Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar 8~9 aydır bebis istiyoruz heray bi hüsranla geçti. .bu ay da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız: ( ama çok garip bir his kendimi hamile gibi hissediyorum..çok farklı bi durum,kelimelere dokemiyorum içimde bi tuhaf birşey işte: ) 6 eylül bat tarihim..ilk defa böyle oldum,lütfen dua edin hislerim doğru çıksın. .

Evet kızlar banlanmış ya :/
Süresi kısadır umarım

Evet kızlar banlanmış ya :/
Süresi kısadır umarım
Ya canım bişey sorcam aşırı idrara çıkar oldum normalde günde 2 şimdi giriyorum çıkıyorum hemen geri giriyorum ama enfeksiyon yok yanmada rengide çok berrak bazen berrakla böyle sarı ve yeşile çalıyor sebebi nedir sizce pko yapar mı

Insallah hislerin seni yanitlmaz bebisin seninledir dualarim seninle Raabbim tez zamanda nasip etsin sende bizlere dua et

Hmm aşırı idrar genelde hamilelik belirtisi kuzum. İnşallah hamilesindir.
Enfeksiyon değildir sanırım ya yazdıkların gibi yazan hamile oldugunu ögrenen cok gördüm.
Ben seni bugün teste yollamadım mı kız
Yarın randevun vardı dimi

İnşallah Selinokay inşallah. .isteyen herkesin kucaklari tez zaman da dolar.. acaba erken gebelik belirtileri yoksa sadece anne hisleri gecerli oluyor mu :)
canım genelde hissediyorlar ve yanılmıyorlar ama malesef ben yanıldım :/inşallah meleğin seninledir

Ya su idrar mevzu bendede var ama ben cokda su iciyorum 15 dk bi wc deyim yani :)

Aynen canım gönderdin ama temizlikti kaynana gildi misafirdi gidemedim yarın zaten gitcem diye birde boş yere yoksa gidip test yapmayım dedim bi doktorla konuşayım o istesin dedim

Ya su idrar mevzu bendede var ama ben cokda su iciyorum 15 dk bi wc deyim yani :)
su içtiğin için durum başka canım bende cok su içerim devamlı wc deyşm o yuzden şüphlenmiyorum bile
Aynen canım gönderdin ama temizlikti kaynana gildi misafirdi gidemedim yarın zaten gitcem diye birde boş yere yoksa gidip test yapmayım dedim bi doktorla konuşayım o istesin dedim

dogru canım haklısın :)
insallah guzel haberlr verceksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…