ayy canım benim az kalmış test gününe çok merak ettim şimdiden heyecan bastı benide :) belirtin falan var mı ? inş. busefer tutar yaa...
canımm benim.. işte haftaya salı öğrencem bakalım sonucu..ama inan umutlanmıyorum sonra yıkım yaşamamak için..belirti de yaşamıyorum ööle çok fazla,yani algılayamıyorum ilaçtanmıdır yoksa nedir bilmediğim için.. ammaaann anlayacağın bu sefer akışına bırakmaya çalışıyorum birazda :) zaten görcez diyorum salı günü.. ama tabi ki o kadar çok iisterim ki ''hamileyim'' deyi psevinmeyi ve herkese umut olmayı... ee sende nedir durumlar anlat bakalım??
canım benim inş. hamileyim dersin ve derizbende bugün oldum aşılamamı çok ağrılı geçti aşılamam dr pekde özenmedi ona moralim bozuk azıcık ama tabi herşey ALLAH tan inş. Rabbim OLder hepimize... amin.. durumunu bildir bana canım meraktayim.. selametle...
amin canımm benimmm inşallahhh hamileyim deriz yaaa vallaa..... :) niye ağrılı geçti ki acaba;;? senide mi spekulum acıtıyor yoksakısa sürdü de yoksa ondan mı dr özenmedi diyorsun ? banada öyle geldi çünkü benimki... AMİNNNNN AMİNNN inşallah ol der valla ALLAHIMMMM Ama ben bu sefer olumsuza da hazırlıyorum kendimi...
bilmiyorum neden özenmedi dr ama ilkindede özendiler yinede olmadı..( inş. olur ama hiç bi belirtim yok ilkinde ağrım olmuştu bunda oda yok umutsuzum baya ; ((
canım biliyo musun aslında olay bizim yapamadığımız ama yapsak iyi olacağımız şey :) biraz sakin olmak,belirtiye takılmamak.. ama bunu bende yapamıyorum... ve Allahım nasip ettiyse her şekilde olur.. işta burda da sabır devreye giriyor.. amann konuşurken çok mantıklıyımda,uygulamaya gelince bende yapamıyorum...bende umutsuzum kendimden yana.. bugün var olan belirtilerim yok oldu benimde.. ne güzel göğüslerim çok sızlıyordu,ve ben seviniyordum.. ama şimdi gitti ve üzülüyorum.. acaba var mı ki belirti yaşamadan falan hamile kalan??
canım aynen bende konuşurken çok güçlü ve mantikliyim ama uygulama sıfır( evet belirti yaşamayıp hamile kalan çok duydum ama yinede insan bi belirti arıyor ( bendede öle çok bi belirti yok sadece hafif adet sancılarım var o kadar ilkinde ağrım baya vardı ama hüsran oldu bunda belirti yok umarım buda hüsran olmaz ve umarım hamişizdir canım.... bugün yine biri bebek sordu bana sinirden deliye döndüm insanları tersleme huyumda yok sesiz kalıp içimiçimi yedi saatlerdirde etkisindeyim ( Rabbim daha fazla aratma kimsenin kucağını boş bırakma bizimkilerinde amin...
aminn canımm benimm aminnn....inşallah en hayırlısı olur tez vakitte... üzülme canım.çok iyi anlıyorum seni ama üzülme nolur...o soranların da dengesizliği artık.. ben kimseye sormam valla var mı bebek falan.. ama millet meraklı işte... çok sinirleniyorum ben de..çok acayip bişey oldu bugün..sabah bi kalktım koyu kahverengi bi akıntı geldi.. noolduğunu da anlayamadım..adete de benzemiyor..bilemedim ben..ama sabahtan beri ağlıyorum..tutamıyorum kendimi yaşlar nasıl akıyor anlatamam..inşallah sen bari olumlu haber verirsin.. Allahım dediğin gibi kimseye aratmasın,sağlıkla hayırlısıyla versin....
kızlar size bişey sormak istiyorum 8 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı etkisi daha varmıdır bende acaba? bir bilen cevaplarsa çok sevinirim... nazarboncuğummm canım neoldu test sonucun yaa merak ediyorum seni :18::18::18:
kızlar size bişey sormak istiyorum 8 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı etkisi daha varmıdır bende acaba? bir bilen cevaplarsa çok sevinirim... nazarboncuğummm canım neoldu test sonucun yaa merak ediyorum seni :18::18::18:
üzülsemde ne degişirki üzülmemle kalıyorum... canım hemen kötü yorma inş. yerleşme kanamasıdır durumunu bildir bana neolur acayip meraklandım şimdi ...
cnm bende 3 aralikta yaptirdim bugun 9.gunum.bende merak ediorum test yapsammi kararsizim.sende belirti varmi? bu arada nazarboncugumu bende merak ediyorm napti acaba test sonucu ne?
ben de seni merak etmistim ki haberi gordumeger imkanin varsa bu ay da yaptir ara verme hem asilamada da en az 3-4 kez denemek gerkiyor umut hala var
bu topic bir ara terkedilmisti sevindim yeni mesajlari gorunce... acaba bebek haberi alan var mi burdakilerden??
Nazarboncuğum tesadüfen mesajını gördüm, demek ikinci aşılamayı yaptırdın ve sonuç negatif. Lütfen üzülme, beni hatırladınmı bilmiyorum. Ben de aşılama mı tüp bebek mi diye karar verememiştim. Senle yazışmıştık. Ben yaptırmadım ikinci aşılamayı, yani psikolojik olarak yıpratıcı olacağını düşündüm çünkü tutma olasılığı çok az. Eğer SGK ödemesi için şart değilse 3. aşılama yaptırma bence, hem maddi hem manevi kayıp diye düşünüyorum. Ben yaza tüp bebek yaptıracağım öyle karar verdim. Bu arada da bu ay maydanoz kürü yapıyorum, bir dahaki ayda soğan kürünü deneyeceğim, kim bilir belki de kendiliğinden olur. Allah büyük. Kısmette varsa zamanı gelince olacaktır...sevgiler.mrb canım... benden yine olumsuz haber..istemezdim böyle olsun,herkese aynı zamanda umut olmak isterdim ama olamıyorum sonucu öğrenmemem 1 gün kala adet oldum zaten ve bitti herşey..sonucu eşim hastaneyi arayıp öğrendi..benn aramadım bile ,biliyordum çünkü sonucu... yazıl o da çok üzüldü.dr 1 ay sonra tekrar çağırmış aşılama için..ama ben gitmicem.. bisüre hastane duymak istemiyorum.. hadi inşallah sizlerden olumlu haberler duymak istiyorum
ahh canımm ahhhh..dediğim gibi olumlu sonucu sizlerden bekliyorum artıkben kötü bii haldeyim.. umut olamadım size üzgünüm. herşey boş geliyor yine.. ve tekrar en başa sardık
ben hamile kalmak için bu ay arı sütü polen içtim ve yumurtlama dönemimde ilişkiye birer gün arayla girdim ilişkiye girdiğim günlerde süt buhusu yaptım maydanozlu hemen sıcağı sıcağına ilişkiye girdim.3 kez yaptım süt buhusunu birer gece arayla..eşimede keçi boynuzu pekmezi içirdim ayrıca denemek isteyenlere bende işe yaradı çünkü..bide bu ay hamileliği hiç aklıma bile getirmedim.
ben de seni merak etmistim ki haberi gordumeger imkanin varsa bu ay da yaptir ara verme hem asilamada da en az 3-4 kez denemek gerkiyor umut hala var
bu topic bir ara terkedilmisti sevindim yeni mesajlari gorunce... acaba bebek haberi alan var mi burdakilerden??
Nazarboncuğum tesadüfen mesajını gördüm, demek ikinci aşılamayı yaptırdın ve sonuç negatif. Lütfen üzülme, beni hatırladınmı bilmiyorum. Ben de aşılama mı tüp bebek mi diye karar verememiştim. Senle yazışmıştık. Ben yaptırmadım ikinci aşılamayı, yani psikolojik olarak yıpratıcı olacağını düşündüm çünkü tutma olasılığı çok az. Eğer SGK ödemesi için şart değilse 3. aşılama yaptırma bence, hem maddi hem manevi kayıp diye düşünüyorum. Ben yaza tüp bebek yaptıracağım öyle karar verdim. Bu arada da bu ay maydanoz kürü yapıyorum, bir dahaki ayda soğan kürünü deneyeceğim, kim bilir belki de kendiliğinden olur. Allah büyük. Kısmette varsa zamanı gelince olacaktır...sevgiler.
mrb canım... benden yine olumsuz haber..istemezdim böyle olsun,herkese aynı zamanda umut olmak isterdim ama olamıyorum sonucu öğrenmemem 1 gün kala adet oldum zaten ve bitti herşey..sonucu eşim hastaneyi arayıp öğrendi..benn aramadım bile ,biliyordum çünkü sonucu... yazıl o da çok üzüldü.dr 1 ay sonra tekrar çağırmış aşılama için..ama ben gitmicem.. bisüre hastane duymak istemiyorum.. hadi inşallah sizlerden olumlu haberler duymak istiyorum
ahh canımm ahhhh..dediğim gibi olumlu sonucu sizlerden bekliyorum artıkben kötü bii haldeyim.. umut olamadım size üzgünüm. herşey boş geliyor yine.. ve tekrar en başa sardık
canım benim üzülme demekek çok kolay biliyorum ama yinede metanetini korumaya çalış( elden gelen bişey yok ne yazıkki.. benim tutmadı gibi çünkü adet sancılarım başladı zaten umudumda pek yoktu ama yinede zülüyor insan.. benim sorunum şuki yumurtalıram çok oluşuyor fakat hepsi aynı anda büyümüyor bugün bile yumurtlama akıntım var baya dr da öyle demişti ne zaman ilişkiye gireceğimizi şaşırdık... o kadar karışk duygularım varki tedavi olsam mı tüp bebek mi yapsak aşılamamı tekrar denesem yoksa kürler mi yapsam diye diye düşünüyorum valla hepsinin tam ortasındayım ( neyapacağımı bilemiyorum (((((((( Rabbim hepimize doğru yolu göster (amin)..
canımm giremedim de ben bi süre.. o arada görüşemedik... öncelikle senden ne haber?inşallah iyi bişeyler söylersin bakalım...üzülmez mi insan hem de ne çok üzülüyor ama elden bişey gelmiyor malesef... ben hala karar veremedim ne yapacağıma zaten... eşimle bile konuşamadık hala.. ben kendimi annemlerin yanına attım zaten.. biraz tatil yapayım dinleneyim istedim..ami,nnn canımm benimm amin.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?