Bakalım canım ne olcak sonuçbende fal baktırmıştım ya varya tabi harbi herbi hep gittiğim biri süper daha üstüne tanımam hepsi çıkar dedikleri.. neyse ben nişanlıyken bana dediki evlendikten 5 ay sonra hamile kalacaskın anlamadan dedi o anda şok olmuştum dedim ya bismillah ne erken 1-2 seneden önce düşünmem dedim ama bak geldiğim nokta bu şuan 3 ay 12 günlük evliyim gerçekten bu falda çıkarsa 1,5 ay sonra hamile kalacağım vay anam vay zaten ekşmin 5 inde ilaçlar bitiyor ondan sonra çalışmalar başlıcak ve dedikleri tarihe denk gelirmi bilinmez hadi hayıurlısı fala inanmma falsızda kalma
Ana ciddmisin sogan kaynatıp içecem mi şimdiya sen soğan kürü denedinmi bi denesene benim arkadaşım 2 yıl olmadı yaptı o akşamı söküldü
Ayyy kuzum çok üzüldüm dedigin gibi demekki nasibi yokmuş cennette seni bekler o şimdiTabi bebeğimin nasibi yokmuş dünyada canım haziranda düşük yaptımŞimdi tekrar deniyoruz bakalım rabbim hepimize nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu.
sorma tatlıma aaaaaa aşk olsun ilahi nerden geldi aklına şaşkın ördek hahaah neyse alacağını almışsın adama yolluk yapmışsın gider ayak ahahaha
Bende aynısını yaptım bugünsorma tatlım
canım ben böyle ol zaten ya aynen.. olsun oda tedavi olur allah dermansız dert vermesin inşallah olacakTamam canım.. dün baya moralim sıfırdı ama bugün iyiyim çok şükür.. kalktım şimdi doktora geldim bekliyorum.. bakteri vardı ama geçen sefer gelemedim oyüzden yeniden kontrol etcek.. bakalım artık.. Rabbim büyük.. sağol canım desteğin için
aynen meraklanıyorumBakalım canım ne olcak sonuç
kız snaa yap diyorum eveeet gir internettewn yap nasıl oluyorsa iç dene doğal tedavi dha iyi inanki benim arkadaşım da yaptı hergün yazışıyoruzAna ciddmisin sogan kaynatıp içecem mi şimdi
Eki Görüntüle 1879975 Kızlar yum olmuşmu olmamişmı acaba ne zaman ilişki olmalı
İnşallah canım dua ediyoruz hepimiz. Doktor kontrollerini de ihmal etme canım mutlaka git.Bana 2 adet dönemi bekle dedi. Ama ben 1 adetten sonra korunmayı bıraktım. Temmuz sonundan beri deniyoruz. İlk ay olmadı bu 2. Ay bakalım inşallah bu ay olur
yawrum okudum inşallah şifa bullursun yanlız bende baya esnedim sizde nazar var ya demekki hep oku veya okut kendini
AY BENDE KENDİMDEN KORKUYORUM YA BU ENFEKSİYON İÇİN MAYDANOZU DENE MAYDANZOUN SAPINI KAYNAT İÇ YAPRAKLARINIDA LİMONLA TUZLA YE BİREBİR SÖKÜYOR
ay ne demek helal olsun var demekki kuzum nazar hiçbirşeyini paylaşma yazma aman göze geliyorsun bellikiahh ahh ben o nazardan neler cekıyorum kuzum bır bılsen ; kayınvalıdem okurken bıle catlıcak kadın bırgun oda fenalastı resmen benı okurken ; bunu cok yerden de duydum helal et hakkını
Kızlar, kaşıntı yok ama az önce sarı peynir kesiği gibi akıntılar geldi peçeteye. Böyle gebelik belirtisi olur mu?
Hayirli sabahlar arkadaslar. 6 gunum gecti bu sabah yine adetsiz bir gune uyandim. Dun felan kasiklarim catliyordu agridan. Bugun o siskinlik hissi felan gecti.
Az sonra internetten siparis verdigim testler gelince hemen yapacagim. Ama negatif dir diye tahmin ediyorum. Negatifse ne yapmali? Saglik problemidir degilmi kizlar?
enfeksıyonaaaaaaa
kistlereeeeeeeeeee
mikroplaraaaaaaaa
yımırrrrtalaraaaaaa
adet düzensizliğiiiineeeeeeeee
hormon dengesizliğineeeeeeee
herseye bacım herseye ıyı gelennnn mucizevi ot ; TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ :)
ARASTIRIN BACILARIMMMMM
Hayirli olsun canim cok sevimdim o heyecani yasadik burda bizler icin de dua edinKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
gel vatandaş gel testere dişli alan pençesine geeeeeeellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?