• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Amin canım. Evet belki de benim hayattaki imtihanım da budur. Rabbim Hakkımda hayırlısını versin. Ama çok istiyoruz bir çocuğumuz olsun bunun için türbelere mi gitmedim bitkisel kürler mi denemedim ama olmayınca olmuyor.
Canm bu işler kader ve nasib ilişkisiyle alakalı .. Demekki henüz vakti gelmemiş.. Burada cogumuz acele edip meraklanıyoruz ama herseyin bir vakti var .. Onunda vakti önceden belirlenmiştir muhakkak..o zamanı bekliyoruz

Merhaba bayanlar bende geldim aranıza geçen yıl mol gebelikle sonuçlanan bir hamileligim oldu ve bir yıl korunma surem doldu son uc aydır deniyoruz denemez aslında ramazanda bıraktım geçen ay tekrar başladım bu sefer istikrarliyim aslında bu ay çok umutluydum adet bitiminden sonra genelde gün aşırı denemeler oldu ama sonuç hüsran suan adetimin son gunlerindeyim bir sonraki adetim eylül 9 yada 10 ve bu ay bende sogan kurune başlamak istiyorum bu ay olmazsa diğer ay bal tarcina devam plana kadar Rabbimin izniyle insallah durmak yok yilmak yok herkese sağlıklı ve hayirli bir evlat nasip et Allahim aminnn

Dçcanm bendede kist vardı bekarken.. Hemde 7 cm inanki soğan suyunu içtim tam on bes gun.. Cok sükür iki ay sonra gittim tertemiz çıktı sende dene istersen
Ben evlenmeden önce içmiştim canm iki hafta ama hiç küçülmedi benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di cnm fayda etmedi malesf bu kist bide tekrarlıyor malesf tekrarlamadan hamile kalmam lazım:(

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması, 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
bende bu ay bu kürü denedim :) 25. günüm bitti 7 gün ara sonra bir daha 25 gün :D inşallah bebiş vardır da gerek kalmaz bu küre :KK54:

Canım bende rahim filmi çektirdim doktor dedi ki 3 ay içinde mutlaka hamile kalırsın şansın çok yüksek bekledim 3 ay da geçti. Neyse baktım olmuyor tüp bebek yaptırdım. Önce değerim iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar kan değerim düşmeye başladı ve yine olmadı. Doktor tüp bebekten sonra nnormal yollardan hamile kalan çok hastamız var sizde sorun da yok mutlaka hamile kalırsın dedi bir yıl geçti hala hamile kalamadım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
:-( kıyamam ya bende 3 ay beklicem olmazsa tüp bebek yaptırcam gene kist tekrarlamasi lazım inş Rabbim bir an önce mucizemizi gönderir:-(

hoşbuldk canım ekip tamam burda sanırım bal kürün bittimi canım naptın sen? yumurtlama oldumu
evet canım 13 ünde bitti kür çok işe yaradı. bittiği gün de yumurtam çatladı benim. o gün ve ertesi gün akıntım çok oldu benim bir de cumartesi gecesi ağrıdan uyuyamadım ordan anladım. doktorda yumurtan büyümüş erkenden diye şaşırmıştı:KK48: sen ne yaptın tatlım

düşükten sonra çabuk oluolar dıolar ama olmuo bnde aynı durumdaım canım
düşükten sonra bu ikinci denemem canım geçen ay olmadı beklemiyordum zaten çünkü düşük nedeniye aynı ay içinde yumurtam içerde atlamıştı onu atacaktı adetle vücud çalışma yaptık ama gene de umut etmemiştim Ama bu ay şansım yüksek bakalım hayırlısıyla bekliyorum. Rabbim hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Senin ne kadar oldu canım düşük olalı

Ben evlenmeden önce içmiştim canm iki hafta ama hiç küçülmedi benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di cnm fayda etmedi malesf bu kist bide tekrarlıyor malesf tekrarlamadan hamile kalmam lazım:KK43:
İnşallah hayırlısyla kurtulursun ama bi kereylenolmaz sen yine iç.. İncir kürünüdenyap mutlaka

şimdi benim bir negatif tüp bebek var ağustosta adetle gitti 3 ay beklemek istiyorum.ekimde mi kasım da mı adet olup doktora gideyim ekimde mi kasımda mı hamile olmak isteyenler grubuna dahil olayım?

evet canım 13 ünde bitti kür çok işe yaradı. bittiği gün de yumurtam çatladı benim. o gün ve ertesi gün akıntım çok oldu benim bir de cumartesi gecesi ağrıdan uyuyamadım ordan anladım. doktorda yumurtan büyümüş erkenden diye şaşırmıştı:KK48: sen ne yaptın tatlım
Bende yapıcam o kürü inş şifa olur Rabbim vesile eder hamile kalırım inş :)

Back
X