Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

yakında kendımı yırtıcam su otu arastırında ıcın dıye valla ; ıstıyorum kı faydam olsun :)

ay sana kurban ya tatlım nasıl da paralıyor kendini valla canım kendi adıma konuşayım benim aklımda ama şuan ben kürleri Harman yaptığım için hepsini karıştırmıyım dedim şu soğan kürü bir bitsin onu da yapcam bal çörek otu tarçında yapcam önerilerin hep aklımda vallahi

ayyy yesınlerrr olcak olcakkkkk hersey guzel olcak az kaldı emın ol

ooooo tüm sülale super hadi inşallah canım benim mutlu haberlerini bekliyoruz

ay inşallahhhh kuzum bol bol pozitif enerji yolluyorum evrene bakalım bu ay da olmazsa daha hiç olmaz herhalde hiç kendimi bu kadar pozitif hissettiğimi hatırlamıyorum yani

bak şimdi oldumu :) hem poztıf enerjı yolluson hemde olmazda hıc olmaz dıosun :) olmadı bastan alman rıcasıyla mesajını :)

arkadaslar hepınıze merhaba.
ben daha oncede yazmıstım adetımden sonra 18.gun yumurtlamayı yakalayıp bılrıkte olduk
28 agustostu.. karnımda atmalar oluyor ve akıntım var..daha cok erken sonucta 6 gun gectı ama en erken ne zaman ogrenebılırım sızce ne zaman bellı olur..bu arada beklenen adetıme 8 gun var
ınsallah olmam bılgısı olan ve deneyımlerı olan cevap versın lutfennnn

En en en erken 12. Gunu doldurdugunda canim

Cnm merhaba 6 gün olmuş henüz çok yeni bata 8 gün varsa idrar testinde belli olmaz kan testinde de 3 ila 4 haftalık gebelikler tespit ediliyor muhtemelen onda da belli olmayacaktır tavsiyem biraz daha beklemen yonunde=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…