• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

inşallah işe yarar.. eşinde ki probleme de takılma.. benim kuzenimin de eşinin spermleri az bulunmuştu. ama tedavi falan olmadan 2 ay sonra hamile kaldı. test yapılırken stres yapmış herhalde ondan dolayı sonuç yanıltıcı çıktı diye düşündük biz..
Öyle gerçekten çok stres yaptı.. Rabbim ol der oluverir inşaallah .. Yapacak hiçbişeyim yok duadan başka.. İnşaallah hepimiz bu ay hamiş oluruz...

Yaa ne kadar konuşmuşsunuz ben gelene kadaar:) inşallah bu ay olurum ama olsn yine burdayımm :))

Kızlar benim akıntım çok yok ama olduğu zaman sanki adet olmuşum hissi veriyor.olmuşum gibi geliyor nedenki

Ohooo yeni grup açılmış bile :spor:ben bugün çalışmaktan kafamı kaldırıp bakamadım doğru düzgün:kızgın: Hepimize hayılı gelir bu ayn inşallah bebişlerimiz gelir bize :KK68: bat 30 ağustos benim de hadi hayırlısı bakalım

bende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyor :KK70: Ve 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.

Haber ver mutlaka cnm inşallah fayda etmiştir:-)

Kızlar benim akıntım çok yok ama olduğu zaman sanki adet olmuşum hissi veriyor.olmuşum gibi geliyor nedenki
Nasil bi akinti? Bide adetine kac gun var? Yerlesmedede oyle acik renk akinti olabiliyo illa pembe kahve olmasi sart degil yada akintin kuru gunlerine gore coksa oda bi belirti olabilir

Ohooo yeni grup açılmış bile :spor:ben bugün çalışmaktan kafamı kaldırıp bakamadım doğru düzgün:kızgın: Hepimize hayılı gelir bu ayn inşallah bebişlerimiz gelir bize :KK68: bat 30 ağustos benim de hadi hayırlısı bakalım
Olcak bu ay insallah kuzucumm :) ben senin yerinede yazdim bol bol uzulme sen. Benimki geldi iki sirnastim yemek verdim spora gitmesini bekliyom temizlik icin hic ses etmedi :D

Nasil bi akinti? Bide adetine kac gun var? Yerlesmedede oyle acik renk akinti olabiliyo illa pembe kahve olmasi sart degil yada akintin kuru gunlerine gore coksa oda bi belirti olabilir
Renkli değil canım çokta değil ama adet oluyo hissi veriyor.7gün var daha adetime

@Huysuz kizzz60 senide etiketliyim kacirma konuyu :) kuk mal wir haben neue gruppe schätzeli hahah biz sadece schatz diyoruz ne tuhaf geliyo bana. Kuk mal yegenim soyluyo hep bizde schau yada lueg denir.

Renkli değil canım çokta değil ama adet oluyo hissi veriyor.7gün var daha adetime
Ben hic hamile kalmadimda pek bilemiyorum ama gorumcem adetine 3-4 gun kala demisti bisey akti adet oluyorum sandim ped koydum falan ama oyle renksiz gelmis yani onda sormustum ondan dedim. Normalde bi hafta kala akinti yok denecek kadar az olur genelde bekle bakalim birkac gun

Ben hic hamile kalmadimda pek bilemiyorum ama gorumcem adetine 3-4 gun kala demisti bisey akti adet oluyorum sandim ped koydum falan ama oyle renksiz gelmis yani onda sormustum ondan dedim. Normalde bi hafta kala akinti yok denecek kadar az olur genelde bekle bakalim birkac gun
Akıntı yok zaten canım ama o his geliyor nedense .akıyor gibi geliyor ama bakıyorum birşey yok

Back
X