Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Girersen de dikkat et canım. Keyfine bak inşallah tatil dönüşü güzel olacak her şey
Insallah kuzum gireyim birsey olmazmi yani bilemedim ki adet olacagim kesin en azindan kendimi usutmeyeyim diyorum bilmiyorum kafalar karisik son 4. birdahaki ay sonuna beraber hamis kalicaz insallah hayirlisi olsun hakkimizda sakin kendini uzme okudum rabbim hayirlisiyla verecek hepimiz icin cok zor sabretmek zorundayiz bir sekilde bebegim elimizde degil

Valla kimseyi takma cnm herkes işine göre hareket ediyor benm başımdada var ordan biliyorum sende kendini düşün ne istiyorsan onu yap :)

Günaydın canım bende elimden once uyandım o çok yorgun ve uykusuz sıcaklardan hiç uyuyamıyo çok rahatsız oluyo. Uyuyor bende kahvaltı hazırlıcamda kaldırcam onu
Hic sorma canim bende uyuyamiyorum normaldede az yatarim zaten 5-6 saat yatinca uyaniyorum millet yatiyo bide kiziyolar biraz uyuyalim gec kalkalim erkenden kalkmayin diye :) elimde sanki hava sicak klima acamiyoruz hasta oluruz bunye aliskin degil diye zaten dunden beride migdem bulaniyo yemekler agir geldi kahvalti bile yapmadim bir an once evime gitsem diye bakiyorum

Gunaydinn kizlarrr , RABBIM guzel ve hayirli bir gün eylesin insallah... Sup3risi kuzum sende caninin skmasina hic biseye izin verme birakkkk yasayanda bilende sensin. RABBIME havale et , gonul kirmakta bir kul hakkidir bunu cogu insan bilmez . Sen cizgini bozma hic bir zaman ALLAHA havale et

Valla yavrum ben Fırat nehrine daldirdim ayakları o buz gibi suyu biliyorsun. Cendere köprüsünün orda saatlerce suda durdum. Nemruta tırmandım. Şu an bir sıkıntın yok normal adetjmi goruyorum.ama bebis ihtimaline karşı da dikkatli olmak lazım. Dağa bat a var çünkü. Umarım bebis vardır. Insan ister istemez üzülüyor kuzum tek tesellimiz Rabbim e ettiğimiz dualar vaktini o biliyor bize de sabır düşüyor.

Aaaa iyi sessiz kalıyorsun valla canım. Ben inceden inceden lafımı söylerdim. O ne öyle canım. Bence biraz sussun. Hamile kaldı da noldu yani, ona buna laf atacağına otursun çocuğum sağlıklı olsun diye dua etsin. Çok sinir oldum şimdi

Batları yakın olan hanımlar normal tuvalet yerine klozet tercih edin rahim aşagı baskı yapmasın biyerde okumuştum

Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar olsun hepimize, canlar kusura bakmayın da kimse yogurdum ekşi demez, 34 yaşındayım tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ne ekersen onu biçersin, hep karşıda aramamalı yanlışı, önce dönüp bakıcan kendine benim tavrım, edam nasıldı da karşı taraf bana cephe aldı diye

Ha bir de ele güne eşe dosta akrabaya nispet olsun diye hamile kalmak istemek de bence çok doğru değil, Allah isteyen herkese versin evlat ama kendi için eşi ve yuvası için inşallah, bütün gün giremicem bir daha buraya, kısmetse yarın görüşürüz

Kızlar benim bat dündü bugün adet sancım yok sadece peçeteye kahverengi leke oluyor az önce test yaptım bakarmısınız

Eklentiler

• 20160828_134112-1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 63
Selam canlar bu sabah mide bulantisiyla uyandım ve afedersiniz çıkardım tabi hemen hamilelige yormadim (tabikide yordm) usutmus olabilirm belki bilmiyorum bugün bat günüm adet olucakmisim gibi agrim var ama gelen giden yok insaAllah olmam ve bebisim gelmistir bu ay

İnşallah tatlım ya benim de bat dündü çok hafif ağrı kahverengi leke başka da bişey yok test yaptım silik çıktı inşallah hamileyizdir

İnşallah tatlım ya benim de bat dündü çok hafif ağrı kahverengi leke başka da bişey yok test yaptım silik çıktı inşallah hamileyizdir
insaAllah canim testin silik cikmis ne güzel tekrarla yarin falan devami gelmezse lekenin bende leke falan yok daha bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…