Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bakalım canım ne olcak sonuç

Tabi bebeğimin nasibi yokmuş dünyada canım haziranda düşük yaptım Şimdi tekrar deniyoruz bakalım rabbim hepimize nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu.
Ayyy kuzum çok üzüldüm dedigin gibi demekki nasibi yokmuş cennette seni bekler o şimdi inşallah rabbim yeniden nasip eder bu sefer kucagına almak nasip olur inşallah

canım ben böyle ol zaten ya aynen.. olsun oda tedavi olur allah dermansız dert vermesin inşallah olacak

M Mrs_Angel inşallah güzel olcak deniyim ama yengemde içerde enfeksiyon vardı ondada bendede var ama banada içirmişti kus kus ölmüştüm ben biraz cinsim şimdiden ota şeye kusuyom hamile olunca annem gil diyor artık hapı yutarız lavoboda yatar kalkarsın diyor ;(

Bana 2 adet dönemi bekle dedi. Ama ben 1 adetten sonra korunmayı bıraktım. Temmuz sonundan beri deniyoruz. İlk ay olmadı bu 2. Ay bakalım inşallah bu ay olur
İnşallah canım dua ediyoruz hepimiz. Doktor kontrollerini de ihmal etme canım mutlaka git.

yawrum okudum inşallah şifa bullursun yanlız bende baya esnedim sizde nazar var ya demekki hep oku veya okut kendini

ahh ahh ben o nazardan neler cekıyorum kuzum bır bılsen ; kayınvalıdem okurken bıle catlıcak kadın bırgun oda fenalastı resmen benı okurken ; bunu cok yerden de duydum helal et hakkını

AY BENDE KENDİMDEN KORKUYORUM YA BU ENFEKSİYON İÇİN MAYDANOZU DENE MAYDANZOUN SAPINI KAYNAT İÇ YAPRAKLARINIDA LİMONLA TUZLA YE BİREBİR SÖKÜYOR

enfeksıyonaaaaaaa
kistlereeeeeeeeeee
mikroplaraaaaaaaa
yımırrrrtalaraaaaaa
adet düzensizliğiiiineeeeeeeee
hormon dengesizliğineeeeeeee
herseye bacım herseye ıyı gelennnn mucizevi ot ; TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ :)

ARASTIRIN BACILARIMMMMM

Kızlar, kaşıntı yok ama az önce sarı peynir kesiği gibi akıntılar geldi peçeteye. Böyle gebelik belirtisi olur mu?

her zaman kaşıntı olmuyor canım bence mantar olmuşsun mantar olunca öyle oluyor

dönemsel olarak gecikiyor benim ağustosda 13 gün geç geldi stress de geciktiriyor ama kafanda soru işareti kalmasın istersen doktora git bir görün bakalım ne dicek

gel vatandaş gel testere dişli alan pençesine geeeeeeellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…