Amin canım cumlemize bizde içinde inşallahAynen öyle hayırlısı canım rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah olur saglıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsunda herşeyin en güzeli olsun canım
İnşallah canımAmin canım cumlemize bizde içinde inşallah
İnşallah canımrabbim tüm istiyenlere nasip eylesin
Canım benim aminnn inşallah. En çok içimi yakan kısım baban içine atmasın. Biz dışa vurabiliyoruz da onlar hep içine atıyor. Ben dünden beri ağlıyorum yine adet oldum hem de yöne 4 gün önce bat tarihimden. Eşim de diyor olmadı mi yani diyeHerkese hayırlı pazarlar kızlar inşallah güzel bir gün olsun hepimiz için lütfen bol bol dua edin edeyim ediyorum Allahım bize hayırlı kapılar aç evimizin yuvamızın huzuru tadı hiç kaçmasın şimdi. Olduğundan daha iyi olsun herşey burdski yum arkadaslarım için bekleyen tüm kardesimlerim için kimseyi evlat haaretiyle sınama ta rabbim ciğerimiz sızlıyor gerçekten o annelik duygusuna bizlerde nail olalım inşallah. Sana yalvarıyoruz Allahım gör duy sana sız veriyoruz emanetlerine iyi bakacağız ben inanıyorum ki burda isteyen tüm arkadaşlşlerım yürekten istiyor. Peygamber efendimiz hz.muhammedimiz efendimiz hatrına dualarımızı kabul eyle Allahım. İçimde kocaman Bi tarifsizlik boğazımda kocaman Bi düğüm sabırla sabırsızlıkla bekliyoruz seni bebeğim lütfen gel lütfen annen daha fazla ağlamasın baban daha fazla içine atmasın
Günaydın canimmmm :) sıradan bir pazar dinlenmesi yaşıyorum ben eşim işte ben evdeGünaydin kizlarrr :) ne var ne yok?
Canım benim aminnn inşallah. En çok içimi yakan kısım baban içine atmasın. Biz dışa vurabiliyoruz da onlar hep içine atıyor. Ben dünden beri ağlıyorum yine adet oldum hem de yöne 4 gün önce bat tarihimden. Eşim de diyor olmadı mi yani diyeRabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın vardır elbet bildiği hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar basıp eder inşallah hepimize. Biz de bütün hayallerimizi gerçeğe ceviririz
Günaydın canım bende elimden once uyandım o çok yorgun ve uykusuz sıcaklardan hiç uyuyamıyo çok rahatsız oluyo. Uyuyor bende kahvaltı hazırlıcamda kaldırcam onuGünaydin kizlarrr :) ne var ne yok?
Yok canim sen uzmedin dünden beri böyleyim zaten. Rabbim hepimize gülmeyi nasip etsin inşallah. Benim dusukten sonra böyle oldu canim. Normalde çok duzenlidir. 28-30 gün de olurum hiç sasmazdi ama 3 aydır böyle. Dediğin gibi inşallah bebeğe hazirliyordur bünye kendini de biz de en yakın zamanda hamile olduğumuz haberini alırız.Uzdum mu kuzum senide canım benim ya dediğin gibi onlar içlerine atıyorlar erkekler ben gibi dile vurmaz pek inşallah güzel haberlerle sevindiririz onları. Üzülme canım regl geldimi kahroluyoruz ama oyalancak bişeyler bul zaman geçiyor yumurtlama derken unutuyosun regl anı yeni hayaller yeni umutlar oluyo. Ben kurtuldul so reglimin etkisinden seninde geçicekk cnm benim ama neden değişiyor boyle regl günleri benimde en son 2 gun hep oldugum tarihten geç geldi öncesinde olduğum tarihten 2 gun erken geldi kıvamıda azaldı artık koyundeğil çok değişik. Birisi demişti rahim kendini gebeliğe hazırlıyo dio inşallah öyle bişeydir bizde muutlu oluruz artık en kısa zamanda
cok guzel bi haber hayirlisi olsunCanım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok agrim olmadı bulantimda şimdi de testim pozitif diyor ama daha kan testi vermedim geçen ay yıkılınca şuan nerdeyse belirtim yok canını sıkma belirti olmadan da oluyor ben soylemesem de söyleyen çok yani hayırlısı veren de alan da Allah o ol deyince herşey olur hayırlısı ile inşallah
İnşallah supriz olur cnm ben çok takıyorum ya acaba ondan mı olmuyor :)aramiyoruz zaten belirtide yok hicbirseyi bebege yormuyorum kesinlikle adet olucam diyorum 4 gunum kaldi surda yani. Insallah vardir diye umut ediyorum
Hadi Can'ım inşallah benim bat 13 eylül daha var Bayram süprizi olacak inşşhYumurtlama akintisi görmüştüm cuma günü ancak cumartesi gece ilişki oldu şuan da akıntı yok bakalım tek ilişki ile hamile olacakmıyim şimdi beklemeye geçtim kızlar hadi hayırlısı inşallah bende 13 gün sonra hamisim diye haykıririm buralarda
Kiyamamm kuzumaa bizimkilerde hazirlaniyo denize gidicez bakalim girmeyi dusunmuyorum amaGünaydın canimmmm :) sıradan bir pazar dinlenmesi yaşıyorum ben eşim işte ben evde
canım keseyi gördük çok şükürpkrsnm sen ne yaptın canım dün doktor kontrolün vardı. Merak ettim
Hahaha takinca olmuyo iste biliyosun yani bende bilmiyodum görümcem ögretti sagolsun bide istekleri inatlari yokmu beni deli edecekler herkes kendi keYfine baksin takilsin kardesim ben istedigimi size dayatiyomuyum görmemis gibi tutturdular deniz deniz diye halbuki antalya tatilinden buraya geldi ben girmek istemiyorum bakmayi daha cok seviyorum ama skici bir gun olacak kenarda oturmaklaİnşallah supriz olur cnm ben çok takıyorum ya acaba ondan mı olmuyor :)
Girersen de dikkat et canım. Keyfine bak inşallah tatil dönüşü güzel olacak her şeyKiyamamm kuzumaa bizimkilerde hazirlaniyo denize gidicez bakalim girmeyi dusunmuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?