Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dediğin gibi yumurta akı gbii ama bende iltihap vardı önceden belkide ondandır umitlenmiyom pek zaten senin adet günün ne zmanHmm bilemedim ki cogu kisi hamilelik oluncada akintim cok oluyo diyo okumustum onuda ama tabi kesin birsey söyleyemem. Benimde bu ay yumurtlama akintisi geldi sonra akinti degisti bitti sandim ertesi sabaha kadar bisey yok sabah yine baya geldi yumurta aki gibi sonra yine gecti kuru gunlerdeyim simdi. Bekle bakalim akintin devam ederse adete yakin ya kanda baktir yada doktora bi gorun iltahaptanda olabiliyo diye okumustum. Hersey belirti yada degil iste buda bizi daha fazla strese sokuyo belirsizlik olunca
Olsun kuzu ya seninlede bekleriz ne olacak sanki beraberiz burda. Ben 25 agustos 7 eylul arasi tatilde olcam tabi net buldukca girerimde orda netim yok malesef evlerde firsat oldukca kacarim size :) burayida pek sevmiyorum ama gözünü seveyim tlfondani sinirsiz internetin![]()
c den sordum tatlım benrizeliyimde atladım hemenc den mı sordun cnaım karadenıze bayılırm şıveye fılanda aslen adanalıyım ama erzurumda yaşıyorum 2-3 senedır :)
Aynen canım ya.. Dua diyelim
İnşaallah hiç kaldırmam 9 ay :)
canım benim inşallah güzel duana amin diyorum.Kizlar insallah bu ay sonuna ve önümüzdeki aya hepimiz burdan hamilelik haberlerimizi paylasiriz rabbim duysun hepimizi, hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin, nazli bebislerimiz göbislerimizde olsunda artik kolunu bacagini oynatti, yerinde durmuyo, beni yatirmiyo diye sohbetler baslasin. Tek uyku pozizyonum karin üstü ama ben 9 ay sirt ustu yan falan yatmaya raziyim gec dalayim sorun degil yeterki bebisim benimle olsun.
batı 9 eylül 3 kişi olduk kızlarBende varım bat 9 eylül hadi inşallah bu ay uğurlu olsun![]()
Bende geldim kızlarr.. :)
Aslında geçmeden umutlanmamak gerekiyor ama biz duramıyoruz tee kaç gün öncelerden belirti arıyoruz :) en belirgin belirti adet gecikmesi olmasına rağmen küçük şeylerede umutlanıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)Allah bilir tabi ama bana hep mayıs ayında doğacak gibi gelir ilk çocugum bunu aylardır soylerim bunun için eylülde hamile kalmak gerekiyor.
Bi arkadasım bence sen eylül ekim gibi hamile kalacaksın demişti bana 1 2 ay önce.
Başka bi arkadasımda eylül demişti kısmet tabi Allah bilir.
Ama kızlar reglim geçmeden yani 5 6 gün geçmeden umutlanmıcam bu sefer.
Aslında geçmeden umutlanmamak gerekiyor ama biz duramıyoruz tee kaç gün öncelerden belirti arıyoruz :) en belirgin belirti adet gecikmesi olmasına rağmen küçük şeylerede umutlanıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)
Banada hep Mayıs gibi geliyor benimle aynı burçta olacak bebişin diye düşünürdümAllah bilir tabi ama bana hep mayıs ayında doğacak gibi gelir ilk çocugum bunu aylardır soylerim bunun için eylülde hamile kalmak gerekiyor.
Bi arkadasım bence sen eylül ekim gibi hamile kalacaksın demişti bana 1 2 ay önce.
Başka bi arkadasımda eylül demişti kısmet tabi Allah bilir.
Ama kızlar reglim geçmeden yani 5 6 gün geçmeden umutlanmıcam bu sefer.
Ay benimki de erkekçi.. Oğullarım diyor hephttp://www.milliyet.com.tr/eylul-ayi-erkek-bebek-getiriyor--pembenar-detay-bebek-1168343/
kızlar habere bakın
benim kocamda ilk erkek istiyor bende erkek isterim hep ilk çocugumu bazen kız derim gerçi tuh halim değişken![]()
Üstüne görme gibi değil dimi normal reglaynen öyle canım ya bende bu ay cok umutluyum belirtilerime yönelik ama malesef sonuç alamadım