Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Afitabcım canım.. Aile hekimine mi gitsen acaba.. Ordada birgünde alırsın...

Canım bir ara benim de senin ki gibi olmuştu 2 ay adet olmadım resmen catlayacaktjm hep hamileyim sandık ama yok en son doktora gittim bir ay ilaç tedavisi göre adet oldum. O arada folik asit kullanmaya devam ettim. Ve serephone diye yumurta büyümesini sağlayan bir ilaç kullandım ve o ay yumurta takibi yapıldı sadece bir haftayı değerlendirdik en son yumurtanın catladogi gün birlikte olduk ve bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Biraz uzun oldu kusura bakma. Doktora gittiğinde her şeyi detaylıca anlat çocuk istediğini de söyle tedaviyi ona göre yönlendiriyor canim

kesınlıkle oyledır 403. bin olsa suan onu salmazlar dırek ıncelemeye alırlardı ALLAH korusun mol (üzüm gebelıgı) falandır dıye.
Hımmm mol gebelik öyle mi oluyor bak onu bilmiyorum canım. Ama arkadaş 3 ün yanndaki 0 ları görüce binlerden bahsediyor sandı ama Sup3risi nin söylemek istediği 400 küsürler aslında

Hımmm mol gebelik öyle mi oluyor bak onu bilmiyorum canım. Ama arkadaş 3 ün yanndaki 0 ları görüce binlerden bahsediyor sandı ama Sup3risi nin söylemek istediği 400 küsürler aslında

Mol gebeliği trofoblast (bebeğin beslenmesinden sorumlu) hücrelerinin kontrolsüz şekilde çoğaldığı bir durumdur. Bu nedenle normal gebeliğe göre çok daha fazla miktarlarda (HCG) adlı gebelik hormonu üretilir ve kana geçer. aynen canım onun 400 küsü Sup3risi

Sup3risi canim hayirli olsuuun insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli alirsn bebegni kucagna seninle ayni zamanin hamisleriyiz sanirsam

ne güzel canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini inşallah en kısa zamanda bizede nasip olur hayırlısıyla

İmam-ı Gazali'ye göre Cuma günü bin kere Ya Allah diye okuyanlar evliyalar sınıfına katılırlar.

Yine Cuma günü namazdan önce yüz defa “Ya Allah, Ya Hu” diyen kimsenin hayırlı dileği gerçekleşir.
Cuma namazından sonra yüz defa “Ya Rahman” diyenler unutkanlıktan ve gafletten kurtuldukları gibi kalpleri de nurlanır.

Cuma namazından sonra yüz defa “Ya Gaffar” ism-i şerifini okuyanlar affa mağfirete mazhar olurlar
Cuma günü akşama doğru “Yâ Veliyy” ism-i şerifini okuyanların hayırlı dilekleri kabul olunur.

Cuma gecesi 1000 defa “Yâ Muhsî” ism-i şerifini okuyanın kıyamet gününde hesabı kolay olur.

Cuma günü 1000 defa “Yâ Vâlî” ism-i şerifini okuyarak dua edenin duası kabul olur, işleri kolaylaşır.

10 hafta süreyle Cuma günleri onar defa “Yâ Ganiyy, Yâ Muğni” ism-i şeriflerini okuyan zengin olur.

Cuma geceleri 100 defa “Yâ Dârr” ism-i şerifini okumaya devam eden Cenabı Hakka yakın olur ve zarar verici şeylerden emin olur.

Cuma namazından sonra yüz defa “Yâ Gafur” ism-i şerifini okuyanlar af olunur.

Cuma namazında hutbe esnasında yüz defa “Ya Basîr” ism-i şerifini okuyanı Cenab-ı Allah hidayete erdirir, kalp gözünü açar.

Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını (1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur.
Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHÜ'L MELİKÜ'L HAKKU'L- MÜBİN” (200) defa zikreden Kişi Allah'tan ne isterse verilir.Cuma günü Sabah'.

YA-RAKİB esması (312) defa zikrederek istegini Allah'a bildirrisen istegin kabul olur.

ne kadarlık evlisin canım ileriki zamanlarda düzelir jel kullanmana gerek kalmaz ya birde görev gibi yapmamak lazım o zaman çok kötü oluyor ben yapamıyorum mesela canım çok acıyor sonar sistit oluyorum en iyisimi istediğin zaman olması

arkadaşlar ovulasyon günü dışında hamile kalmak mümkün değil mi acaba?

valla canım ben çok araştırma yaptım çoğu kişi adetin hemen bitiminde girdiğinde de hamile kalmış çok kalan var böyle bazen iki defa yumurtayabiliyormuşuz o yüzden ovülasyon günleri haricindede düşük de olsa hamile kalma olasılığı var canım

sogan suyu içeriyi temizliyor sanırım o ise yariyor canim o yüzden öyle olmus olabilir yapan arkadaslar daha iyi bilir ama ben o yönde fayda sağlıyor diye biliyorum
kızlar günaydınlar herkese,
güzel hayırlı cumalarınız olsun inşallah.. bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor benim yakın arkadaşımın ilk çocuğu oldu ve şuan 2 yaşında hala daha süt emiyor. ve tabi adet olmuyor vs ama hiç korunmuyorlar çokta bebek istiyorlar okadar da azimliler sanırsak süt koruyormuş neyse soğan kürü yaptı o gecesi 2 yıldan sonra ilk defaregl oldu ve 4 gün kanıda baya iyi geldi bu sabahta watsapp tan resim attı yumurtası çatlamış hemde adetin 6.gününde yani inanma 15. de falan diye benim 6.günde çatladı yumurtam dedi test yaptı. yani gerçekten soğan kürü onaylı bir kaynak

Anladım canım sağol açıkladığın için

Gunaydin canim. Sogan kurunun 15.gunundeyim akinti vs.olmadi ama sogan kurunun 11.gununde cok hafif pembe su gibi 1 2 damla sonrasinda tekrar sildigim zaman kahverengi lekelenme oldu onun disinda hic bir sey gelmedi. Cok idrara cikartiyor arada vajinada kadinti ve yanma oluyor faydasini henuz gormedim ama illaki vardir insallah. Baska bir kk topiginde sogan kürünü yapanlarin yazilarini okudum cogu kanama yasamis erken adet olmus. Simsiyah kanama yasayanlar bile olmus ben anlamadım neden bende gelmedi diye.

canım valla bildiğin koyu yumurtluyorsun yani zaten dün yaptıysan spermler 72 saat canlı kalabiliyor vücudunda yani yarın yapsan daha iyi olur çünkü dün akşamki spermler hala vücudunda zateno yüzden olursa olur kasma kendini hem hergün önermiyor doktorlar zaten çünkü sperm çok olmuyormuş sen bilirsin tabi hadi inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…