Sabah deli gibi Bi karın Ağrı'sıyla uyandım, sonuç malum... Kür de yapmıştım ama kısmet değilmişönümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Bende geldim kızlar(( her ay kırmızılar görmekten yıkıldım artık, 1 yıl 5 aydır evliyim, 1 aydır evlenen arkadaşlarım artık hamile ben daha 1ni doğuramıyorum(( dün 2 tane aynı marka test yaptım silik çıktı, bide başqa marka yapiyim dedim boş çıktı, veee akşama kahverengiler geldi artık(( her ay aynı şeyleri yaşıyorum
Bende geldim kızlar(( her ay kırmızılar görmekten yıkıldım artık, 1 yıl 5 aydır evliyim, 1 aydır evlenen arkadaşlarım artık hamile ben daha 1ni doğuramıyorum(( dün 2 tane aynı marka test yaptım silik çıktı, bide başqa marka yapiyim dedim boş çıktı, veee akşama kahverengiler geldi artık(( her ay aynı şeyleri yaşıyorum
kuzum adetin bitti 8.gündemisin yoksa adet olmayıp 8 gün mü gecti :) kızzzcem adetin geciktiyse test yapsanaaaa :)
ucuk ta belirtimidir ki
yok adet olmadım canım bu ay 8 gün geçti işte ama hiçbir belirtide yok ne adet ne hamilelik en son cumartesi günü test yapmıştım negatifti haftasonuna kadar beklemedeyim
Günaydın kızlar bat a son 5 :) inşallah vardir bebiş
tatlımmm git bir kan tersti ver saglık ocagı falan yakınında varsa ; hiç belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok ınsan var belkide insallah bebiş vardır
inşallah canım ama bir 10 olsun diyor herkes o yüzden bekliyorum bende cumartesi negative çıktı çünkü bir taraftan da bu kadar kolay hamile kalamam diye düşünüyorum pko olduğu için. hatta bikaç ay ilaç tedavisi, bitkisel kürler, aşılama, tüp bebek bunlar olmadan hamile kalamam diyorum kendi kendime manyadım iyice eşim akşam diyorki sen iyice kafayı yedin
kıyamam :) o zaman bekle canım senden haklısın bilmiyordum ; pko için daha dogrusu kadınların hormonlarından tutta adet düzenlerine kadar yani kadın hastalıklarıyla ilgili herseye iyi gelen testere dişli aslan pencesii otu var ben onu kullanıyorum hem yumurta kalitesi hem kist önleyici olan kisti bile yok ediyormus ; sende bir arastırsana kuzum bu otu 15 gündür içiyorum ben ; adetlerim düzenlidir ama prolaktin hormonum az biraz fazla cıktı onada ilac verdi doktor yarıya gelmeden hamiile kalabilirsin dedi ; biryandan da bu cayla destekliyorum.
canım bende 6 ay hayıt out kullandım o çok işe yaradı bende hatta yumurtlama günlerimi hissetmeye başladım o derece yani bu ay soğan kürü yapacaktım işte adetimi bekledim bitince yapayım dedim ama adet olmadım
Bende geldim.İkinciyi Düşünüyoruz artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende geldim.İkinciyi Düşünüyoruz artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. [/Q
amin canımmmm insallah doldursun Rabbim kucaklaarımızı yuvalarımı saglıklıca insallah
Utanarak soyluyorum ben varim :) ilk korunmasiz iliskinin ertesi gunu nikotini dusurdum hemen ve daha az icmeye calisiyorum. Sigara herzaman engelmi? Degil tabi hamile kalmaya ama hamile oldugumu ogrendigim gun 2-3 tane ye dusurup birakmak istiyorum. 0.3 mg nikotin tavsiye ederim ben pek etkilenmedim alistim hemen yada ince sigara yine 0.3 nikotin olan en azindan tutunu az buda demek oluyoki nikotin daha az alirsinkızlar birsey sorucam ? aranızda sigara kullanan varmı ? yani hamile kalmayı dusundugunuzden itibaren kullananlar ne gibi bir düzenleme yapıyor sıgara konusunda ? ben kullanıyorumda azaltmaya basladım sayılır..
Canim aman dikkat bak lekelenme bile olsa az olunca sorun degil ama cok olunca allah korusun dusuk sebebide olabiliyo bi kanda baktir sen hemen bence doktorada gorunkızlar kaverenğı lekelenmem arttıya dun mınıcık bı pıhtı kan gördüm sonra yıne devam kahverengi lelenmeye dunden berı reglede 3...4 guncuk kaldı ılk defa bole lekelenme yaşadım kafam allak bullak oldu
ya sankı adet olcakmışım gbı buay ılk defa boyle saçma sapan şeyler yaşıyorum tatıl donuşu hava değşmı desem bı oncekı ayda tatıle gttım oda hava değişimiydı boyle olmadı enazından..... 1 afta onceden kasık ağrılarım başladı dunden berı leke adete de 3 gun kaldı .... gıtmekde ıstemıyorum doktora regl gbı değıl gbı.... dun hcg yapmıştım negatıftı gerçi reglden 4 gun once cıkmaz da cok karışığım çokkkkkkkkkkkkCanim aman dikkat bak lekelenme bile olsa az olunca sorun degil ama cok olunca allah korusun dusuk sebebide olabiliyo bi kanda baktir sen hemen bence doktorada gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?