Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu testlere inanıp para harcıycana bi kan testi yaptırsan kafan rahat etse en azından,İnan defalarca yaptım böyle gördüm kan verdim negatif 1 ay sonra dıgıtal test yaptım gittim keseyi gördüm hamile çıktım yani bu testlere sayısız para döktüm ama pek iyi sonuç verdigi söylenemez en iyisi kanO sabahkı testdı bu da şimdiki
Allah bagışlasın O zaman daha profesyonelsinizdir bizden,Hamile olup olmadıgınızı anlarsınız en azından daha önce kullanıp hamile oldugunuzu ögrendiyseniz ben ilk sanmıştım sorularınızdan dolayıBenım 1 oğlum var onuda bu testle oyrendım ve hamışdım 1 haftaya doktora gudıcem inşallah
bu daha belirgin canim insallah guzel.haberler veririn acilde hemen cikiyo aslinda sonucu ayni gun goruyosun bi gitseneŞimdi yapıb atdım onu sabah yapmışdım şimdi dağa belirgın
Hayırlısı olsun23 Aralık'ta kan testı verdım 371.0 çıktı doktor 3 haftalık hamılelık dedı inşallah ALLAH sağlıkla kucağıma almayı da nasıp etsın inşallah ultrasonda çok küçük nokta gıbı gözüküyordu inşallah 1-2 hafta gecsın yıne gıderım doktora