Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ayyy kuzum çok üzüldüm dedigin gibi demekki nasibi yokmuş cennette seni bekler o şimdi inşallah rabbim yeniden nasip eder bu sefer kucagına almak nasip olur inşallah
Valla bana kürtajdan 2 hafta sonra gel dedi. Gittim o zaman ultrasonla baktı gayet temiz dedi. Sonra bi daha gitmedim. Sen gidiyor musun devamlı,
Canım ben ne olur ne olmaz kontrol amaçlı gidiyorum. Adet düzenim değişti onun için de takip ediyorum yine arada gidiyorum

korunmasız ılıskıden 12. gun sonramı zaten o zaman kadar adet gunum geçmıs oluyor.. yanı beklemek lazım
yınede tsk lerrrr

Yumurtlamadan 14 gun sonra dollenme olmazsa adet olunur.sen nasil adet oluyorsunki erken geliyor.tıbben bu imkansiz...yumurtlama gununden 12. Gun sonra kanda salinmaya basliyor hcg

Bizler inandık zaten senin hamile olduguna canım benim rabbimin izniyle kan testinde değerinde güzel çıkar inşallah.
DArısı bizlere :)
Bizde bu gece gidiyoruz canım :)

canım sende mi kan testi yaptırcaksın hadi hamiş haberleri çoğalsın topiğimizde inşallah

sonuç pozitif çıktı gördün mü Sup3risi hamiş bi baaaayan artık o teyze oluyoruz ))

ay evet gördüm çok mutlu oldum canım yaa uçtum valla burda sevinçten ne güzel daha hamiş haberleri alalım Allah ım bizede hamiş haberi vermeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah canım benim

obsesif89 kız anladın dimi kimin hamile oldugunu Sup3risi hamileee ahahaha

evet kız anladım tabi sırayla okuyorum deminden beri mesajları myzt tatile gidiyormuş ben kan testi yaptırcak sandım ona da heyecan yaptım kafa dağıldı heyecandan myzt canım benim iyi tatilller iyi eğlenceler bizim yerimize de eğlen

ayyy sorma kuzum yaaa hemde ne heyecan yaptım dün giremedim bugün gördüm mesajları parmaklarımı koparcaktım az daha heyecandan yaa
sakin olalım kız sen kendi hamiş haberinde uçarsın anlaşılan inşallah o günleride görürüz bu arada yengem sogan suyu içmiş 1 ay ertesi ay hamile kalmış

ay ben makınayla supurdum evı eşıme sıldırdım valla şımdı ış bttı oturduk herıf evdeyse al yanına hayde canım de :)
ay ne evdesi evde olsa bende yaptırcamda işte adam , bide malzeme istedim akşam görümcem gelcek yemek yapcam, adam hala getirmedi ev işide bitmiyor 1 aydır süpürgem yoktu bozuldu yenisini aldım bugün yeni yeni süpürüyorum bide halsizlik var ya anca yetişiyorum ;( ama kaç gündür hastaydım adam sözde yemek yapıyordu mutfaga girdigim anda elim ayagım titredi her yer yag her yerde tabak çanak içecek çöpler, dolaplar kızartma evde olsaydı tek tek yaptırırdım ona şunları ama degil şans ya ;( rezilde olamam görümceme of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…