Ya ben birde pantolonla deniycem bu ayda olmazsa. Hemide 2 kat lisindan.
Yok canm zateb genelde ben bu yarz konularda iyi ya da kötü hiçbrsey konusmamayı yercih ederim içimden bi duayı okurum.. Allaha sıgınırım o seyden .. Ama bu kıznki bana inandrcı gelmedi farklı bi sayfada inadına tekrar bana yazdı ve herkese aynı konuyu soruyor özellkle hamile kalmaya calişan bayanların sayfasına.. Anlatabildimmi canm mevzuyu
tatlım sakın yanlıs anlama bak sakın lafım sana değillll ben kendi yorumumu yaptım :)
sende haklısın sonuc olarak canım benim. saygı duyarım her zaman
zaman çok bozuldu kızlar ya korkuyorum ya yarın kızımız olur o yuzden hassasım.
Allahım herkese hidayet versin
aynen ya burası olmasa napardık bilmiomm herkesel konusulcak konularda değilllıyıkı burası avr kızlarrr coşalım yemınle herıflee denk gelse okusalar ölürler mı oldururlermı bızı bılemm D: d
insaAllah canim ya cok umutlanmak istemiyorum ama heyecanliyimdainşallah güzel bi süpriz olur ve hamilesindir canım
cikmiyormus canim aynen nette arastirdm paylasicam birazdan yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra testte Doğru cikar falan diyeİnsallah cnm hamilelk olaylrina grdigimden beri bnada olmstu bikre brkac gn snra oldm hatta frkli skllerdede oldm adt dznsizlgm olustu ama insallah oledr eger yerlesme kanamasi ise zten bukdr erken idrrda cikmaz hayrlisi olsn beklicz bakalm nasip
insaAllah öyledir canım sende sağlıkla kucagina al insaAllah şurda bir hamileyim yazmak nasip olsun Allahim aminMor senden guzel haber alicagiz gibi geldi ayy insallahbekle bakalim benim cubuklar hala silik cikiyor. Esim cok erken demekki biraz bekle diyip duruyor gec dollenmedir belki benimki gibi.
Canm senn memleket nere "hemi de " sözcüğü bzm oraya ait o yüzden sordumBen kinamiyorum. Aslaaa
Bu sekilde bir ise kalkisan kimse cahil olamaz. Yasi her ne olursa olsun. Cinsel iliskiye nasil girildigini bilen insan . Doktorun yolunuda bilir. Gelip 1000 kisiye ayni seyi sormaz. Ki bazilari 50 tane test yaptim 3 kere kan verdim adet oldum yinede hamile olabilirmiyim diyor ya hahhh iste burdakide onun ayni cinsi iste
Ben kinamiyorum. Aslaaa
Bu sekilde bir ise kalkisan kimse cahil olamaz. Yasi her ne olursa olsun. Cinsel iliskiye nasil girildigini bilen insan . Doktorun yolunuda bilir. Gelip 1000 kisiye ayni seyi sormaz. Ki bazilari 50 tane test yaptim 3 kere kan verdim adet oldum yinede hamile olabilirmiyim diyor ya hahhh iste burdakide onun ayni cinsi iste
Denemek lazim bakalimonu kesınleştır bende kış ğelsın paltoyla denım dıorum daaa sağlam bıde oturcam eşıme dıcem uzerıme ceket at bakım kalabılıomuyum
Hahaha kiz bu neAy hamile olsan varya horon edecuuummm haburiya
bak yaaaa kanım kaynadı yaa
Zonguldakkkk :))Canm senn memleket nere "hemi de " sözcüğü bzm oraya ait o yüzden sordum
Hahaha kiz bu nekeske olsam ben diyorum adet olucam cok piste migdem bulaniyo bi cikarsamda rahatlasam diye dua ediyorum ama hamile olma ihtimalim sifir gibi geliyo sabaha akintilar gelirse anlariz bakalim
Aynen canm sormaıyıkı burası avr kızlarrr coşalım yemınle herıflee denk gelse okusalar ölürler mı oldururlermı bızı bılemm D: d
Ayni kisi oldugunada dikkat etmemistim ayrica erkek falanda degilAynen canm sorma
İyii geceler ben geldim nasılsınız bakimmm
Hoşgeldiniz kızlar horon tepiyoruz sizde buyrunNasılsınız kızlar napıyorsunuz :) merhabalarrrrrrr güzel anne adayları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?