Belkide öyle ilerleyebilirim hayırlısı ya varsada rabbimden yoksada rabbimden ne yapalım artıkOzmn iki gn dha bekle derm once idrr ckmassa drde kan ver ckmassada bnce dr gitmelisin belki ultrasnla grnuodr bu sklde ilerleyeblrsn eger grulebliosa
Pozitif mi ama dayeni yine yaptım hiç bişey çıkmadı ;(
Pozitif mi ama dayeni yine yaptım hiç bişey çıkmadı ;(
Tamam dediginizi deniycem birde zaten salıda gitcem yoksa başka bir yol çizeriz :) ama teşekkürler çok emin konuştunuz şu sıra herkes var var diyorda ben yok demekte inatçıyım bugün eltim durdu baya degiştin sen güzelleştin hamilemisin flan dedi annem negatif çıkmasına ragmen hala inanmıyor var diyor bilmiyorum bakalım belkide var benim ki saklanıyor bende zor bir insanım annemi zorlamışım buda zorluyor belkideCanım iki gün daha bekle sabah ilk idrarla yap daha kesin oluyor ama bu pozitif emin ol ki foto ya iyi bak gorursun ben hemen gordum
Bakalım kısmet canım rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahAma snde dedn saatler snra baktn on dkkdn snra teslern duyarliligi bozulablior bnce krmizi grene kdr hamile olblrsn hatta grupte olnlrda vr
Tamam dediginizi deniycem birde zaten salıda gitcem yoksa başka bir yol çizeriz :) ama teşekkürler çok emin konuştunuz şu sıra herkes var var diyorda ben yok demekte inatçıyım bugün eltim durdu baya degiştin sen güzelleştin hamilemisin flan dedi annem negatif çıkmasına ragmen hala inanmıyor var diyor bilmiyorum bakalım belkide var benim ki saklanıyor bende zor bir insanım annemi zorlamışım buda zorluyor belkide
Hakkında hayırlısı olsun canım daha yenidir geç döllenme kendini yorma çok dinlen inşallahTamam dediginizi deniycem birde zaten salıda gitcem yoksa başka bir yol çizeriz :) ama teşekkürler çok emin konuştunuz şu sıra herkes var var diyorda ben yok demekte inatçıyım bugün eltim durdu baya degiştin sen güzelleştin hamilemisin flan dedi annem negatif çıkmasına ragmen hala inanmıyor var diyor bilmiyorum bakalım belkide var benim ki saklanıyor bende zor bir insanım annemi zorlamışım buda zorluyor belkide
Bende seni hamilesin diye hissediyorum inşallah rabbim seninde yüzünü tez vakitte güldürür canımYani bncde silik cizgi vr ama dedgm gbi o ikinci czgyi ck grmek istedgmdende goruo olablirim insallah hakknda hayrlisi ama bn hamilesn die hissediorm insllah bnde hamileymdr
Bende seni hamilesin diye hissediyorum inşallah rabbim seninde yüzünü tez vakitte güldürür canım
İşte anlayamadıgım bir kaç şey olmuştu adetim geçmeden önce daha 2 hafta vardı o zaman bulantı baş dönmesi birde halsizlik yorgunluk inan yere egildigim anda sırtımdan soguk soguk terler akıyordu hemen yoruluyordum. Şimdi ise halsizlik var kasıklarımda hafif şişlik vajinada darlık bide aşırı uyku var. Ama ne gögüste hasasiyet kaldı,sadece kalan bel agrım var oda çok yürüyünce veya 500 metre yürüyüm hemen belim agrıyor buda başıma ilk defa geliyor ondan stres oldum yoksa hiç takmamHakkında hayırlısı olsun canım daha yenidir geç döllenme kendini yorma çok dinlen inşallah
Seninde agzın bal yesin kızagzun bal yesun heheh amin cumlemizin insallah
Canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok agrim olmadı bulantimda şimdi de testim pozitif diyor ama daha kan testi vermedim geçen ay yıkılınca şuan nerdeyse belirtim yok canını sıkma belirti olmadan da oluyor ben soylemesem de söyleyen çok yani hayırlısı veren de alan da Allah o ol deyince herşey olur hayırlısı ile inşallahİşte anlayamadıgım bir kaç şey olmuştu adetim geçmeden önce daha 2 hafta vardı o zaman bulantı baş dönmesi birde halsizlik yorgunluk inan yere egildigim anda sırtımdan soguk soguk terler akıyordu hemen yoruluyordum. Şimdi ise halsizlik var kasıklarımda hafif şişlik vajinada darlık bide aşırı uyku var. Ama ne gögüste hasasiyet kaldı,sadece kalan bel agrım var oda çok yürüyünce veya 500 metre yürüyüm hemen belim agrıyor buda başıma ilk defa geliyor ondan stres oldum yoksa hiç takmam
Seninde agzın bal yesin kızsevdim seni inşallah yüzümüz güler senin ne zaman bat yakınmı
Aynen öyle hayırlısı canım rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah olur saglıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsunda herşeyin en güzeli olsun canımCanım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok agrim olmadı bulantimda şimdi de testim pozitif diyor ama daha kan testi vermedim geçen ay yıkılınca şuan nerdeyse belirtim yok canını sıkma belirti olmadan da oluyor ben soylemesem de söyleyen çok yani hayırlısı veren de alan da Allah o ol deyince herşey olur hayırlısı ile inşallah
Haberini bekliyorum o zaman inşallah olmazda bebiş gelirBende sni svdm :) amin insallah guleck hayrlisiyla... bnm bat bgundu ama bikcgn gcikio son uc aydr gcen ay duznliydi gerci bakalm yarn byk ihtimal olmam grekio pazrteside olmassm tmmdir diorm ama beklicz artk
Haberini bekliyorum o zaman inşallah olmazda bebiş gelir
Ben degilim vallahi benden 1 aydır herkese yok dememe ragmen herkes ümitli benden teyzem rüyasında görmüş bide hala kimse inandıramadı hamile olmadıgıma var Allah var hemde kız diyor birde yaşı geçmiş ya baya kadın cidden hamile sanıyor beni ama ben ümitsizim yok yani ;/Aminnnnn insallahhhhhhhhhhhh
Sennde cnm insallah ama umitliyim ozllkle snden
Ben degilim vallahi benden 1 aydır herkese yok dememe ragmen herkes ümitli benden teyzem rüyasında görmüş bide hala kimse inandıramadı hamile olmadıgıma var Allah var hemde kız diyor birde yaşı geçmiş ya baya kadın cidden hamile sanıyor beni ama ben ümitsizim yok yani ;/
Mesaja bak o zaman bişey diycemAllah istedktn snra olmaz yktur belki vr belki yk bilemiorm umtlendrmekte istmem ama tstte silik ckms tbi bnuda ck bekletp bzmadydn hadi bu bole ama adtn duzgn olmams ynede ya iknci ayda adt dnemnde belli olck yda kanda veya idrrda ama sn kalbnn sesni dnle bnce mantgnn deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?