Insallah kuzum gireyim birsey olmazmi yani bilemedim ki adet olacagim kesin en azindan kendimi usutmeyeyim diyorum bilmiyorum kafalar karisik son 4. birdahaki ay sonuna beraber hamis kalicaz insallah hayirlisi olsun hakkimizda sakin kendini uzme okudum rabbim hayirlisiyla verecekGirersen de dikkat et canım. Keyfine bak inşallah tatil dönüşü güzel olacak her şey
Valla kimseyi takma cnm herkes işine göre hareket ediyor benm başımdada var ordan biliyorum sende kendini düşün ne istiyorsan onu yap :)Hahaha takinca olmuyo iste biliyosun yani bende bilmiyodum görümcem ögretti sagolsun bide istekleri inatlari yokmu beni deli edecekler herkes kendi keYfine baksin takilsin kardesim ben istedigimi size dayatiyomuyum görmemis gibi tutturdular deniz deniz diye halbuki antalya tatilinden buraya geldi ben girmek istemiyorum bakmayi daha cok seviyorum ama skici bir gun olacak kenarda oturmakla
Hic sorma canim bende uyuyamiyorum normaldede az yatarim zaten 5-6 saat yatinca uyaniyorum millet yatiyo bide kiziyolar biraz uyuyalim gec kalkalim erkenden kalkmayin diye :) elimde sanki hava sicak klima acamiyoruz hasta oluruz bunye aliskin degil diye zaten dunden beride migdem bulaniyo yemekler agir geldi kahvalti bile yapmadim bir an once evime gitsem diye bakiyorumGünaydın canım bende elimden once uyandım o çok yorgun ve uykusuz sıcaklardan hiç uyuyamıyo çok rahatsız oluyo. Uyuyor bende kahvaltı hazırlıcamda kaldırcam onu
Valla yavrum ben Fırat nehrine daldirdim ayakları o buz gibi suyu biliyorsun. Cendere köprüsünün orda saatlerce suda durdum. Nemruta tırmandım. Şu an bir sıkıntın yok normal adetjmi goruyorum.ama bebis ihtimaline karşı da dikkatli olmak lazım. Dağa bat a var çünkü. Umarım bebis vardır. Insan ister istemez üzülüyor kuzumInsallah kuzum gireyim birsey olmazmi yani bilemedim ki adet olacagim kesin en azindan kendimi usutmeyeyim diyorum bilmiyorum kafalar karisik son 4. birdahaki ay sonuna beraber hamis kalicaz insallah hayirlisi olsun hakkimizda sakin kendini uzme okudum rabbim hayirlisiyla verecekhepimiz icin cok zor sabretmek zorundayiz bir sekilde bebegim elimizde degil
Aaaa iyi sessiz kalıyorsun valla canım. Ben inceden inceden lafımı söylerdim. O ne öyle canım. Bence biraz sussun. Hamile kaldı da noldu yani, ona buna laf atacağına otursun çocuğum sağlıklı olsun diye dua etsin. Çok sinir oldum şimdiKontrole gitcem oda o arada ultrasona giricek ya keske diyorum keske doktor hamilesin dese baska bisey istemem varya o suratini görmek istiyorum. Bizim gelinlerde ugrasiyor olur insallah diyor yuzumuze ama isteksiz isteksiz. Eltimde yazik ses cikarmiyo bende ama olsun allah yukarda
Çok hafif ikinci çizgi gördüm sankiiKızlar benim bat dündü bugün adet sancım yok sadece peçeteye kahverengi leke oluyor az önce test yaptım bakarmısınız
Çok hafif ikinci çizgi gördüm sankii
İnşallah cnm ya sabah ta aynı çıkarsa kan vermeye koş hemnDimi ya ümitlenmekten korkuyorum ama eşim de farketti ne anlama geliyo yani dedi. Sabah ilk idrarla tekrar yapcam inşallah yanılmıyorumdur
ins hamilesindir gulum evet hafif bi cizgi var tekrarla bizede atDimi ya ümitlenmekten korkuyorum ama eşim de farketti ne anlama geliyo yani dedi. Sabah ilk idrarla tekrar yapcam inşallah yanılmıyorumdur
ins hamilesindir gulum evet hafif bi cizgi var tekrarla bizede at
Selam canlar bu sabah mide bulantisiyla uyandım ve afedersiniz çıkardım tabi hemen hamilelige yormadim (tabikide yordm) usutmus olabilirm belki bilmiyorum bugün bat günüm adet olucakmisim gibi agrim var ama gelen giden yok insaAllah olmam ve bebisim gelmistir bu ay
insaAllah canim testin silik cikmis ne güzel tekrarla yarin falan devami gelmezse lekenin bende leke falan yok daha bakalim ne olacakİnşallah tatlım ya benim de bat dündü çok hafif ağrı kahverengi leke başka da bişey yok test yaptım silik çıktı inşallah hamileyizdir
Hayırlısı olsun güzelimmm maşallah gözün aydınKizlar bugun kanda beta hcg baktirdim 27,06 ciktii heralde daha cok minik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?