Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar mrb ayın 18 sinde aşılamam oldu 3 gün önce kan tahlili sonucumda 8.52 çıkmıştı bugun tekrar yaprırdm 80.75 çıktı hamileyim şimdi dimi

ay canım hayırlı olsun can ım evet sonuca gore hamilesin doktora gösterdin mi sonucunu ? ay bak heyecan yaptım valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
ayayayyy canımsın annesin sen şimdi ne heyecanlısındır şimdi ohhh rahat ol herkese söyle oh olsun kaynanan ve görümcenmiydi eltinmiydi ner neyse anlını dik tutup gere gere gezin oyyy kuzum ya düşünüyorum ne güzel heyecanlısınızdır şimdi nazar değmesin

canım bende soğan küründe 2 günü geçtim bugün 3. günüm ama ben çalıştığım için sadece akşamları yapabiliyorum gündüzleri de hayıt out içiyorum benimde daha şuan akıntım falan olmadı ama bakalım yarın günde 2 defa yapıcam ama çok zor içiyorum ya yanımda reçel kavanozu ile birlikte burnumu tıkayarak içiyorum birde mideme yanma yapıyor ama dayanıcam artık 15 nasıl geçecek bilmiyorum vallahi hepimize şifa olsun inşallah

2 yıllık evliyim cnm görevden ziyade bende darlık var canım çok yanıyor o yüzden kullanıyorum.

Canim eger reflu falan varsa yada mide de skintin varsa gastrit gibi kullanmayin diyor cok zorluyorsa kullanma. Ama gunde 2 kere icmek zorunlu oyle faydasi olur. Doktorun verdigi ilaci dedigi gibi almazsak gunde 1 doza dusurursek faydasi olmaz bunun gibi düşün. Canim ise gitmeden once 10dkmda hazirlayabilirsin hatta ac karnina cok daha etkiliymis oyle soyluyor ve iliktan biraz sicak icilecek sakin soguk icme faydasi olmuyormus onuds soyledi.. inslalah faydasi olur ya :))

ay canım hadi inşallah ya mutlu haberlerini bekliyoruz eğer spermlerde sorun varsa bence bugün yapmayın canım yarın yapın zaten dün yapmışsınız ya 72 saat kalabiliyor vücudunda yani tutacağı varsa mutlaka tutar canım merak etme sen dualarımız seninle

ne güzel canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini inşallah en kısa zamanda bizede nasip olur hayırlısıyla

ne güzel canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini inşallah en kısa zamanda bizede nasip olur hayırlısıyla
Amin inşallah hatta hepimiz bir avazda iki tane doğuralım kızlar

2 yıllık evliyim cnm görevden ziyade bende darlık var canım çok yanıyor o yüzden kullanıyorum.

hee anladım canım benimde 4 yıl bitecek ekimde ama daha 2,5 senedir falan doğru dürüst ilişki oluyor sistit oldum çok ve halada zaman zaman oluyorum zor yani alışıncaya kadar zorlanıyor insan ya kadın olmak çok zor puff

bende cnm ne sıkıntılar çektim hiç sorma zaten ilk evlendiğimizdede 20 gün sonra ilişki olmuştur.Hafiften vajinusmusluk var bende ama allaha şükür şuan çok çok iyiyim yani.sende sebamed'in temizleme jelini kullan ilişkiden sonra bari kendini onla temizle sistit olmazsın.inş.

valla canım öyle günde 2 defa diyor ama çalıştığım için ve Sabah evden erken çıktığım için yapmam mümkün değil ayrıca Sabah aç karnına yaparsam ölürüm servisle gidiyorum çok aferdersin çıkartırım yani parfüm bile sıkamıyorum ben sabahları o yüzden gündüzleri de hayıt out içiyorum ama mutlaka birinden biri fayda eder diye düşünüyorum bakalım hayırlısı kuzum ya

Amin inşallah hatta hepimiz bir avazda iki tane doğuralım kızlar

ay yok canım ben bir tane istiyorum valla ikinci şimdi dursun bir taneyi yapıcam diye yıprandım zaten yeterince 2. şuan düşünmüyorum ama şöyle de bir durum var eşimin geninde ikiz var olursa kafayı yerim herhalde

Hayirli sabahlar arkadaslar. 6 gunum gecti bu sabah yine adetsiz bir gune uyandim. Dun felan kasiklarim catliyordu agridan. Bugun o siskinlik hissi felan gecti.

Az sonra internetten siparis verdigim testler gelince hemen yapacagim. Ama negatif dir diye tahmin ediyorum. Negatifse ne yapmali? Saglik problemidir degilmi kizlar?

Anlad canim dogrudur.
Ama iki karisimi ayni gunde yapman ne kadar dogru bilemiyorum bi araştır istersen canim cunku saracoglu bir kuru yaparken bir baska kure baslamayin bittikten sonra baslayin dedigini hatirliyor gibiyim.

Canım iyi düşün iyi olsun cumanın hürmetine inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…