• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaslar ben nisanin 11 inde mayisin 15 inde haziranin 17 sinde temmuzun da 14 unde adet olmusum bugun ayin 16 si sizce gecikmesi normal mi ben bi anlam weremedim bu donguye

Kızlar konuyu görünce yazmak istedim.

Öncelikle hiç stres yapmayın kendinizi ah işte gecikti hamilemiyim ya da göğüs hassasiyeti,mide bulantısı tarzı belirtiler arayıp kendinizi belki olmayan bir şeye inandırmayın.

Ne kadar stres yaparsanız o kadar gecikir regl.

Ben bir kere de hatta hiç ummadan çaba harcamadan hamile kaldım.

Soğan kürü vs gıdalar denemeyin sağlıklı beslenin sigara,kahve vs tüketmeyin yeterli.

Umarım bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza :anne:

Hmm bilemedim ki cogu kisi hamilelik oluncada akintim cok oluyo diyo okumustum onuda ama tabi kesin birsey söyleyemem. Benimde bu ay yumurtlama akintisi geldi sonra akinti degisti bitti sandim ertesi sabaha kadar bisey yok sabah yine baya geldi yumurta aki gibi sonra yine gecti kuru gunlerdeyim simdi. Bekle bakalim akintin devam ederse adete yakin ya kanda baktir yada doktora bi gorun iltahaptanda olabiliyo diye okumustum. Hersey belirti yada degil iste buda bizi daha fazla strese sokuyo belirsizlik olunca
Aynen dediğin gibi yumurta akı gbii ama bende iltihap vardı önceden belkide ondandır umitlenmiyom pek zaten senin adet günün ne zman

Bu ay ilk defa klomen kullandım adetim hiç gecikmezdi dört gün gecikti bugün doktora gittim adet söktürücü verdi 11 aydır deniyoruz ama maleseff

Olsun kuzu ya seninlede bekleriz ne olacak sanki beraberiz burda. Ben 25 agustos 7 eylul arasi tatilde olcam tabi net buldukca girerimde orda netim yok malesef evlerde firsat oldukca kacarim size :) burayida pek sevmiyorum ama gözünü seveyim tlfondani sinirsiz internetin :KK70:

ahhh o tatilden güzel haberlerle gelsennn ne kadar güzel olur :KK8::KK8:
fırsat buldukça gel canım imkan oldukta insan hakikaten stres atıyo burda zaman geçiyo ya

c den mı sordun cnaım karadenıze bayılırm şıveye fılanda aslen adanalıyım ama erzurumda yaşıyorum 2-3 senedır :)
c den sordum tatlım benrizeliyimde atladım hemen :KK45:
istanbulda doğdum büyüdüm ıspartada evliyim karmakarısık:KK53:

Kizlar insallah bu ay sonuna ve önümüzdeki aya hepimiz burdan hamilelik haberlerimizi paylasiriz rabbim duysun hepimizi, hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin, nazli bebislerimiz göbislerimizde olsunda artik kolunu bacagini oynatti, yerinde durmuyo, beni yatirmiyo diye sohbetler baslasin. Tek uyku pozizyonum karin üstü ama ben 9 ay sirt ustu yan falan yatmaya raziyim gec dalayim sorun degil yeterki bebisim benimle olsun.
canım benim inşallah güzel duana amin diyorum.
bende yüzüstü yatarım hep bazen derim hamile kalırsam Allah nasip ederse öyle yatmak bi süre uygun olmayacak
inşallah o günler gelsinde uyumayız gerekirse
Allah kimsenin kucagını boş koymasın

Allah bilir tabi ama bana hep mayıs ayında doğacak gibi gelir ilk çocugum bunu aylardır soylerim bunun için eylülde hamile kalmak gerekiyor.
Bi arkadasım bence sen eylül ekim gibi hamile kalacaksın demişti bana 1 2 ay önce.
Başka bi arkadasımda eylül demişti kısmet tabi Allah bilir.
Ama kızlar reglim geçmeden yani 5 6 gün geçmeden umutlanmıcam bu sefer.

Allah bilir tabi ama bana hep mayıs ayında doğacak gibi gelir ilk çocugum bunu aylardır soylerim bunun için eylülde hamile kalmak gerekiyor.
Bi arkadasım bence sen eylül ekim gibi hamile kalacaksın demişti bana 1 2 ay önce.
Aslında geçmeden umutlanmamak gerekiyor ama biz duramıyoruz tee kaç gün öncelerden belirti arıyoruz :) en belirgin belirti adet gecikmesi olmasına rağmen küçük şeylerede umutlanıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

Aslında geçmeden umutlanmamak gerekiyor ama biz duramıyoruz tee kaç gün öncelerden belirti arıyoruz :) en belirgin belirti adet gecikmesi olmasına rağmen küçük şeylerede umutlanıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

aynen öyle canım ya bende bu ay cok umutluyum belirtilerime yönelik ama malesef sonuç alamadım

Banada hep Mayıs gibi geliyor benimle aynı burçta olacak bebişin diye düşünürdüm :-) inşaallah Rabbim bu sefer bizim için "ol"buyurur ❤❤❤

Ben de geldimmm :) uzuuun zamandan sonra ilk defa korunmayi biraktik. :) bu ayki yumurtlama donemim gecti ama eyluluk ilk haftasi yumurtlama donemim. İns hamile kalip kocama guzel bi dogum gunu hediyesi verebilirim. :)

kızlar adetıme 5 gün var bı kaç gündür kasık batmalarım var genelde regl günüm şaşmaz 21ınden 21ıne gelır ay kaç çekerse çeksın oylede ılginç :) ama bugün lavaboda değşk boyle hanı kanama ılk başladığı zaman hafıf sarı kahverenı akıntı gelırya oyle bışey geldı az once sanırım adet olcam ya pofff :bicak:

Back
X