Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canım silik cıktı derken ikinci cizgi mi silik cıktı belkide üstüne görme yasıyorsun belki yerlesme kanamasıdır cunku her bunye aynı değil adet olurpta iki gün üc gün kanama yasayan insanlar hamile olduklarını bile ögreniyorlar o yuzden adetten sonrada bir test yapmanı öneririm.

sende gene silik çıkıyormuş canım benim yaptığım bütün testlerde hep negative daha silik 2. çizgiyi bile göremedim olcak canım bozma moralini Allah herşeyin hayırlısını versin.

kuzum adetin bitti 8.gündemisin yoksa adet olmayıp 8 gün mü gecti :) kızzzcem adetin geciktiyse test yapsanaaaa :)
ucuk ta belirtimidir ki

yok adet olmadım canım bu ay 8 gün geçti işte ama hiçbir belirtide yok ne adet ne hamilelik en son cumartesi günü test yapmıştım negatifti haftasonuna kadar beklemedeyim

yok adet olmadım canım bu ay 8 gün geçti işte ama hiçbir belirtide yok ne adet ne hamilelik en son cumartesi günü test yapmıştım negatifti haftasonuna kadar beklemedeyim

tatlımmm git bir kan tersti ver saglık ocagı falan yakınında varsa ; hiç belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok ınsan var belkide insallah bebiş vardır

tatlımmm git bir kan tersti ver saglık ocagı falan yakınında varsa ; hiç belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok ınsan var belkide insallah bebiş vardır

inşallah canım ama bir 10 olsun diyor herkes o yüzden bekliyorum bende cumartesi negative çıktı çünkü bir taraftan da bu kadar kolay hamile kalamam diye düşünüyorum pko olduğu için. hatta bikaç ay ilaç tedavisi, bitkisel kürler, aşılama, tüp bebek bunlar olmadan hamile kalamam diyorum kendi kendime manyadım iyice eşim akşam diyorki sen iyice kafayı yedin

kıyamam :) o zaman bekle canım senden haklısın bilmiyordum ; pko için daha dogrusu kadınların hormonlarından tutta adet düzenlerine kadar yani kadın hastalıklarıyla ilgili herseye iyi gelen testere dişli aslan pencesii otu var ben onu kullanıyorum hem yumurta kalitesi hem kist önleyici olan kisti bile yok ediyormus ; sende bir arastırsana kuzum bu otu 15 gündür içiyorum ben ; adetlerim düzenlidir ama prolaktin hormonum az biraz fazla cıktı onada ilac verdi doktor yarıya gelmeden hamiile kalabilirsin dedi ; biryandan da bu cayla destekliyorum.

TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ OTU

Doğada adeta kadınlar için yetişen bu bitkinin, kadının rahmine çok önemli yararları bulunmaktadır. Özellikle erken yaşta beklenmedik bir şekilde menopoza girme riski bulunan kadınlara tavsiye edilmektedir. Adet düzensizliği olan kadınlara, kadınlık hormonlarının düzenlenmesinde, rahimdeki miyomların sebep olduğu kanamaların kontrol altına alınmasında oldukça etkili bir bitkidir.

FSH hormonu yüksekliğinde kadınlara tavsiye edilir. Kadınların erken yaşlarında adet kanamasının 3. gününde yapılan tetkiklerde FSH hormonunda yükselme olursa, erken menopoz riski meydana gelebilir. Bu kadınlarda paniğe ve endişeye neden olur. Hormonal dengesizlikle birlikte adet düzensizlikleri gelişmeye başlar. Bu durumu yaşayan kadınlara testere dişli aslan pençesi kürü tavsiye edilir.

Ayrıca kadınların adet döneminde aşırı kan kayıplarına, adetlerin gereğinden uzun sürmesine engel olan bir bitkidir.

Kadınlarda genellikle endişe ve üzüntü gibi durumlar yaşandığında, adetler birkaç gün erken başlayabilir, stresli olunan dönemlerde ise adetler birkaç gün gecikebilir. Yani kadının ruh hali adet kanamalarının bile düzenlenmesinde etkili olur. Bu bitki kadınların ruh halinin düzeltilmesinde de etkilidir. Testere dişli aslan pençesinin kadınlara bu derece faydalı olmasının nedeni içeriğinde bulunan phlobaphen maddesidir.

Birçok ülkede bu şifalı bitkinin farklı sorunlarda kullanıldığı görülmektedir. Bunların arasında, İsviçre'de inme ve damar sertliği sorunlarında, Macaristan'da diüretik ve yara tedavisinde kullanılır.

Bu etkilerinin dışında testere dişli aslan pençesinin döl yatağını kuvvetlendiren, yağ yakan, kas kayıplarına engel olan, meme, lenf ve prostat kanserini önleme ve tedavi etme, romatizmal ağrıların giderilmesi gibi önemli faydaları bulunmaktadır. Ancak diğer şifalı bitkiler gibi mutlaka bir uzmana danışılarak kullanılması tavsiye edilir.
FSH hormonu yüksekliğine karşı kür

FSH hormonu folikül uyarıcı hormon olarak bilinmektedir. Bu hormon erkek ve kadında üreme organları üzerinde etkilidir. Cinsel hormonların yapılmasını, cinsel farklılığı, kadınlarda yumurta gelişimini, erkeklerde ise sperm gelişimini sağlamaktadır. İnsanlarda kısırlık sorununda ve adet düzensizliği durumlarında FSH hormonunda yükselme meydana gelir. Kadınlarda yaşın ilerlemesiyle birlikte yumurtalık rezervi azalmakta, FSH hormonu yükselmektedir. 35 yaşından itibaren FSH hormon düzeylerinde yavaş bir yükselme, 40 yaşından sonra ise hızlı bir yükselme meydana gelir. Ayrıca yumurtalıkların biri ya da bir bölümü alındığında, kist ameliyatlarında ya da başka sebeplerle yumurtalıkların zarar görmesinde yine FSH seviyelerine yükselme meydana gelebilir. Korunma yöntemleri ya da ilaç kullanımı FSH hormonu seviyesini yükseltmez.

FSH hormonu yüksekliği için hazırlanacak testere dişli aslan pençesi küründe, 3-4 gram kadar kuru bitkinin yine kaynayan 1 su bardağı klorsuz suyun içinde 5 dakika kaynatılması gerekir. Daha sonra bitki süzülerek ılınmaya bırakılır. Bu kürün sabah kahvaltısından 2 saat sonra ya da öğleden sonra içilmesi uygundur. Yine bir ay süreyle günde 2 defa birer bardak içilir. Yalnız her defasında taze olarak hazırlanmalıdır. Bir ay sonra bir hafta ara verilerek, bir aylık kür tekrar edilir.
Yayınlanma Tarihi : 01.04.2015 2335

canım bende 6 ay hayıt out kullandım o çok işe yaradı bende hatta yumurtlama günlerimi hissetmeye başladım o derece yani bu ay soğan kürü yapacaktım işte adetimi bekledim bitince yapayım dedim ama adet olmadım

geçen hafta tekrar hayıt otuna başlamıştım, şuan bişey vardır diye onuda bıraktım içmedim bu hafta testere dişli aslan pençesini de okudum burden onu yapıcaktım ama once hayıt içeyim dedim sonar onu yaparım dedim hepsini karıştırmıyım diye

kızlar birsey sorucam ? aranızda sigara kullanan varmı ? yani hamile kalmayı dusundugunuzden itibaren kullananlar ne gibi bir düzenleme yapıyor sıgara konusunda ? ben kullanıyorumda azaltmaya basladım sayılır..

kızlar kaverenğı lekelenmem arttıya dun mınıcık bı pıhtı kan gördüm sonra yıne devam kahverengi lelenmeye dunden berı reglede 3...4 guncuk kaldı ılk defa bole lekelenme yaşadım kafam allak bullak oldu

kızlar birsey sorucam ? aranızda sigara kullanan varmı ? yani hamile kalmayı dusundugunuzden itibaren kullananlar ne gibi bir düzenleme yapıyor sıgara konusunda ? ben kullanıyorumda azaltmaya basladım sayılır..
Utanarak soyluyorum ben varim :) ilk korunmasiz iliskinin ertesi gunu nikotini dusurdum hemen ve daha az icmeye calisiyorum. Sigara herzaman engelmi? Degil tabi hamile kalmaya ama hamile oldugumu ogrendigim gun 2-3 tane ye dusurup birakmak istiyorum. 0.3 mg nikotin tavsiye ederim ben pek etkilenmedim alistim hemen yada ince sigara yine 0.3 nikotin olan en azindan tutunu az buda demek oluyoki nikotin daha az alirsin

Canim aman dikkat bak lekelenme bile olsa az olunca sorun degil ama cok olunca allah korusun dusuk sebebide olabiliyo bi kanda baktir sen hemen bence doktorada gorun

Canim aman dikkat bak lekelenme bile olsa az olunca sorun degil ama cok olunca allah korusun dusuk sebebide olabiliyo bi kanda baktir sen hemen bence doktorada gorun
ya sankı adet olcakmışım gbı buay ılk defa boyle saçma sapan şeyler yaşıyorum tatıl donuşu hava değşmı desem bı oncekı ayda tatıle gttım oda hava değişimiydı boyle olmadı enazından..... 1 afta onceden kasık ağrılarım başladı dunden berı leke adete de 3 gun kaldı .... gıtmekde ıstemıyorum doktora regl gbı değıl gbı.... dun hcg yapmıştım negatıftı gerçi reglden 4 gun once cıkmaz da cok karışığım çokkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…