• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaşlar benm adetime 10 gün var hala akıntı geliyo yumurtlama günüme geçmiş olması lazım ama yenimi çatladı yoksa :)

Olcak bu ay insallah kuzucumm :) ben senin yerinede yazdim bol bol uzulme sen. Benimki geldi iki sirnastim yemek verdim spora gitmesini bekliyom temizlik icin hic ses etmedi :KK70:
Inşallah canım :) ben şimdi okurum hepsini zaten :D ee adama triplere girdin naz yaptın ses etmez tabi :D

Slmmmmm kızlar bende geldim bat 4 eylül ve ben üçüncü çatlama iğnemi oldum dün bu ay boş çıkmaz inşallahhhhhh :)

Inşallah canım :) ben şimdi okurum hepsini zaten :KK70: ee adama triplere girdin naz yaptın ses etmez tabi :KK70:
Hahaha dokunurken bile korkuyo sarsma beni diyorum :D ucuncu ay olcak bu bikacak yakinda ama bebis icin ses cikarmiyo yumurtlama gunu gectikten sonra oda triplere giriyo elinden gelse beni yolda yurutmucek isten kendim geleyim iki adim atarim hava alirim diyom ona bile izin vermiyo gelip aliyo. Bakma sen oda benimle hamile kalacak kesin oda triplere giriyo hep. :D

Arkadaşlar benm adetime 10 gün var hala akıntı geliyo yumurtlama günüme geçmiş olması lazım ama yenimi çatladı yoksa :)
Canim sen yumurtlama akintini takip ettinmi gununde? Sonrasinda geliyosa oyle akinti belirtide olabiliyo bakalim hayirlisi :)

Hahaha dokunurken bile korkuyo sarsma beni diyorum :KK70: ucuncu ay olcak bu bikacak yakinda ama bebis icin ses cikarmiyo yumurtlama gunu gectikten sonra oda triplere giriyo elinden gelse beni yolda yurutmucek isten kendim geleyim iki adim atarim hava alirim diyom ona bile izin vermiyo gelip aliyo. Bakma sen oda benimle hamile kalacak kesin oda triplere giriyo hep. :KK70:
Güzel güzel aynen böyle devam ilgilensin tabi olmadan böyle olunca düşünemiyorum seninkini :D

Hahaha esime söyledim zaten alincaklar listesine eklendi yer o ona yicek olsun yeterki yani bu ayda olmazsa tatil donusu baslicaz onada
Canım kaynatıp suyunu icir o zaman daha rahat kullanır. Tabi gerek kalmaz inşallah ona :KK70:

Hoşbuldumm. :)
Dün adet olmam lazımdı olmadım. Test de negatif çıktı kaldık bu aya hangi gün olduğuda belli değil malum ader olamayınca :KK43:
Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yap canım .geç döllenmede geç belli olugormuş sanırım

Güzel güzel aynen böyle devam ilgilensin tabi olmadan böyle olunca düşünemiyorum seninkini :KK70:
Bende dusunemiyorum ya cocugun kolunu acittin aglattin diye bile trip atar benim yerime :D once diyodu ben bakmam ben altini degistirmem gece baska odada yatarsin karar verdik basladik ablam diyo biz bakariz size kalmaz falan gecende basbasa oturuyoruz diyo onlar konussun ben isten cikar direk eve gelirim sende sonra ise gidersen kimseye birakmam kendim bakarim kimseye vermem :D arada cok konusur beni deli eder ama beni benden cok dusunur allah razi olsun ondan yerimden kalkmasam yemek yapmasam bile ses cikarmaz. gerci arada diyo hamileliginde cekecegim var herseyi bana yaptirirsin sen eee napayim simdiden merakli yapmaya bende bunu kullanirim sonuna kadar :D

Hoşbuldumm. :)
Dün adet olmam lazımdı olmadım. Test de negatif çıktı kaldık bu aya hangi gün olduğuda belli değil malum ader olamayınca :KK43:
Canim birkac gun bekle bi cok arkadasta yasiyo stresten gecikebiliyo, gec döllenmede cikmayabiliyo hayirlisini dileyip bekleyelim olmadi birkac gun sonra kan verirsin daha net belli olur.

Bende dusunemiyorum ya cocugun kolunu acittin aglattin diye bile trip atar benim yerime :KK70: once diyodu ben bakmam ben altini degistirmem gece baska odada yatarsin karar verdik basladik ablam diyo biz bakariz size kalmaz falan gecende basbasa oturuyoruz diyo onlar konussun ben isten cikar direk eve gelirim sende sonra ise gidersen kimseye birakmam kendim bakarim kimseye vermem :KK70: arada cok konusur beni deli eder ama beni benden cok dusunur allah razi olsun ondan yerimden kalkmasam yemek yapmasam bile ses cikarmaz. gerci arada diyo hamileliginde cekecegim var herseyi bana yaptirirsin sen eee napayim simdiden merakli yapmaya bende bunu kullanirim sonuna kadar :KK70:
Ayyy :))

Back
X