Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Anladım kuzum demin dediğim gibi belkide zevk alıyordur herşey beklenir ya ne diyeyim

Ben kinamiyorum. Aslaaa

Bu sekilde bir ise kalkisan kimse cahil olamaz. Yasi her ne olursa olsun. Cinsel iliskiye nasil girildigini bilen insan . Doktorun yolunuda bilir. Gelip 1000 kisiye ayni seyi sormaz. Ki bazilari 50 tane test yaptim 3 kere kan verdim adet oldum yinede hamile olabilirmiyim diyor ya hahhh iste burdakide onun ayni cinsi iste

ıyıkı burası avr kızlarrr coşalım yemınle herıflee denk gelse okusalar ölürler mı oldururlermı bızı bılemm D:d
aynen ya burası olmasa napardık bilmiomm herkesel konusulcak konularda değilll

ver Allahım ver ya dolsun köşe bucakk

inşallah güzel bi süpriz olur ve hamilesindir canım
insaAllah canim ya cok umutlanmak istemiyorum ama heyecanliyimda

İnsallah cnm hamilelk olaylrina grdigimden beri bnada olmstu bikre brkac gn snra oldm hatta frkli skllerdede oldm adt dznsizlgm olustu ama insallah oledr eger yerlesme kanamasi ise zten bukdr erken idrrda cikmaz hayrlisi olsn beklicz bakalm nasip
cikmiyormus canim aynen nette arastirdm paylasicam birazdan yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra testte Doğru cikar falan diye

Mor senden guzel haber alicagiz gibi geldi ayy insallah bekle bakalim benim cubuklar hala silik cikiyor. Esim cok erken demekki biraz bekle diyip duruyor gec dollenmedir belki benimki gibi.
insaAllah öyledir canım sende sağlıkla kucagina al insaAllah şurda bir hamileyim yazmak nasip olsun Allahim amin

Canm senn memleket nere "hemi de " sözcüğü bzm oraya ait o yüzden sordum

Çok haklısın canım sinirlenmekte ne diyeyim ya dalga geçer gibi dimii bak biz cevap verdik gidip başka yere sormuşş
Dalgamı geçiyor ya tövbe ya rabbiimmm

Ay hamile olsan varya horon edecuuummm haburiya
bak yaaaa kanım kaynadı yaa
Hahaha kiz bu ne keske olsam ben diyorum adet olucam cok piste migdem bulaniyo bi cikarsamda rahatlasam diye dua ediyorum ama hamile olma ihtimalim sifir gibi geliyo sabaha akintilar gelirse anlariz bakalim

Hahaha kiz bu ne keske olsam ben diyorum adet olucam cok piste migdem bulaniyo bi cikarsamda rahatlasam diye dua ediyorum ama hamile olma ihtimalim sifir gibi geliyo sabaha akintilar gelirse anlariz bakalim

sen hepp böyle adet olcam adet olcam diyon ya o bebek sana süpriz yaparsa görcem ben seni şaşkın balık gibi gezcen buralarda amin

Bu topigin hizina yetisemiyorum kizlar. Ben okuyana kadar 3 sayfa ilerliyor )

Bugun test yaptim negatif ama sevindim benim durumlar karisik biraz pko var .

Ve bu ay bir suru ilacla igne kullandim

Belki bilirsiniz catlatma ignesin 9. Gunu bitti bugun bakalim

Baska sayfalarada sordum cunku korkuyorum zevk almak gibi bi amacim falanda yok ayrica buyuklerimsiniz beni bilgilendirirsiniz diye dusundum ama oyle olmuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…