Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

dünden öncede ben hgc yapmıstım negatıf gördüm ama 1 hafta öncesinden yapmakta sacmaydı yani ; kanda bile bazen erkenen cıkmazken biz idrarda erkenden yapıyoruz sırf dayanamadıgımız için ; suan benimde 5 günüm kaldı kanda baktırsam mı baktırmasam mı cok kararsızım suan

Ayy bende eylüle talibim 5 eylül bat bir dolu bir boş gidiyorum başka da birşey yapmıyorum allahım inşallah nasip eder bizlere

aynen canım testlere kılıt vurmak lazım elım durmuyor 5 ğun onceden ne testıdır ya yapıorum ışte şmdıde resmen hastaneye gtmekten utanıyorum sankı hemşıreler aa bak hcg baktrmaya gelmış yıne dıyecek gbı yazık ngtv gorcek dıolarmış gbı gelıo fısır fısır bıde kuçuk bı ıleçedeım herkes herkesı tanıo resmen kuruntuluyorummm

kimseyi tınlamada takmada canım ; unutmaki bu insanlar için konu malzemesi olabilir ama senin ve bizim gibi bır cok bkleyen anne adayı için öönemli heycanlı bir durum. o yuzden sonuclar istediğimiz gibi olmasa bile gögsünü gere gere git ne olursa olsunda öyle cık... bosverrrrrr hemsire görevini yapmak zorunda baktın sana karsı bişe duydun hissetttin agızlarının payını vereceksin oracıktaaa :)

çok haklısında tatlım elımdee değıl ya hemen hemen heray aynı sonucu gorunce bunyede kaldırmıo kusacam artık negatfden .... doktora gore zaten herşey gullukgulstanlık bakıo bakıo sorun yok zaten bı kez gebe kalmışsın demekkı kalabılıosun bışe olmaz bıdaha kalırsın dıolar.... sağlıklı doğsaydı bebeım ve ıkıncıyı düşünuo olsam elbette takmam ... sırf ozeller para alsın bana bışey olmaz desınler dıede doktora gtmıoruz sonuçta bak kendı kendımı doldurdum sınır ettım oturdum yerıme

şimdi relax olup arkamıza yaslanıyoruz ve nefes alıyoruzzz :) evrene güzel enerjiler göndermeye de devam ediyoruzzzzz

Ahhhh sorma bakalım önce hangimiz patlak verecek regl günüm geçene kadar yapmıcam test falan

testeler evde duruyor benimde kuzum her ısten eve gidiyorum cekmecenin kenarından donuyorum 1 gün daha bekle 1 gun daha diye diye 5 günü tamamlıcam heralde:)

bi kere bende rüyamda doğum yapıyordum o kadar sancılı bi doğumdu ki ama sonunda cok mutlu olmustum bebgi kucagıma verdiklerinde kız cocuguydu yanlıs hatırlamıyosam hayırlara cıksın inşallah ruyalarımız

Canim git baktir millete ne agizlari torba degilki buzesin. Kim ne konusuyosa konussun arkadasin dedigi gibi dönde bi g.tüne bak diye bagir sen onlara bak bakalim sesleri cikiyomu sikayet etcem sizi hasta gizliligi birakmadiniz de bidaha acmazlar agzlarini sen cekine skila gidince konusuolardir yada sana oyle geliyodur. Sen her ay negatifi gec bana bi haftada uc test yapti lanetler nasil sinir oldum anliyorum seni :) 4-5 gun once kahve geliyosa muhtemelen yerlesmedir o ama uc gunden uzun surmeside normal olmuyo iste sen kendine dikkat et cesaretini topladiginda kan ver

Amin canım inşallah..
Farkettimde de bu eylül ayına hamile girmek isteyenler olarak hepimizin enerjisi yüksek ve hepimizde çok ümitliyiz.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..

inşallah canımmm
aslında melegini_bekliyor unda dediği gibi bizim regl bi kaç güne biter biz ağustos hamişi olurmuşuz bide regli yeni bitcekler ben 2 sonra başlarım yeni dönem maceralarıma

işaret canım inşallah hamilesindir yaaa wc sıklığı bi belirti sayılabiliyor
ama sen olumsuzuda düşünnn hemen moda girmeyelim kızlar

Sabah deli gibi Bi karın Ağrı'sıyla uyandım, sonuç malum... Kür de yapmıştım ama kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

sabaha karşı sabah falan geliyor bu kırmızılar genelde
banada oyle yaa çok gıcık bi durum

şu profil fotom öyle hayalim kiii kocamın omzunda oğlumuz çok istiyorum onları öyle görmeyi

kızlar bişey sorcam duş aldıktan sonra sizinde regliniz azalıyor mu ?

hissediyorum bi çoğumuz bu kışş hamile olacakkkk kış hamilesi olcaz Allahın izniyle

kızlar bişey sorcam duş aldıktan sonra sizinde regliniz azalıyor mu ?
Evet azaltiyo ama sonra normale donuyo aslinda hic iyi degilmis dus almak kendini usutme dedikleri yada iltahap oluyomus o zamanda

tatlıslar bende bir belirti daha bas gösterdi ; ve hiç böyle bir belirtiden haberim yoktu yani hamilelik üzerine olabilceginden ; iki gündür burun tıkanıklıgı renksiz burun akıntısı yasıyorum ; hafiften gözumede vuruyor şimdi nete yazdım ; sacma bir google aratması oldu ama hamilelik beliritsi nezle diye ; hamilelik riniti diye bir sey cıktı karsıma hamileliğin ilk dönemleri yani ikinic ayına kadar yasanıp son iki ayda da yasanabiliyormus , östorojen hormonunun atrısında olurmus ; olumsuz acıdan bakarsam da mevsim değişimine girmeye baslıyoruz yavastan ondan mı dicem ama değişik bir belirti sizde kendiniz de gözlemlerim canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…