ben hiç dikkat etmemistm yumurtalama zamanı hangi tarfta olduğunu ama bu ay bu 4. Hafta hala sag tarafimda var canimBenimde 2 gündür sağ kasığım da ağrı var normalde yumurtlama dönemimde hep sol tarafım ağrırdı
Belki gecen ay adetim bittikten sonra olusmustur canim belli olmaz cok umitlenmeyeyim.ama cok karamsarda olmayayim sagol cevabin icin :)
Evet samsunlulr tepmio orda yore kayiyo braz horon tepen samsnli gormedm hc
ben hiç dikkat etmemistm yumurtalama zamanı hangi tarfta olduğunu ama bu ay bu 4. Hafta hala sag tarafimda var canim
Son bisey daha sormak istiyorum bu adet miktarimdaki degisikligin sebebi stres hava degisikligi yada adet sokturucuyu arka arkaya kullanmam olabilirmi ne dusunuyosunuz?
adet sokturucu yuzunden buyuk ıhtımalle merak etme korkmada başka yerede yazmana gerek yok dedığın şey ımkansız spermler çok yaşamaz dış ortamdaSon bisey daha sormak istiyorum bu adet miktarimdaki degisikligin sebebi stres hava degisikligi yada adet sokturucuyu arka arkaya kullanmam olabilirmi ne dusunuyosunuz?
Berde okdysam sol dior ama sagdada olr belki bilemiorm bgn byerde sagdaki kaslma intahapin belrtsi olblr diordu insllah hayrlisi olsn
Ya bilmiyorumki soruyorum demi lutfen yaKizim sn malmisin 20 yasndasn her halttn hbern vrda bu sordklrni blmiomsn agzmi bzcm smdi laz damarmi tutturma bnm kaybol
hadi ya insaAllah oyle değildir canım sonu kötü olmaz bu kasilmalarinBerde okdysam sol dior ama sagdada olr belki bilemiorm bgn byerde sagdaki kaslma intahapin belrtsi olblr diordu insllah hayrlisi olsn
Aynen ben de bugün öyle birşey okudum
Baska sayfalarada sordum cunku korkuyorum zevk almak gibi bi amacim falanda yok ayrica buyuklerimsiniz beni bilgilendirirsiniz diye dusundum ama oyle olmuyomus
kadın doğum bolumu vs okusakmı yaOkul zamni bukdr okudaydm suan doc dr olmstm
Haha helal kib leyin banlanir zatenKizim sn malmisin 20 yasndasn her halttn hbern vrda bu sordklrni blmiomsn agzmi bzcm smdi laz damarmi tutturma bnm kaybol
Okul zamni bukdr okudaydm suan doc dr olmstm
Ya bilmiyorumki soruyorum demi lutfen ya
Sagolun cok tesekkur ederimkendi adıma zevk alıyor diyen bendim ama eger o niyetle yazıyosan içindi. cunku sende hak verirsin ki manyak manyak insanlar gelip musallat oluyor.
ben sana elimden geldiğince acıklayıcı yazdım
Ben horon tepemiyorum ama bana da öğretirseniz gelirim
Hemen başlıyorum hangi sıradayım yerime geçeyimHoşgeldiniz kızlar horon tepiyoruz sizde buyrun
kadın doğum bolumu vs okusakmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?