- 1 Eylül 2016
- 52
- 70
- 3
- 36
olsun olsun çalışmak oneml ı kasıklarım ağrıo vala yumuşlarım çatırdıo
yakında kendımı yırtıcam su otu arastırında ıcın dıye valla ; ıstıyorum kı faydam olsun :)
Ya burası sihirli bir forum bence
Valla bana kürtajdan 2 hafta sonra gel dedi. Gittim o zaman ultrasonla baktı gayet temiz dedi. Sonra bi daha gitmedim. Sen gidiyor musun devamlı,İnşallah canım dua ediyoruz hepimiz. Doktor kontrollerini de ihmal etme canım mutlaka git.
ay sana kurban yatatlım nasıl da paralıyor kendini valla canım kendi adıma konuşayım benim aklımda ama şuan ben kürleri Harman yaptığım için hepsini karıştırmıyım dedim şu soğan kürü bir bitsin onu da yapcam bal çörek otu tarçında yapcam önerilerin hep aklımda vallahi
1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallah
ayyy yesınlerrr olcak olcakkkkk hersey guzel olcak az kaldı emın ol
ay inşallahhhh kuzum bol bol pozitif enerji yolluyorum evrene bakalım bu ay da olmazsa daha hiç olmaz herhalde hiç kendimi bu kadar pozitif hissettiğimi hatırlamıyorum yani
Aynen ya keşke gerçek hayatta da toplaşıp kahve icebilsek fena dedikodu doneraynen öyle insanın morali yerine geliyor valla
arkadaslar hepınıze merhaba.
ben daha oncede yazmıstım adetımden sonra 18.gun yumurtlamayı yakalayıp bılrıkte olduk
28 agustostu.. karnımda atmalar oluyor ve akıntım var..daha cok erken sonucta 6 gun gectı ama en erken ne zaman ogrenebılırım sızce ne zaman bellı olur..bu arada beklenen adetıme 8 gun var
ınsallah olmambılgısı olan ve deneyımlerı olan cevap versın lutfennnn
arkadaslar hepınıze merhaba.
ben daha oncede yazmıstım adetımden sonra 18.gun yumurtlamayı yakalayıp bılrıkte olduk
28 agustostu.. karnımda atmalar oluyor ve akıntım var..daha cok erken sonucta 6 gun gectı ama en erken ne zaman ogrenebılırım sızce ne zaman bellı olur..bu arada beklenen adetıme 8 gun var
ınsallah olmambılgısı olan ve deneyımlerı olan cevap versın lutfennnn
Cnm bugünü değerlendir mutlakaEki Görüntüle 1879975 Kızlar yum olmuşmu olmamişmı acaba ne zaman ilişki olmalı
Maşallah azmine hergün 2 kez mi yaptın?Cnm bugünü değerlendir mutlaka
korunmasız ılıskıden 12. gun sonramı zaten o zaman kadar adet gunum geçmıs oluyor.. yanı beklemek lazımEn en en erken 12. Gunu doldurdugunda canim
evet beklemek en zor kısmııııCnm merhaba 6 gün olmuş henüz çok yeni bata 8 gün varsa idrar testinde belli olmaz kan testinde de 3 ila 4 haftalık gebelikler tespit ediliyor muhtemelen onda da belli olmayacaktır tavsiyem biraz daha beklemen yonunde=)
ay ben çok severim maydonoz dur yapayımAY BENDE KENDİMDEN KORKUYORUM YA BU ENFEKSİYON İÇİN MAYDANOZU DENE MAYDANZOUN SAPINI KAYNAT İÇ YAPRAKLARINIDA LİMONLA TUZLA YE BİREBİR SÖKÜYOR
ahahahahahgel vatandaş gel testere dişli alan pençesine geeeeeeellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?