- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Gerek yokki 1 2 gunluk biseydir kalkar bani yakinda oyle uzun vadeli degildir. Cimbizi yemis. Ama bisey demediki yaamaaan yenı esap açar ğelır
2-3 gun sonra aktf oluyor yeni hesap acmasina gerek yok canımamaaan yenı esap açar ğelır
BanlanmadiysaAynen banlanmis malmisin yazmisti sanırım ondan kizda banlandimi merak ettm
Ya canım bişey sorcam aşırı idrara çıkar oldum normalde günde 2 şimdi giriyorum çıkıyorum hemen geri giriyorum ama enfeksiyon yok yanmada rengide çok berrak bazen berrakla böyle sarı ve yeşile çalıyor sebebi nedir sizce pko yapar mıEvet kızlar banlanmış ya :/
Süresi kısadır umarım
Kızlar 8~9 aydır bebis istiyoruz heray bi hüsranla geçti. .bu ay da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız: ( ama çok garip bir his kendimi hamile gibi hissediyorum..çok farklı bi durum,kelimelere dokemiyorum içimde bi tuhaf birşey işte: ) 6 eylül bat tarihim..ilk defa böyle oldum,lütfen dua edin hislerim doğru çıksın. .
Banlanmasi gereken kisi benmi oluyorum hahahahahahaAsil banlanmasi gereken kisi banlanmamis baktim simdi.
Ya canım bişey sorcam aşırı idrara çıkar oldum normalde günde 2 şimdi giriyorum çıkıyorum hemen geri giriyorum ama enfeksiyon yok yanmada rengide çok berrak bazen berrakla böyle sarı ve yeşile çalıyor sebebi nedir sizce pko yapar mı
İnşallah Selinokay inşallah. .isteyen herkesin kucaklari tez zaman da dolar.. acaba erken gebelik belirtileri yoksa sadece anne hisleri gecerli oluyor mu :)Insallah hislerin seni yanitlmaz bebisin seninledir dualarim seninle Raabbim tez zamanda nasip etsin sende bizlere dua et
canım genelde hissediyorlar ve yanılmıyorlar ama malesef ben yanıldım :/inşallah meleğin seninledirİnşallah Selinokay inşallah. .isteyen herkesin kucaklari tez zaman da dolar.. acaba erken gebelik belirtileri yoksa sadece anne hisleri gecerli oluyor mu :)
Ahh tatlim polemige girmiycemBanlanmasi gereken kisi benmi oluyorum hahahahahaha
Beklemek en iyisi. Oyle derler anneler hissedermis ama bilemiycem daha tatmadim o duyguyu :)İnşallah Selinokay inşallah. .isteyen herkesin kucaklari tez zaman da dolar.. acaba erken gebelik belirtileri yoksa sadece anne hisleri gecerli oluyor mu :)
Ya su idrar mevzu bendede var ama ben cokda su iciyorum 15 dk bi wc deyim yani :)Hmm aşırı idrar genelde hamilelik belirtisi kuzum. İnşallah hamilesindir.
Enfeksiyon değildir sanırım ya yazdıkların gibi yazan hamile oldugunu ögrenen cok gördüm.
Ben seni bugün teste yollamadım mı kız
Yarın randevun vardı dimi
Aynen canımHmm aşırı idrar genelde hamilelik belirtisi kuzum. İnşallah hamilesindir.
Enfeksiyon değildir sanırım ya yazdıkların gibi yazan hamile oldugunu ögrenen cok gördüm.
Ben seni bugün teste yollamadım mı kız
Yarın randevun vardı dimi
Insallah canim ya evde test yapicam varsa cikar bakalimHadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin .. bekliyoruz müjdeyiii
Aminnn insallah hayirlisi olsunhayırlı habrler kuzumm ya merakla bejkiyrummmm
su içtiğin için durum başka canım bende cok su içerim devamlı wc deyşm o yuzden şüphlenmiyorum bileYa su idrar mevzu bendede var ama ben cokda su iciyorum 15 dk bi wc deyim yani :)
Aynen canımgönderdin ama temizlikti kaynana gildi misafirdi gidemedim yarın zaten gitcem diye birde boş yere yoksa gidip test yapmayım dedim bi doktorla konuşayım o istesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?