Afitabcım canım.. Aile hekimine mi gitsen acaba.. Ordada birgünde alırsın...Hayir yani adet neden bu kadar gecikir. Negatif olupta 2 hafta. Negatif olupta 10 gun bile gecse ben kist mi nedir diye dusunuyorum. Veya sokulme ilaci diyorsunuz bakin burda. Bana oyle bisey vermesi gerekmezmi?
Bastan beri hep Turkiyem canim vatanim herseyde ilerde diyorum.. ahh ahhh. Pis cavirlaaa
Niye yanlış anlayasın ki canım 400 küsür demiş işte. Pozitif canım pozitif :)Ben uyuyamiyorum tuhaf bi duygu :) acaba yanlismi anladik adami diye dusunuyorum degeri uc kez sorduk en son gorumce ee pozitifmi dedi ama hala saskinim :)
Canım bir ara benim de senin ki gibi olmuştu 2 ay adet olmadım resmen catlayacaktjm hep hamileyim sandık ama yok en son doktora gittim bir ay ilaç tedavisi göre adet oldum. O arada folik asit kullanmaya devam ettim. Ve serephone diye yumurta büyümesini sağlayan bir ilaç kullandım ve o ay yumurta takibi yapıldı sadece bir haftayı değerlendirdik en son yumurtanın catladogi gün birlikte olduk ve bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Biraz uzun oldu kusura bakma. Doktora gittiğinde her şeyi detaylıca anlat çocuk istediğini de söyle tedaviyi ona göre yönlendiriyor canimYa kızlar ben adet olmayalı 45 gün olcak cumartesi doktora gitcem ilaç vercek sonuçları getir telefonda veremem başka doktorada yönlendirebilirim demişti sizce hormon ilaçlarından sonra olur muyum artık çatlamak üzereyim resmen 3 aylık hamile gibi göbegim çıktı aglıycam artık kasıklar patlamak üzere ;( ne yapsam sizce,birde klomen sorayımmı sizce doktora yoksa çocuk istiyorum diyimmi demedimde hiç
403.3 zaten doktor o an dörtyüzüç nokta üçyüz demiştir diye düşünüyorum :)403.300 cok buyuk bir rakam ve hamileligin bu evresinde o kadar buyuk bir rakama ulasmaz. 403.3 olur :)
403.3 zaten doktor o an dörtyüzüç nokta üçyüz demiştir diye düşünüyorum :)
Amin canm yaaa inanki çok mutlu oldum senin içinAminn kuzum hepinizden allah razi olsun en kisa zamanda sizede nasip etsn insallah
Hımmm mol gebelik öyle mi oluyor bak onu bilmiyorum canım. Ama arkadaş 3 ün yanndaki 0 ları görüce binlerden bahsediyor sandı amakesınlıkle oyledır 403. bin olsa suan onu salmazlar dırek ıncelemeye alırlardı ALLAH korusun mol (üzüm gebelıgı) falandır dıye.
Hımmm mol gebelik öyle mi oluyor bak onu bilmiyorum canım. Ama arkadaş 3 ün yanndaki 0 ları görüce binlerden bahsediyor sandı amaSup3risi nin söylemek istediği 400 küsürler aslında
Ben de hepimiz için dua ediyorum hep inşallah bizde kavuşacağız bebişlerimize
Eki Görüntüle 1879665
Kızlarrrrr inşallah biz de yakında böyle durumlara düşeceğiz bebeleri unutup sohbete dalacağız buralarda
evet canım olacak inşallah biraz gayret hemen moral bozmak yok napıyoruz evrene pozitif enerji yolluyoruz
Hiç bir sorun yoktu ama tabiki gebelik düşünen her kadının önceden doktora gidip ultrasona girip simir vererek rahim kanseri olup olmadığına önden emin olunması gerekiyor.Ben bunları yaptırdım haziran ayında çok şükür tüm sonuçlar temiz çıktı ve akabinde doktorum inofolic combi adındaki folik asiti içmemi söyledi bu sadece folik asit değil aynı zamandada yumurta çatlatma özelliği varmış doktorum haklı çıktı yani işe yaradı çok şükür
cnm bu jel amerikadan sipariş ediliyor,gitti gidiyorda satılıyor ve ilaç firmalarından siparişle geliyor.ben hastanede çalıştığım için en güvenli bildiğim ilaç firmasından sipariş ettim.Eğer benim gibi kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye giremiyorsanız birebir.Çünkü diğer kayganlaştırıcılar hatta tükürük dediğimiz enzim bile spermi olduruyor.Benim eşimin morfolojisi zaten %1 yani 100 tane spermden 1 tanesi iş görücek oda beni mi bulucakta vs.Bu jel spermlerin daha iyi yüzmesini sağlıyor.sperm onarıcı özelliği var ayırt etmeden yumurtaya sokuyor spermi bakalım bende bu ay ilk kez denedim inş.beklemedeyim son 9
arkadaşlar ovulasyon günü dışında hamile kalmak mümkün değil mi acaba?
kızlar günaydınlar herkese,sogan suyu içeriyi temizliyor sanırım o ise yariyor canim o yüzden öyle olmus olabilir yapan arkadaslar daha iyi bilir ama ben o yönde fayda sağlıyor diye biliyorum
Anladım canım sağol açıkladığın içinMol gebeliği trofoblast (bebeğin beslenmesinden sorumlu) hücrelerinin kontrolsüz şekilde çoğaldığı bir durumdur. Bu nedenle normal gebeliğe göre çok daha fazla miktarlarda (HCG) adlı gebelik hormonu üretilir ve kana geçer. aynen canım onun 400 küsüSup3risi
Gunaydin canim. Sogan kurunun 15.gunundeyim akinti vs.olmadi ama sogan kurunun 11.gununde cok hafif pembe su gibi 1 2 damla sonrasinda tekrar sildigim zaman kahverengi lekelenme oldu onun disinda hic bir sey gelmedi. Cok idrara cikartiyor arada vajinada kadinti ve yanma oluyor faydasini henuz gormedim ama illaki vardir insallah. Baska bir kk topiginde sogan kürünü yapanlarin yazilarini okudum cogu kanama yasamis erken adet olmus. Simsiyah kanama yasayanlar bile olmus ben anlamadım neden bende gelmedi diye.kızlar günaydınlar herkese,
güzel hayırlı cumalarınız olsun inşallah.. bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor benim yakın arkadaşımın ilk çocuğu oldu ve şuan 2 yaşında hala daha süt emiyor. ve tabi adet olmuyor vs ama hiç korunmuyorlar çokta bebek istiyorlar okadar da azimliler sanırsak süt koruyormuş neyse soğan kürü yaptı o gecesi 2 yıldan sonra ilk defaregl oldu ve 4 gün kanıda baya iyi geldi bu sabahta watsapp tan resim attı yumurtası çatlamış hemde adetin 6.gününde yani inanma 15. de falan diye benim 6.günde çatladı yumurtam dedi test yaptı. yani gerçekten soğan kürü onaylı bir kaynak
Kızlar öncelıkle heycan yok bu ovulasyon testı :)
ayın 30 u yada 29 uydu tam emın deılım bı ovu testı yapım dedım ngtv çıkmıştı.
Dün kasıklarımda ağrı oldu ılk defa kendımı dınledım acaba yumurtluyormuyum dedım kendı kendıme ve dun ılışkı oldu gece... az once yıne ağrım var dıye sağ kasığımda ggıttım lh testı yaptım acayıp derecede ıkıncı cızgı net kopkoyu resımden cok bellımı bılmıyorumda ... Şımdı sıze sorum normalde bıgun durup bıgun yapıyorduk yanı dun gece yaptık bgun durup yarın yapmamız gerekıyor ama çıft çızgı cezbettı napsam bılmıorum ılışkı gunu yarın sızce ???
Şu ıkıncı cızzgıyı bıde hcg de görsek uf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?