Benim adete denk gelmedi hic canım ama sorun olmaz ben diger türlü baktirmak istiyorum dersin kabul eder diye düşünüyorum idrara sıkışık olursun öylede net görünürKızlar bişey daha sorcam .. kusura bakmayın ne olur da adetliyken doktor kontrol ediyo ya nasıl oluyo o yaben daha normalden çekinirken öyle hiç düşünemiyorum.. bi kere benim midem bulanır ya yarın gitcem doktorada korkuyorum ya kontrol etmek isterse felan..
Başka kimseye soramıyorum canlarım biraz ileri gittiysem kusura bakmayın neolur..
Cidden utanc verici biseymis gecen hafta anladim aman git ac baksin ne olcak sankiKızlar bişey daha sorcam .. kusura bakmayın ne olur da adetliyken doktor kontrol ediyo ya nasıl oluyo o yaben daha normalden çekinirken öyle hiç düşünemiyorum.. bi kere benim midem bulanır ya yarın gitcem doktorada korkuyorum ya kontrol etmek isterse felan..
Başka kimseye soramıyorum canlarım biraz ileri gittiysem kusura bakmayın neolur..
İnşallah tez zamanda kalırsn canımsBu ayin sonunda 9 ay biticek canım hic korunmadik yani evleneliden beri istiyoruz oncesinde 3sene sevgili dönemimiz oldu tanisma falan filan gecti dedik evliligede alisma surecinede gerek yok diyip hic korunmadik zaten de hemen nasip degilmis olmadı iyi ki korunmamisiz
Bu ayin sonunda 9 ay biticek canım hic korunmadik yani evleneliden beri istiyoruz oncesinde 3sene sevgili dönemimiz oldu tanisma falan filan gecti dedik evliligede alisma surecinede gerek yok diyip hic korunmadik zaten de hemen nasip degilmis olmadı iyi ki korunmamisiz
Cidden utanc verici biseymis gecen hafta anladim aman git ac baksin ne olcak sankiburdakiler cok daha rahat oyle konularda canim cekinme ben ilk diye acaip oldum ama bundan sonra cekinmem sanirim bide ucuncu gunu gitmek daha iyimis diyo burdaki bi cok arkadas yumurta gorunuyomus sanirim baktirirsin senin icin daha iyi yani oyle dusun bide
Yaa adetliyken neyi kontrol ediyo canom duymamıştm ben
insaAllah canım hepimizİnşallah tez zamanda kalırsn canıms
Öyle düşünme canım bende diyorum takmicam diye ama olmuyor napalımBen de evlendiğimden beri korunmadım .. bizim ailede hamile kalamayanlar çok var oyüzden bende de zor olur diye düşünerek zaten en başta hata yaptım aslında.. keşke baştan beri hiç böyle bir düşünceye takılmasaydım .. şuanda bile bu düşünceden kurtulamıyorum malesef
Iyi uykular canım güzel haberler alirsin insaAllah yarınKızlar ben şimdi en iyisi güzel bi uyuyayım yoksa yarın tembellikten kalkıp doktora gidemicem .. iyi geceleeerrrr ..
Evlenmeden önce hemen ilk seferde olur sanardım Bi de korkardım hadi olursa diye :) saflık işte İkibuçuk sene oldu gözüne bakıyorum her ay yok gelen giden
Tekrar test yapsana canım cumartesiden bu yana 3gün geçti belli olmazmı daha
Insallah hepimiz guzel haberler veririz. Hayirli haberlerini bekliyorum bi gozum bu topicte artik
MerhabaKızlar hadi hepberaber totem yapıyoruzdaha adetim gittim ayarlardan hamileliği değiştim
kızcelerrrrrr güzel anneler ve anne adaylarııııı herkese göbüş dolusu gunaydınlar
canlar ben normalde gece tuvaleti nedir bilmem masallah bir yatarım sabah yaparım ; ama dün gece ve zaten iki gündür gündüzleride çok tuvaletim geliyor ; dun gece 3 -4 kere kalktım ve dolu dolu resmen mesanem patlıycak gibiydi her seferınde yoksa bu bir işaretmi ?
günaydın şekerinşallah hamişsindir ben normalde su içtiğim için anlayamiyorum tuvaletim çok oluyor mu olmuyor mu diye benimde adetin üzerinden geçeli bugün 8. gün sadece baş ağrısı var ve mide yanması birde bu Sabah kalkıp aynaya baktığımda birde ne göreyim UÇUKK hemde alt hem üst dudağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?