Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benimde 2 gündür sağ kasığım da ağrı var normalde yumurtlama dönemimde hep sol tarafım ağrırdı
ben hiç dikkat etmemistm yumurtalama zamanı hangi tarfta olduğunu ama bu ay bu 4. Hafta hala sag tarafimda var canim

Belki gecen ay adetim bittikten sonra olusmustur canim belli olmaz cok umitlenmeyeyim.ama cok karamsarda olmayayim sagol cevabin icin :)

Duzenli adet olanlarda adete 14 gun kala yumurtlama standarttir...adet sonrasi gebelik duzensiz genelde pko larda gorulur.uyuyan yumurtalar oldugu icin...ins eylulde adet olmazsin sen ben hepimiz

Son bisey daha sormak istiyorum bu adet miktarimdaki degisikligin sebebi stres hava degisikligi yada adet sokturucuyu arka arkaya kullanmam olabilirmi ne dusunuyosunuz?

Son bisey daha sormak istiyorum bu adet miktarimdaki degisikligin sebebi stres hava degisikligi yada adet sokturucuyu arka arkaya kullanmam olabilirmi ne dusunuyosunuz?

Kizim sn malmisin 20 yasndasn her halttn hbern vrda bu sordklrni blmiomsn agzmi bzcm smdi laz damarmi tutturma bnm kaybol

adet sokturucu yuzunden buyuk ıhtımalle merak etme korkmada başka yerede yazmana gerek yok dedığın şey ımkansız spermler çok yaşamaz dış ortamda

Baska sayfalarada sordum cunku korkuyorum zevk almak gibi bi amacim falanda yok ayrica buyuklerimsiniz beni bilgilendirirsiniz diye dusundum ama oyle olmuyomus

kendi adıma zevk alıyor diyen bendim ama eger o niyetle yazıyosan içindi. cunku sende hak verirsin ki manyak manyak insanlar gelip musallat oluyor.
ben sana elimden geldiğince acıklayıcı yazdım

kendi adıma zevk alıyor diyen bendim ama eger o niyetle yazıyosan içindi. cunku sende hak verirsin ki manyak manyak insanlar gelip musallat oluyor.
ben sana elimden geldiğince acıklayıcı yazdım
Sagolun cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…