ya sankı adet olcakmışım gbı buay ılk defa boyle saçma sapan şeyler yaşıyorum tatıl donuşu hava değşmı desem bı oncekı ayda tatıle gttım oda hava değişimiydı boyle olmadı enazından..... 1 afta onceden kasık ağrılarım başladı dunden berı leke adete de 3 gun kaldı .... gıtmekde ıstemıyorum doktora regl gbı değıl gbı.... dun hcg yapmıştım negatıftı gerçi reglden 4 gun once cıkmaz da cok karışığım çokkkkkkkkkkkk
aynen canım testlere kılıt vurmak lazım elım durmuyor 5 ğun onceden ne testıdır ya yapıorum ıştedünden öncede ben hgc yapmıstım negatıf gördüm ama 1 hafta öncesinden yapmakta sacmaydı yani ; kanda bile bazen erkenen cıkmazken biz idrarda erkenden yapıyoruz sırf dayanamadıgımız için ; suan benimde 5 günüm kaldı kanda baktırsam mı baktırmasam mı cok kararsızım suan
aynen canım testlere kılıt vurmak lazım elım durmuyor 5 ğun onceden ne testıdır ya yapıorum ışteşmdıde resmen hastaneye gtmekten utanıyorum sankı hemşıreler aa bak hcg baktrmaya gelmış yıne dıyecek gbı yazık ngtv gorcek dıolarmış gbı gelıo fısır fısır bıde kuçuk bı ıleçedeım herkes herkesı tanıo resmen kuruntuluyorummm
Ahhhh sormasenle beni yedi bizi bu 5 gün :) günaydınnn tatlımmmmm
çok haklısında tatlım elımdee değıl ya hemen hemen heray aynı sonucu gorunce bunyede kaldırmıo kusacam artık negatfden .... doktora gore zaten herşey gullukgulstanlık bakıo bakıo sorun yok zaten bı kez gebe kalmışsın demekkı kalabılıosun bışe olmaz bıdaha kalırsın dıolar.... sağlıklı doğsaydı bebeım ve ıkıncıyı düşünuo olsam elbette takmam ... sırf ozeller para alsın bana bışey olmaz desınler dıede doktora gtmıoruz sonuçta bak kendı kendımı doldurdum sınır ettım oturdum yerımekimseyi tınlamada takmada canım ; unutmaki bu insanlar için konu malzemesi olabilir ama senin ve bizim gibi bır cok bkleyen anne adayı için öönemli heycanlı bir durum. o yuzden sonuclar istediğimiz gibi olmasa bile gögsünü gere gere git ne olursa olsunda öyle cık... bosverrrrrr hemsire görevini yapmak zorunda baktın sana karsı bişe duydun hissetttin agızlarının payını vereceksin oracıktaaa :)
çok haklısında tatlım elımdee değıl ya hemen hemen heray aynı sonucu gorunce bunyede kaldırmıo kusacam artık negatfden .... doktora gore zaten herşey gullukgulstanlık bakıo bakıo sorun yok zaten bı kez gebe kalmışsın demekkı kalabılıosun bışe olmaz bıdaha kalırsın dıolar.... sağlıklı doğsaydı bebeım ve ıkıncıyı düşünuo olsam elbette takmam ... sırf ozeller para alsın bana bışey olmaz desınler dıede doktora gtmıoruz sonuçta bak kendı kendımı doldurdum sınır ettım oturdum yerıme
Ahhhh sormabakalım önce hangimiz patlak verecek regl günüm geçene kadar yapmıcam test falan
Gecen gün 3 gün önce bir rüya gördüm doğum yapıyorum resmen yaşadım o anı bebeği bi görseniz bembeyaz pembis pembis yanaklar bana gülümsedi o kadar güzel bi ruyaydi ki hala etkisindeyim rabbim inşallah hepimize yaşatır öyle bi ani ❤
Canim git baktir millete ne agizlari torba degilki buzesin. Kim ne konusuyosa konussun arkadasin dedigi gibi dönde bi g.tüne bak diye bagir sen onlara bak bakalim sesleri cikiyomu sikayet etcem sizi hasta gizliligi birakmadiniz de bidaha acmazlar agzlarini sen cekine skila gidince konusuolardir yada sana oyle geliyodur. Sen her ay negatifi gec bana bi haftada uc test yapti lanetler nasil sinir oldum anliyorum seni :) 4-5 gun once kahve geliyosa muhtemelen yerlesmedir o ama uc gunden uzun surmeside normal olmuyo iste sen kendine dikkat et cesaretini topladiginda kan verçok haklısında tatlım elımdee değıl ya hemen hemen heray aynı sonucu gorunce bunyede kaldırmıo kusacam artık negatfden .... doktora gore zaten herşey gullukgulstanlık bakıo bakıo sorun yok zaten bı kez gebe kalmışsın demekkı kalabılıosun bışe olmaz bıdaha kalırsın dıolar.... sağlıklı doğsaydı bebeım ve ıkıncıyı düşünuo olsam elbette takmam ... sırf ozeller para alsın bana bışey olmaz desınler dıede doktora gtmıoruz sonuçta bak kendı kendımı doldurdum sınır ettım oturdum yerıme
Amin canım inşallah..
Farkettimde de bu eylül ayına hamile girmek isteyenler olarak hepimizin enerjisi yüksek ve hepimizde çok ümitliyiz.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
kızcelerrrrrr güzel anneler ve anne adaylarııııı herkese göbüş dolusu gunaydınlar
canlar ben normalde gece tuvaleti nedir bilmem masallah bir yatarım sabah yaparım ; ama dün gece ve zaten iki gündür gündüzleride çok tuvaletim geliyor ; dun gece 3 -4 kere kalktım ve dolu dolu resmen mesanem patlıycak gibiydi her seferınde yoksa bu bir işaretmi ?
Sabah deli gibi Bi karın Ağrı'sıyla uyandım, sonuç malum... Kür de yapmıştım ama kısmet değilmişönümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Aminnn insalllah kuzumhissediyorum bi çoğumuz bu kışş hamile olacakkkk kış hamilesi olcaz Allahın izniyle
Evet azaltiyo ama sonra normale donuyo aslinda hic iyi degilmis dus almak kendini usutme dedikleri yada iltahap oluyomus o zamandakızlar bişey sorcam duş aldıktan sonra sizinde regliniz azalıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?