Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benim adete denk gelmedi hic canım ama sorun olmaz ben diger türlü baktirmak istiyorum dersin kabul eder diye düşünüyorum idrara sıkışık olursun öylede net görünür

Cidden utanc verici biseymis gecen hafta anladim aman git ac baksin ne olcak sanki burdakiler cok daha rahat oyle konularda canim cekinme ben ilk diye acaip oldum ama bundan sonra cekinmem sanirim bide ucuncu gunu gitmek daha iyimis diyo burdaki bi cok arkadas yumurta gorunuyomus sanirim baktirirsin senin icin daha iyi yani oyle dusun bide

İnşallah tez zamanda kalırsn canıms

Ben de evlendiğimden beri korunmadım .. bizim ailede hamile kalamayanlar çok var oyüzden bende de zor olur diye düşünerek zaten en başta hata yaptım aslında.. keşke baştan beri hiç böyle bir düşünceye takılmasaydım .. şuanda bile bu düşünceden kurtulamıyorum malesef

Ya evet aslında buradakiler çok rahatlar..
Şuanda ilk normal kontrole gitceğim zamanı hatırladım resmen uykum kaçıyordu

İnşallah tez zamanda kalırsn canıms
insaAllah canım hepimiz

Öyle düşünme canım bende diyorum takmicam diye ama olmuyor napalım

Evlenmeden önce hemen ilk seferde olur sanardım Bi de korkardım hadi olursa diye :) saflık işte İkibuçuk sene oldu gözüne bakıyorum her ay yok gelen giden

Benim eşim istemedi ilk sene ben istiyordum birde kiradaydık ben çalışmıyordum durum iyi değildi yani. Şimdi de olmuyor kısmet ne diyim vardır Rabbimin bir bildiği diyorum ama kafama takmadan duramıyorum.

Tekrar test yapsana canım cumartesiden bu yana 3gün geçti belli olmazmı daha

Off ne biliyim canım cesaretimi toplayamıyorum ya bakalım bugün yine test alcam ama bir 10 güne tamamlayayım diyorum belki adet olurum boşuna germiyim kendimi diye çok kararsızım

Insallah hepimiz guzel haberler veririz. Hayirli haberlerini bekliyorum bi gozum bu topicte artik

İnşallah canım bakalım hala tık yok şunun şurasında haftasonuna ne kaldı. Birde diğer topiclerden birinde okudum adetten hemen sonra ilişki olunca da olabiliyormuş hamilelik bakalım bekliyorum ama ümidim yok gibi

kızcelerrrrrr güzel anneler ve anne adaylarııııı herkese göbüş dolusu gunaydınlar
canlar ben normalde gece tuvaleti nedir bilmem masallah bir yatarım sabah yaparım ; ama dün gece ve zaten iki gündür gündüzleride çok tuvaletim geliyor ; dun gece 3 -4 kere kalktım ve dolu dolu resmen mesanem patlıycak gibiydi her seferınde yoksa bu bir işaretmi ?

Reactions: iiz
Kızlar hadi hepberaber totem yapıyoruz daha adetim gittim ayarlardan hamileliği değiştim
Merhaba Masalll92 bende almanyada yaşıyorum. Senin gibi çocuk istiyordum 1 sene korunmamiza rağmen olmadı kadın doktoruma gittim durumu anlattım önce aile öykünü dinliyorum hastalığın felan varmı diye soruyor sonra gogusden muayene ediyor. sonra alttan bakıyor hem kamerayla hemde eliyle bakıyor. Kan verdim bide onda araştırma yaptılar ama çok şükür her şey temiz dedi. bir ay sonra hamile kaldım işte. Yani diyeceğim o ki ayrı bi teste gerek yok her şey kanda idrarda cikiyo zaten bide ultrason yapınca yetiyor merak etme

günaydın şeker inşallah hamişsindir ben normalde su içtiğim için anlayamiyorum tuvaletim çok oluyor mu olmuyor mu diye benimde adetin üzerinden geçeli bugün 8. gün sadece baş ağrısı var ve mide yanması birde bu Sabah kalkıp aynaya baktığımda birde ne göreyim UÇUKK hemde alt hem üst dudağımda

Sabah deli gibi Bi karın Ağrı'sıyla uyandım, sonuç malum... Kür de yapmıştım ama kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bende geldim kızlar(( her ay kırmızılar görmekten yıkıldım artık, 1 yıl 5 aydır evliyim, 1 aydır evlenen arkadaşlarım artık hamile ben daha 1ni doğuramıyorum(( dün 2 tane aynı marka test yaptım silik çıktı, bide başqa marka yapiyim dedim boş çıktı, veee akşama kahverengiler geldi artık(( her ay aynı şeyleri yaşıyorum

kuzum adetin bitti 8.gündemisin yoksa adet olmayıp 8 gün mü gecti :) kızzzcem adetin geciktiyse test yapsanaaaa :)
ucuk ta belirtimidir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…