Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

10 gün bekle net olur dediler bir kere test yaptım cumartesi çıkmadı negatifti sonar bekliyim adet olcam herhalde dedim ki haıyt out kullandığımdan beri hiç bu kadar gecikmedi bilmiyorum cumartesi kan vermeye gitcem hastaneye tabi adet olmazsam canım kaç gündür varya beynim dalga geçmeye başladı benimle resmen :KK14::KK14:
İnşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur cnm eğer yoksa adet ol bir an önce sonra çalışmalara devam :) hayit otu mu geciktir dı diyon o düzene sokuyomuş ama bilmiyorum bende 10 gün içtim yumurtlama döneminde bıraktım:)

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması, 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

1-bal tarçın çekilmiş çörek otu hepsi aynı miktarda konulur ve karıştırılır kadın bu karışımı sabah 1 yemek kaşığı akşam bir yemek kaşığı yer.adetin 2.günü başlanıp 10 gün devam eder ve yumurtlamayı takip edip gün aşırı ilişkiye girilir.
2-1 litre suya 2-3 tane keçiboynuzu konulur 5dk kaynatılır hergün taze bi şekilde yapılır erkek bunu 1 bardak akaşam 1bardak sabah içer.

bu karışım kadına yumurtalıklarında kalite ve yumurta sayısında çoğalma sağlarken erkek için olan kür spermlerin çoğalmasını ve hareketlilerin fazlalaşmasını sağlar

kadınlarda kısırlık ıltihap yumurtlama puroblemı mıyom kist ıcın
1 litre su
1 tutam coban cantası
1 tm cıvan percemı
1tm ada cayı
1 tm hayıt tomu
1 tm aslan percemi bunları 3 hafta devam edılecek ıster teker teker demleyın sabah oğle akşam yastı ıcın
Canm ben bu bal çörekotu karışımıni yapıcam adet olunca eşimin sonuçları normaldi ama ona keçiboynuzunü yapmasam olurmu:-)

Canm soğan suyunu iç allahın izniyle o çok iyi bide arkadasın yukarıda yazdığı tarifte güzel.. Hiç alsatmadan yap bunları faydasını görürsun inşallah
Canım şöyle bir durum var ki ben soğan yiyemiyorum. Kokusu bile midemi bulandırıyor. Daha önce çok denedim ama bu soğan suyu tarifini bir türlü içemedim. Ama incir kürünü deneyeceğim.

1-bal tarçın çekilmiş çörek otu hepsi aynı miktarda konulur ve karıştırılır kadın bu karışımı sabah 1 yemek kaşığı akşam bir yemek kaşığı yer.adetin 2.günü başlanıp 10 gün devam eder ve yumurtlamayı takip edip gün aşırı ilişkiye girilir.
2-1 litre suya 2-3 tane keçiboynuzu konulur 5dk kaynatılır hergün taze bi şekilde yapılır erkek bunu 1 bardak akaşam 1bardak sabah içer.

bu karışım kadına yumurtalıklarında kalite ve yumurta sayısında çoğalma sağlarken erkek için olan kür spermlerin çoğalmasını ve hareketlilerin fazlalaşmasını sağlar

kadınlarda kısırlık ıltihap yumurtlama puroblemı mıyom kist ıcın
1 litre su
1 tutam coban cantası
1 tm cıvan percemı
1tm ada cayı
1 tm hayıt tomu
1 tm aslan percemi bunları 3 hafta devam edılecek ıster teker teker demleyın sabah oğle akşam yastı ıcın
Bu bal çörek otu ve tarçın karışımının ölçüleri nasıl olacak peki

Canım şöyle bir durum var ki ben soğan yiyemiyorum. Kokusu bile midemi bulandırıyor. Daha önce çok denedim ama bu soğan suyu tarifini bir türlü içemedim. Ama incir kürünü deneyeceğim.
Evet ikisinide ibrahm saracoglu öneriyor.. Onun tariflerini güvenle uygulayablirsin .. Keske arastırıp daha önce yapmıs olsaydın .. Dört yıl az bi zaman değil .. Yaşınız kaçtı ?

Evet ikisinide ibrahm saracoglu öneriyor.. Onun tariflerini güvenle uygulayablirsin .. Keske arastırıp daha önce yapmıs olsaydın .. Dört yıl az bi zaman değil .. Yaşınız kaçtı ?
Hayatım tabiki daha önce bir çok tarif ve ilaç denetim ama rabbimin veresi olmazsa olmuyor işte.

Canm

canm sana doktor ne dedi
Benim yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı cnm evlenmeden öncede vardı doktor evlenince hemen hamile kalmaya çalış dedi gebeliğe engelmis nyse iki yıl oldu evleneli hiç hamile kalamadım bide ağrılarım çok fazla oluyordu çocuk olmayınca tüp bebek dedi doktor oda tutmadı malesef haziranda ameliyat oldum kistler temizlendi doktor 6 içinde hamile kalma şansın var dedi eğer olmazsa tekrar tüp bebek yaptırcam cnm

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması, 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
Canm bı tarif ibrahm saracoglunun mu ?

Y

yaşında gayet ideal inşallah rabbim tez zamanda kavustursun.. Cok dua et hersey onun iradesiyle...Allahım bzi onların yokluğuyla imtihan eymesin inşallah
Amin canım. Evet belki de benim hayattaki imtihanım da budur. Rabbim Hakkımda hayırlısını versin. Ama çok istiyoruz bir çocuğumuz olsun bunun için türbelere mi gitmedim bitkisel kürler mi denemedim ama olmayınca olmuyor.

Benim yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı cnm evlenmeden öncede vardı doktor evlenince hemen hamile kalmaya çalış dedi gebeliğe engelmis nyse iki yıl oldu evleneli hiç hamile kalamadım bide ağrılarım çok fazla oluyordu çocuk olmayınca tüp bebek dedi doktor oda tutmadı malesef haziranda ameliyat oldum kistler temizlendi doktor 6 içinde hamile kalma şansın var dedi eğer olmazsa tekrar tüp bebek yaptırcam cnm
Dçcanm bendede kist vardı bekarken.. Hemde 7 cm inanki soğan suyunu içtim tam on bes gun.. Cok sükür iki ay sonra gittim tertemiz çıktı sende dene istersen

Canım bende rahim filmi çektirdim doktor dedi ki 3 ay içinde mutlaka hamile kalırsın şansın çok yüksek bekledim 3 ay da geçti. Neyse baktım olmuyor tüp bebek yaptırdım. Önce değerim iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar kan değerim düşmeye başladı ve yine olmadı. Doktor tüp bebekten sonra nnormal yollardan hamile kalan çok hastamız var sizde sorun da yok mutlaka hamile kalırsın dedi bir yıl geçti hala hamile kalamadım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X