Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım benim aminnn inşallah. En çok içimi yakan kısım baban içine atmasın. Biz dışa vurabiliyoruz da onlar hep içine atıyor. Ben dünden beri ağlıyorum yine adet oldum hem de yöne 4 gün önce bat tarihimden. Eşim de diyor olmadı mi yani diye Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın vardır elbet bildiği hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar basıp eder inşallah hepimize. Biz de bütün hayallerimizi gerçeğe ceviririz

Uzdum mu kuzum senide canım benim ya dediğin gibi onlar içlerine atıyorlar erkekler ben gibi dile vurmaz pek inşallah güzel haberlerle sevindiririz onları. Üzülme canım regl geldimi kahroluyoruz ama oyalancak bişeyler bul zaman geçiyor yumurtlama derken unutuyosun regl anı yeni hayaller yeni umutlar oluyo. Ben kurtuldul so reglimin etkisinden seninde geçicekk cnm benim ama neden değişiyor boyle regl günleri benimde en son 2 gun hep oldugum tarihten geç geldi öncesinde olduğum tarihten 2 gun erken geldi kıvamıda azaldı artık koyundeğil çok değişik. Birisi demişti rahim kendini gebeliğe hazırlıyo dio inşallah öyle bişeydir bizde muutlu oluruz artık en kısa zamanda

Günaydin kizlarrr :) ne var ne yok?
Günaydın canım bende elimden once uyandım o çok yorgun ve uykusuz sıcaklardan hiç uyuyamıyo çok rahatsız oluyo. Uyuyor bende kahvaltı hazırlıcamda kaldırcam onu

Yok canim sen uzmedin dünden beri böyleyim zaten. Rabbim hepimize gülmeyi nasip etsin inşallah. Benim dusukten sonra böyle oldu canim. Normalde çok duzenlidir. 28-30 gün de olurum hiç sasmazdi ama 3 aydır böyle. Dediğin gibi inşallah bebeğe hazirliyordur bünye kendini de biz de en yakın zamanda hamile olduğumuz haberini alırız.

cok guzel bi haber hayirlisi olsun

Yumurtlama akintisi görmüştüm cuma günü ancak cumartesi gece ilişki oldu şuan da akıntı yok bakalım tek ilişki ile hamile olacakmıyim şimdi beklemeye geçtim kızlar hadi hayırlısı inşallah bende 13 gün sonra hamisim diye haykıririm buralarda

Hadi Can'ım inşallah benim bat 13 eylül daha var Bayram süprizi olacak inşşh

pkrsnm sen ne yaptın canım dün doktor kontrolün vardı. Merak ettim
canım keseyi gördük çok şükür ultrasonda 5+2 göründüm 10 gün içinde yapılması gereken tahliller var, herkese yapılan rutin şeyler... 10 gün sonra tekrar kontrol var, heralde kalp atışını duyacaz diye tahmin ediyorum bu arada antibiyotik kullanmaya devam ediyorum, ağrılarım da yok denecek kadar azaldı; sen ne durumdasın tatlım?

İnşallah supriz olur cnm ben çok takıyorum ya acaba ondan mı olmuyor :)
Hahaha takinca olmuyo iste biliyosun yani bende bilmiyodum görümcem ögretti sagolsun bide istekleri inatlari yokmu beni deli edecekler herkes kendi keYfine baksin takilsin kardesim ben istedigimi size dayatiyomuyum görmemis gibi tutturdular deniz deniz diye halbuki antalya tatilinden buraya geldi ben girmek istemiyorum bakmayi daha cok seviyorum ama skici bir gun olacak kenarda oturmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…