Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

tabiki sart bunu yeşil besinlerlede karsılayabiliyorsun ama canım bebegin kemik ve beyiin gelişimi için zemişn hazırlıyorsun hatta doktorlar hamileliği düşündüğünüz andan 3 ay önce folık asite baslayın dıye ; ki hamileykende kullanımı saglanıyor ; ben 1.5 ay kullandım dünde hamile oldugumu ögrendim hala kullanıyorum
Canm ben bütün vitamnlerime baktrdim çok sükür hiç eksiğim yok o yuzden sordum.. Folik asitte kilo yapıyormus iştah acıyormus die duyunca biraz soğudum.. O konuda hassasımda o_O

Valla o iş zor inşallah yapmayalım tabi de mutlaka kendimizi inceliyoruz en azından bi ayna karşısına geçince paranoyak olduk :KK70: Ben aklıma getirmemek için sürekli uğraş buluyorum kendime tablo falan yapıyorum eşimde yardım ediyor beraber kafa dağıtıyoruz tavsiye ederim kızlar eşinizle yapacağınız etkinlikler bulun evde bile olsa illa dışarı çıkmak gerekmiyor :)
Kiz ben adami zor görüyorum spora gitmedigi gün erkenden yatiyo zavalli gece 4 de kalkip ise gidiyo :) ayna olayini hic sorma bende oncemi vardi sonra mi cikti bilmiyom ilk denemeden sonra belirti okumustum goguste beliren damarlar diye ve hala var hic gecmiyo sanirim bende oncedende vardi birazcik esmerim sarisin adamda bu kadar gorunmez vucudum harita resmen :D

Kiz ben adami zor görüyorum spora gitmedigi gün erkenden yatiyo zavalli gece 4 de kalkip ise gidiyo :) ayna olayini hic sorma bende oncemi vardi sonra mi cikti bilmiyom ilk denemeden sonra belirti okumustum goguste beliren damarlar diye ve hala var hic gecmiyo sanirim bende oncedende vardi birazcik esmerim sarisin adamda bu kadar gorunmez vucudum harita resmen :KK70:
KOcayı rahat bırakıp kendin bir şeyler yapacaksın o zaman kuzum kendini dinleme :D ben de esmerim benimde öyle normalde de belirgindir zaten aynaya bkmaktan bir hoş oldum ama hamilelik esnasında daha da çok belirgenleşiyor canım ona dikkat edeceğiz biz :D

folis asıtı bende 1.5 aydır kullanıyorum tok karnına dedi eczacı :/ yanlıs mı kullanıyorum ki
Orda tok diyorlarmis gorumcemde dedi ama akilli icmiyo kilo yapmis hemen onda bana burda ac karnina dediler ki daha mantikli ilac degil vitamin bu ayrica istah acan bisey en azindan ac karnina alindiginda ustune normal yemek yersin ekstra bidaha karninda acikmaz

KOcayı rahat bırakıp kendin bir şeyler yapacaksın o zaman kuzum kendini dinleme :KK70: ben de esmerim benimde öyle normalde de belirgindir zaten aynaya bkmaktan bir hoş oldum ama hamilelik esnasında daha da çok belirgenleşiyor canım ona dikkat edeceğiz biz :KK70:
Hahahah birakiyom yatiyo gece bi gidip uyandiriyorum olsun okadarda bana sarilmadan yatmasin :D en buyuk zevkim denk gelirsem tvden dizilerimi takip etmek cunku hep netten bakiyorum firsatim olmuyo :)

Evet sabah aksam farketmiyo yemekten önce aliyorum, bazende yemekten 5 saat falan yani gece 12 den once aliyorum unuttugum zamanlar.
Doktor bana tok karna demişti de o yüzden sordum canım. Bende baya kilo aldım folikasite bağlıyorım ama belki de onu bahane ediyorum :D

bende biter bitmez baslamısyım yumurtlama beklemeden ; yumurtlamanın ilk gununden önce de giriyordum ki spermler içeridede yasıyor ya o yuzden yumurtlama oldugu anda sans artısın diye
Bu ay bende öyle yapıcam. Adetim bitti bu gece inşallah başlıorum :halay::halay::halay:Bide 2 günde bir ilişkiye giriyorsun ya yumurtlama gününe ilişki denk gelmediyse de o gün girdin mi ilişkiye

Back
X