Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

belirtilerin neydi kuzum söyler misin benimde 9 gün geçti de o yüzden canım :oops::oops:
kuzum dün yazmıstım buyur bak belirtilerim yazıyor.
. Canlar ben yumurta kalitesi artsin ve cok yumurtam olsun diye her sabah bal tarcin corek otunu karistirdim. Birde prolaktin hormonum 45 ti biraz yuksek bunu da dengelemek ve bunun disindaki butun kadin hormonlari.icinde iyi gelen testere disli aslam pencesi otunu kaynatip ictim. Belirtilere gelince yumurtalama donemimin bittigini akintimin kesilmesinden anladim , ve sol kasikta agirlik batmalar basladi siskinlik ve gaz hat safhada ve kabizlik , sonra goguslerimde damarlarin belirginlestigini fakrettim ve ben ki idrara cok cikmahan insan gece 4 defa mesanem patlicak sekilde idrara ciktim ve gun icinde de 30 defa gitmisimdir heralde
Bugunde ilginctirki nezle oldum ve mevsim gecisi nezlesi diye arastirahim derken hamilelik riniti diye birseyle karsilastim megersem hamileleik nezlesi olmusum , hatta burdaki kizlara da demistim boyle boyle diye birde belirtimidir bilmem ama idrarım.cok acik sari yani berrak sari ve tortuluydu. Ha bide ruyamda gormem onu da anlatmistim garip bi his sanirim doguyo insana insallah boylede devam eder kucaga almak nasipnolur ve isteyen herkesede versim RABBIM saglikli sihhatli

evet kuzucum testi aldıktan sonra son 1 tane yaktım veeeeeee şuttt :) bakma canım istemiyor değil ama :)
Ahhh ahh istemezmi ama bebis icin dayanilir insallah. Ben 3 sene once falan bi birakayim dedim ilk günü resmen kabustu dislerimi skiyorum, beynim uyusuyo cekistiriyolar sanki, 3-4 litre su falan ictim 1.5 l suyu zor bela icen ben :D görende sancak baska bisey bagimlisiydim :D ama bende birakcam bak cok özendim sana su an bana iyi örnek oldun

kuzum dün yazmıstım buyur bak belirtilerim yazıyor.
. Canlar ben yumurta kalitesi artsin ve cok yumurtam olsun diye her sabah bal tarcin corek otunu karistirdim. Birde prolaktin hormonum 45 ti biraz yuksek bunu da dengelemek ve bunun disindaki butun kadin hormonlari.icinde iyi gelen testere disli aslam pencesi otunu kaynatip ictim. Belirtilere gelince yumurtalama donemimin bittigini akintimin kesilmesinden anladim , ve sol kasikta agirlik batmalar basladi siskinlik ve gaz hat safhada ve kabizlik , sonra goguslerimde damarlarin belirginlestigini fakrettim ve ben ki idrara cok cikmahan insan gece 4 defa mesanem patlicak sekilde idrara ciktim ve gun icinde de 30 defa gitmisimdir heralde
Bugunde ilginctirki nezle oldum ve mevsim gecisi nezlesi diye arastirahim derken hamilelik riniti diye birseyle karsilastim megersem hamileleik nezlesi olmusum , hatta burdaki kizlara da demistim boyle boyle diye birde belirtimidir bilmem ama adetim.cok acik sari yani berrak sari ve tortuluydu. Ha bide ruyamda gormem onu da anlatmistim garip bi his sanirim doguyo insana insallah boylede devam eder kucaga almak nasipnolur ve isteyen herkesede versim RABBIM saglikli sihhatli

canım ben dün giremedim ki hiç geride kaldı herhalde görmedim çünkü yazdığını o yüzden sordum.

canım bence başla hatta bu akşamdan başla çalışmalara gün aşırı olur inşallah zaten yumurtlama olduğunu anlıyor insan kasıkların ağrıyor birde su gibi akıntın oluyor canım :super::super::super:
Hmm tarihi hesapladım ayın 19 una denk geliyor. Belirtileri henüz farketmedim.. Ama zaten siperm rahimde üç gün yaşayabiliyormus..:KK22:

Ahhh ahh istemezmi ama bebis icin dayanilir insallah. Ben 3 sene once falan bi birakayim dedim ilk günü resmen kabustu dislerimi skiyorum, beynim uyusuyo cekistiriyolar sanki, 3-4 litre su falan ictim 1.5 l suyu zor bela icen ben :KK70: görende sancak baska bisey bagimlisiydim :KK70: ama bende birakcam bak cok özendim sana su an bana iyi örnek oldun

valla kuzusum dun aksamdan beri ; yani saat 8 den beri diyim agzıma sürmedim ; eşimde içer ama hep bırakma yanlısıdır suanda da sabah işe bırakırken beni baktım arabada sigara da yakmıyor :) dedim seni kedi canını yerim bende bırakıyorum dedi ay insalallah dedim ama canım istiyor :(

Her adet olduğumda bende meleğimin kıyafetlerine bakıp bakıp ağlıyorum AğlaYınca değişen birşey oluyo sanki
Kıyafetleri kaldır ortalıktan canım. Yapma bunu kendine :( elim gitmese de ben mecburen bazanın altına koydum gördükçe daha kötü oluyor insan. Tekrar çocuk istiyorsan biran önce psikoloji çok önemli biliyorsun

gunaydın kızlarr bende geldım nerde bunlar kaç gundur dıye agustosu takıp edıyordum :) reglımın 3. gunu bıter bıtmez calısmalaraa baslıyorum bu aradaa 1 hftadır folık asıt ıcıyorum bakalım artıkk ayy inşallah eylulde hepğımızz haişizzz dıye yazarızz kızlarr yaaa

Folik asit şartmı ?

tabiki sart bunu yeşil besinlerlede karsılayabiliyorsun ama canım bebegin kemik ve beyiin gelişimi için zemişn hazırlıyorsun hatta doktorlar hamileliği düşündüğünüz andan 3 ay önce folık asite baslayın dıye ; ki hamileykende kullanımı saglanıyor ; ben 1.5 ay kullandım dünde hamile oldugumu ögrendim hala kullanıyorum

gunaydın kızlarr bende geldım nerde bunlar kaç gundur dıye agustosu takıp edıyordum :) reglımın 3. gunu bıter bıtmez calısmalaraa baslıyorum bu aradaa 1 hftadır folık asıt ıcıyorum bakalım artıkk ayy inşallah eylulde hepğımızz haişizzz dıye yazarızz kızlarr yaaa
Neden 3.günü ? Reglden bir hafta sonra yumurtlama baslıyor ?

kızlar bu arada bugün 9. gün ve tık yok hala dün biraz başım döndü yaklaşık 2 haftadır felaket bir baş ağrım var dünden beri burnum tıkalı cumartesi kan vercem bende inşallah bende bayrama hamiş girenlerden olurum ya dua edin nolur :110::110::110::dua::dua::KK17::KK17::KK17:
inş hamişsindir cnm :) bnde bu anı çok bekleyenlerdenim

Back
X