• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim birkac gun bekle bi cok arkadasta yasiyo stresten gecikebiliyo, gec döllenmede cikmayabiliyo hayirlisini dileyip bekleyelim olmadi birkac gun sonra kan verirsin daha net belli olur.
Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yap canım .geç döllenmede geç belli olugormuş sanırım

Evet beklemek en iyisi haklısınız.. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de aynı insan muallakta kalıyor yaa:)

Bende dusunemiyorum ya cocugun kolunu acittin aglattin diye bile trip atar benim yerime :KK70: once diyodu ben bakmam ben altini degistirmem gece baska odada yatarsin karar verdik basladik ablam diyo biz bakariz size kalmaz falan gecende basbasa oturuyoruz diyo onlar konussun ben isten cikar direk eve gelirim sende sonra ise gidersen kimseye birakmam kendim bakarim kimseye vermem :KK70: arada cok konusur beni deli eder ama beni benden cok dusunur allah razi olsun ondan yerimden kalkmasam yemek yapmasam bile ses cikarmaz. gerci arada diyo hamileliginde cekecegim var herseyi bana yaptirirsin sen eee napayim simdiden merakli yapmaya bende bunu kullanirim sonuna kadar :KK70:
Seninki kendi kadınmış canım baba tabiki her şeyini birlikte yapın :) Ben im eşimde sağ oldu. Öyle hiç ses çıkarmaz hep yardım eder öyle bir durumda da bana iş bırakmaz zaten hele bir de düştükten sonra daha çok üstüme düşüyor. Ben diyorum zaten sadece anneyle değil babayla da birlikte buyumeli çocuk baba her şeyini yaşamalı çocuğunun her anında yanında olmalı ben yatak ayırmayı bile düşünmüyorum o durumda

Seninki kendi kadınmış canım baba tabiki her şeyini birlikte yapın :) Ben im eşimde sağ oldu. Öyle hiç ses çıkarmaz hep yardım eder öyle bir durumda da bana iş bırakmaz zaten hele bir de düştükten sonra daha çok üstüme düşüyor. Ben diyorum zaten sadece anneyle değil babayla da birlikte buyumeli çocuk baba her şeyini yaşamalı çocuğunun her anında yanında olmalı ben yatak ayırmayı bile düşünmüyorum o durumda
Bende yatak ayirmam kuzum ama benimki sabah 4 de uyaniyor isyerinde kendinde olmazsa onun icin iyi olmaz musteri sikayet eder sorun olur falan. Ancak bebek agladikca cikarim ama beraner uyuruz tabiki arada kiyamazsam baska yerde yatarim yazik onada 6 gun calisiyo cok yoruluyo ben dayanamiyorum :D

Evet beklemek en iyisi haklısınız.. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de aynı insan muallakta kalıyor yaa:)
Canim adetten farkli mutlaka bisey kendini belli eder belki ama yasamadigim icin bilemicem gorumcemde bulanti bir hafta kala baslamisti mesela ama bilemem herkes farkli. Beklemek tabiki en iyisi varsa sürpriz olsunn aaa farketmedim hamileymisim dersin :)

Canim adetten farkli mutlaka bisey kendini belli eder belki ama yasamadigim icin bilemicem gorumcemde bulanti bir hafta kala baslamisti mesela ama bilemem herkes farkli. Beklemek tabiki en iyisi varsa sürpriz olsunn aaa farketmedim hamileymisim dersin :)
Benimde bulanıyo hafif hafif ozaman ben hamilemiyim bi hafta kaldı :))

Aay inşallah canım yaa :) O günleri görelim hep birlikte :)))

Allah hep guldursun canim :) ayy dedinde ben ayy demiyorum yumurtlama gunleri gecince benden cok tribe giriyo adam hep diyorum benimle hamile kalip kilo alacak o kesin. Korkudan sporu aksatmiyo simdiden diyo kilo almiyim :KK70:
Onlarda heyecanlı bizler kadar .bende karnım agrıyo batıyo falan deyince hamilemisin diyo kıyamam canım benim :))

Benimde bulanıyo hafif hafif ozaman ben hamilemiyim bi hafta kaldı :))
Bilmem hamilemisin? :) tatlimm bekleyip görecegiz en azindan ne kadar az heves ederseniz o kadar az hayal kirikligi yasarsiniz. Rabbim duysunda insallah hamile olun. Ben rahatsizlaninca cok sey yasadim iltahap ve hamilelik belirtileride tamamen ayniymis onuda ögrendim :)

Bilmem hamilemisin? :) tatlimm bekleyip görecegiz en azindan ne kadar az heves ederseniz o kadar az hayal kirikligi yasarsiniz. Rabbim duysunda insallah hamile olun. Ben rahatsizlaninca cok sey yasadim iltahap ve hamilelik belirtileride tamamen ayniymis onuda ögrendim :)
Geçmiş olsn canım ne rahatsızlığı

Onlarda heyecanlı bizler kadar .bende karnım agrıyo batıyo falan deyince hamilemisin diyo kıyamam canım benim :))
Hahaha aman heycanli olsunlar, bizi fazla yormasinlar daha guzel bizim icin tadini cikariyorum ben :P aman adam isten geldi ben temizlik yapmadimm, spora yollar baslarim dedim yine oturdum ben kalkayim en iyisi artik aksama gelirim :D

Geçmiş olsn canım ne rahatsızlığı
Canim valla idrar yollari enfeksiyonu dediler bi hafta evdeyattim antibiotik ictim gecmedi, yine gittim hastaneye 5 idrar testi, 5 kez ultrason, kan tahlili falan ilk idrarda enfeksiyon cikiyo ama keseden alinanda yok en son gecen hafta kadin doktoruna gittim oda enfeksiyon dedi alttan bakti yumurtaliklar rahim temiz orda bisey yok gibi gorunuyo dedi labaratuara yolladi bisey cikarsa bu hafta aricaklardi yada mektup yollucaklardi ama daha gelen giden yok. Ve belirtilerim kasik agrisi, migde bulantisi, bas dönmesi, istahsizlik, kabizlik, siskinlik. O yuzden ben bundan sonra bayilmadigim, yerlesme kanamasi görmedigim, istifra etmedigim surece hicbirseye belirti demem

@Huysuz kizzz60 senide etiketliyim kacirma konuyu :) kuk mal wir haben neue gruppe schätzeli hahah biz sadece schatz diyoruz ne tuhaf geliyo bana. Kuk mal yegenim soyluyo hep bizde schau yada lueg denir.
Teşekkür ederim Superisi takipteyimm. Manchmal wir sagen auch schatz. Also wir kennen auch. Schaue bizde bakmak anlaminda söylerken baksana derken guck mal deniyor :KK15:

Canim valla idrar yollari enfeksiyonu dediler bi hafta evdeyattim antibiotik ictim gecmedi, yine gittim hastaneye 5 idrar testi, 5 kez ultrason, kan tahlili falan ilk idrarda enfeksiyon cikiyo ama keseden alinanda yok en son gecen hafta kadin doktoruna gittim oda enfeksiyon dedi alttan bakti yumurtaliklar rahim temiz orda bisey yok gibi gorunuyo dedi labaratuara yolladi bisey cikarsa bu hafta aricaklardi yada mektup yollucaklardi ama daha gelen giden yok. Ve belirtilerim kasik agrisi, migde bulantisi, bas dönmesi, istahsizlik, kabizlik, siskinlik. O yuzden ben bundan sonra bayilmadigim, yerlesme kanamasi görmedigim, istifra etmedigim surece hicbirseye belirti demem
Yaa geçmiş olsn canım.benimde ramazanda oldu idrar yolu enfeksiyonu.belim aşırı derecede ağrıyodu dr gitmeden önce de midem bulandı falan acile gittik gece.antibiyotikle geçti çok şükür .böbrek ağrısı olduydu ozaman

Valla takip derken akıntım vardı yumurtlama günlerinde geçen iki gün gelmedi bugn tekrar akıntı geliyo cok
Hmm bilemedim ki cogu kisi hamilelik oluncada akintim cok oluyo diyo okumustum onuda ama tabi kesin birsey söyleyemem. Benimde bu ay yumurtlama akintisi geldi sonra akinti degisti bitti sandim ertesi sabaha kadar bisey yok sabah yine baya geldi yumurta aki gibi sonra yine gecti kuru gunlerdeyim simdi. Bekle bakalim akintin devam ederse adete yakin ya kanda baktir yada doktora bi gorun iltahaptanda olabiliyo diye okumustum. Hersey belirti yada degil iste buda bizi daha fazla strese sokuyo belirsizlik olunca

Teşekkür ederim Superisi takipteyimm. Manchmal wir sagen auch schatz. Also wir kennen auch. Schaue bizde bakmak anlaminda söylerken baksana derken guck mal deniyor :KK15:
Rica ederim canim. Bazi seyler degisik oluyo iste sen dogrusunu ogren kullandigini :)

Back
X