Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim ben simdi sevinemiyorum soze bile kiyamiyorum ben var oldugunu biliyodum dun vedalasirken stres yapma fazla kendine diyo icim parcalandi resmen oda istiyo bellode kaynimin doktora gitmesi lazim oda cok sorumsuz benim esim oyle degil

Hadi ya .. üzüldüm canım .. erkekler böyle sorumsuzca davranınca sinirden ölüyorum ya.. biz ayda kaç kere gidiyoruz sanki bizim için çok kolay her gittiğimizde göstermek diyim artık .. Allah Allah ya..

Amin inşallah canım..
Biraz dinlen canım.. hamileliğin tatlı sıkıntıları diyelim onlara :)
Hahah bisey hissetmiyorum ki sadece cok abartili yedim farki oydu bende hamilemiyim ben farkinda degilim ki hala. Ya ayin 20 sinde benim canim donut istedi gece ikide aklima girdi allahim dedim bir an önce sabah olsun gidip alayim :) uyku uyuyamiyorum yerim degisti, hava degisti evime gidince rahat edicem ben daha oyle cok belirti hissetmiyorum

Hadi ya .. üzüldüm canım .. erkekler böyle sorumsuzca davranınca sinirden ölüyorum ya.. biz ayda kaç kere gidiyoruz sanki bizim için çok kolay her gittiğimizde göstermek diyim artık .. Allah Allah ya..
Oyle kuzum eltimde diyo hicbir sorunu yok, gecen ay yumurta hazirmis rahim kalinlasmis doktor demis kesin tutar. kiyamam gorumcede hamile ya her gece hamilelikle ilgili yazi okuyup sabah bize anlatiyodu gorumceye diyodu sunu yap suna dikkat et falan insan nasil kiysin.

Bari yedinmi donutsu :))
Aynen insanın evi gibisi yok diye boşuna demiyorlar :)

Rabbim onun bu iyi niyetine karşılık versin inşallah..

Sup3risi canım yerleşme kanaması denilen şey oldu mu sende ?
Yok canim ben ne adet belirtisi yasadim nede dogru duzgun hamilelik belirtisi soyle diyim goguslerim normalden farkli agridi sadece yanlari oda yururken agrimiyo adet zamani gibi, bide o ilk testi yaptigim gunun oncesinde iki kez lavaboda peceteye sumuksu bi akinti geldi boyle iki parmak arasinda uzayan ama vicik vicik bisey degildi bide normal vajinal akintim hic azalmamisti son gunlerde geliyodu baya

çok sordum canım hakkını helal et.. fakat anlıyorsundur biz şimdi her belirtiden yada belirtisizlikten mana çıkartıyoruz

Kizlaaar bu da ikinci testim ben galiba kesin hamileyimmmmartik kan testi vermeye gidebilirm yarin insallah okadr mutluyumki Allahim sonunuda gosterdin insallah hayirlisyla kucagmada alirimm darisi isteyen herkeze olsun insallah Allahim her kadina yasatsin bu anlari

hayirliolsun haydi bakalim bereket var bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…