- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Ayyy kuzum çok üzüldüm dedigin gibi demekki nasibi yokmuş cennette seni bekler o şimdiinşallah rabbim yeniden nasip eder bu sefer kucagına almak nasip olur inşallah
Canım ben ne olur ne olmaz kontrol amaçlı gidiyorum. Adet düzenim değişti onun için de takip ediyorum yine arada gidiyorumValla bana kürtajdan 2 hafta sonra gel dedi. Gittim o zaman ultrasonla baktı gayet temiz dedi. Sonra bi daha gitmedim. Sen gidiyor musun devamlı,
korunmasız ılıskıden 12. gun sonramı zaten o zaman kadar adet gunum geçmıs oluyor.. yanı beklemek lazım
yınede tsk lerrrr
Bizler inandık zaten senin hamile olduguna canım benim rabbimin izniyle kan testinde değerinde güzel çıkar inşallah.
DArısı bizlere :)
Bizde bu gece gidiyoruz canım :)
ahahahahahkaça veriyorsun abla
Daha arayan olmadi valla bekliyoz
bence dökmelisin iyi ticaretçi olur kız senden bak bende gelirim arada yardımahenuz tıcarete dokmedım kuzum :)
sonuç pozitif çıktı gördün müAllah ım heyecana bak ben geç kalmışım gerçi ama yeminle şuan heyecan yaptım okurken
Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
kıtap okur ğbı okudu eycan yaptı vallaayyyy şaka yapıyorsuuuuuunnnnnn hamilesiiiiiinnnnntebrik ederim canım benim çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kıtap okur ğbı okudu eycan yaptı valla
hiç sorma uçtu gitti yavrucummm ay işler duruyor ben takıldım burda bide akşama misafir var offf ;(kıtap okur ğbı okudu eycan yaptı valla
aynen ugurlu forum inşallah hepimiz görürüz o müjdeli haberiBen dedim dedimmmmm burası uğurlu bir forum hepimiz tek tek insallah
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin cnm
ay ben makınayla supurdum evı eşıme sıldırdım valla şımdı ış bttı oturduk herıf evdeyse al yanına hayde canım de :)hiç sorma uçtu gitti yavrucummm ay işler duruyor ben takıldım burda bide akşama misafir var offf ;(
sakin olalımayyy sorma kuzum yaaa hemde ne heyecan yaptım dün giremedim bugün gördüm mesajları parmaklarımı koparcaktım az daha heyecandan yaa
Bence de saat dinlememek lazimay ben makınayla supurdum evı eşıme sıldırdım valla şımdı ış bttı oturduk herıf evdeyse al yanına hayde canım de :)
ay ne evdesi evde olsa bende yaptırcamda işte adam , bide malzeme istedim akşam görümcem gelcek yemek yapcam, adam hala getirmedi ev işide bitmiyor 1 aydır süpürgem yoktu bozuldu yenisini aldım bugün yeni yeni süpürüyorum bide halsizlik var ya anca yetişiyorum ;( ama kaç gündür hastaydım adam sözde yemek yapıyordu mutfaga girdigim anda elim ayagım titredi her yer yag her yerde tabak çanak içecek çöpler, dolaplar kızartma evde olsaydı tek tek yaptırırdım ona şunları ama degil şans ya ;( rezilde olamam görümceme ofay ben makınayla supurdum evı eşıme sıldırdım valla şımdı ış bttı oturduk herıf evdeyse al yanına hayde canım de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?