Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence bir ay ara ver. hem bir önceki aşılama diğer ayda bile etkisini gösteriyormuş, öyle diyorlar. Bu zaman bana kalırsa senin için iyi bir zaman değil. bu ay kendiniz deneyin. Aşılama şansınızın %15/20 arasında değiştiğini unutma. bu ay aşılama olmadı diye kaybettiğin çokta bir zaman olmayacak. İşlerinde yoğun zamanındasınız. Sayımdı yorgunluktu stresti.Hem üzerindeki işle ilgili baskı kalksın, hem vücut bir kendine gelsin. Kafanı rahatlatmaya çalış.. hepimiz seninle aynı durumdayız biliyorsun değil mi? üst üste olmasını benim doktorlarda tavsiye etmedi. bir ay ara vermeyi uygun buluyorlar. Sende sabret bir ay daha ve ağlama lütfen. Boşuna ağlama diyorum canın ne zaman isterse o zaman ağla. Üstünde kalmasın. Allah yardımcın olsun canım senin benim hepimizin..

Amin inş.Allah isteyen herkese versin geçekten çok zor. Bir arkadaş doğum yapmıştı. bebek görmeye gittik öğlen.herkes alıp sevdi. ben hiç alamadım bile. birşey derlerde ağlamaya başlarım diye. takmıycam etkilenmiycem diyorum ama iş yerinde herkes hamile ve konu dönüp dolaşıp oraya geliyor. ve hiç aklımdan çıkmıyorum. şu günler bitsin biran önce dua ediyorum...

Merhaba herkese, ben de Eylul degıl ama 3 Ekim'de 2.aşılamamı oldum.Bekliyoruz bakalım
Herkese Allah hayırlısını versin..

Arkadaşlar biliyorum sölemesi kolay ama ne olur üzülmeyin....allah doğru zamanı bilir ne diyelim elden bişey gelmiyor....allah hepimize sağlık evlatlar versin...dua etmekten başka çaremiz yok ...ben daha 1 yıllık evliyim daha çok denemem olmadı ama sürecin uzamasından çok korkuyorummm....
ben de geçen cuma yaptırdım aşılamamı bir belim ağrıyo bir gün göğsüm bir gün bacağım bir gün karnım bir de beyaz bi akıntı geliyo çok korkuyorum regl olucam da ondan diye eşim de çok umutlu ama ben alıştırmaya çalışıyorum olmayacak heralde regl olacak gibiyim diye haftaya cumaya kadar regl olmazsam test yaptırıcam bakalım hayırlısı başka bişey gelmiyo elimden lütfen sizler de dua edin benim içinnnnn.............

sizce bu hafta fakülteye doktoruma gittiğimde hsg rahim filmi çektirmek istediğimi söylesem mi..arkadaşlar ya benim çok ağrım var ve parça parça pıhtılık var değişik bişey kanamada korkuyorumda.sizce neden ki.

merhaba kızlar sabah idrar tahlili yaptırdım hafif çizgiyi gördüm acaba deyip kan tahlili yaptırdım 0,5 ve büyük harflerle gebelik yok yazısı ile karşılaştım.bu ay bitti ben ara veriyorum aklımdan bebek düşüncesini silip atmak istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun....

merhaba herkese, ben de eylul degıl ama 3 ekim'de 2.aşılamamı oldum.bekliyoruz bakalım
Herkese allah hayırlısını versin..

selam crımsoncum oncelıkle hayırlı ugurlu olsun asılama gunumuz yakınmıs bende 5 ekım asılama yaptırdım ınsallah son asılamamız olur gonlumuze gore versın sen nasılsın dıkkat edıyormusun kendıne ?

kizlaaaarrr eylul ayi bitti diye mi kimse yazmiyo?
ben dun ucuncu ve son asilamami yaptirdim. adet olursam bayrama denk gelicek ben rahim filmi cektirmemistim bu adette cektirip sorun var mi gormek istiyordum ama diger aya kalicak sanirim bayram nedeniyle. ozetle durumum bu. bu topigi ihmal etmeyelim guzel bir haber olursa ozeliikle!!

kızlar doktorum bu ay adetin 3. günü haftasonuna geldii için bir dahaki aya erteledi..bu sitede başka onu başlıklarında okudum bayaın bir 9 yıl çocuğu olmamış sonra hayıt suyu ve arı poleni kullanmış kafaya takmadım artık olmuyo diye demiş. bu hayıt suyunu aktar 3 ay aralıksız kullan demiş 2. şişeye kalmadan hamile kalanlar var demiş.yanlış hatırlamıyosam 2. şişeye başladıktan kısa süre sonra o ay hamile kamış..bende dün aktara hayıt suyu ve arı poleni sipariş verdim cumaya gelecek kısmetse..o topikte bu uygulamayı yapıp hamile kalanlarda var..birde süt buğusu yaptım akşam sıcağı sıcağına ilişkiye girilcekmiş..bunuda denedim bakalım.2 yıllık evliyim hiç doğum kontrol hapı bile içmedim ama işte zamanı va sanırım..bnde sdece kan pıhtılaşması var.onun dışında ikimizdede sorun yok..

hayırlı olsun aysegul,sen hazıran temmuz agustos başlığını acmıştın dı mı.orada hala devam edıyoruz kızlarla konuşmaya. Hayırlı olsun aşılaman, inş. ıyı sonuclar alırız.
ben ılk 2 gun dıkkat ettım, işe gıtmedım sonra başladım calşmaya.sadece agır kaldırmıyorum ve dolaplara uzanmıyorum ama dışardayken unutuyorum mesela asılama oldugumu.bugun otobuse koşturdum.Aklımdan tamamen ucup gıtmış o an

kızlar benim de bugün aşılamamın 12.günü ve adet oldum 10.günü idrar testi yapmıştım ama sonuç negatifti kendimi hazırlamıştım zaten napalım zamanı var demek kiii....allah bekleyen herkesin kucağına versin bebeğini tez zamanda....

bu kadar kontrollu olmak mi gerekiyor eger oyleyse benim negatiflerimin sebebi bu olmali... ben gecen ayki asilamamda ev tasidim yerlestirdim biri otobusle ve son derece bozuk yollarla 4 seyahate ciktim bu ay dikkat ediyim mumkun olursa

amiinnn
uzulme bir dahaki aya insallahhhhh olur insallah

size bir alıntı aktarıyorum. bu eylülde aşılama olmuş arkadaş....

selam arkadaşlar ben 23 eylülde ilk aşılama oldum bende bi sorun yoktu çok şükür fakat eşimin degerleri çok çok düşüktü bize aşılama denenebilir dediler fakat %5 ihtimal verdiler dün kan testi yaptırdım ve hamileyim bhcg degerim 301.03 çıktı çok ümitsizdim ama yer gök dua ile boşa dememişler gerçekten sadece ve sadece dualarla oldu ALLAH isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle....​

Bende 27eylulde asilama yaptirdim yarin test gunum yani 15.gun progestan kullanmaya devam ediyorum .bugun 14. Gun adet olmayinca sevindim ama progestan kullandigim icin adet olmamis olabilirim degilmi bosuna umutlanmayayim offf

gerçekten yer gök dua ile..belki bizlerinde bir zamanı vardır anne olmak için herşeyin en iyisini yüce rabbim bilir..

Hanımlar merhaba ben bu ay zeynep kamilde aşılama yaptırıcaktım ama bayramdan sonraki ayki dönemde gelin dediler ilaçlarımı aldım hastalığının ikinci günü gel dediler. Kızlar hastalığımın ikinci günü gidersem kaçgün sürecek tedavi. İşlemler nasıl oluyor iğneler günde kaçkere vurulacak. Bir şey daha sorucam bende sağlık kurulu raporu var bu rapora göre 2 kere aşılama sonra tüp bebekmi yaptırabiliyorum sgk dan 2.aşılamayı yaptırmadan devletten sgk lı olarak tüpbebek yaptıramıyormuyum bilgisi olan varmı ayrıca Allah hepimize yardımcı olsun.

merhaba bende bu ay aşılama yaptırdım sonucum malesef negatif.ikincisi gün gittiğinde sana ilça verecektir muhtemelen klomen tarzı yada başka bişey.iğne olunmuyor bu esnada.tabi iğneyle olanda var zannedersem ama hangi durumlarda bilmiyorum.yumurtanın olgunlaştığı zamanda çatlatma iğnesi oluyosun bitek.sonrada aşılamaya geçiliyo.bana uygulanana böyleydi.

ben 3 asilama yaptirdim ama igne kullanmadim. hepsinde adetin 3. gunu ilk muaynem yapildi ve o gun klomen basladim toplam 5 gun 10. gun ilk kontrole cagirdi. ilk iki asilamamda 10. gun yumurtam gelismisti ve catlama ignem yapildi ve ertesi gun yani 11. gun ignenin yapildigi saatte asilama yapildi. 3. asilamada 13. gune denk geldi asilama. simdi sonuc bekliyorum. devlet hastanesinde yaptirmadigim icin net bilgim yok ancak iki asilamadan sonra tup yapiyolar okudugum kadariyla.

umarim ikinci ucuncuye hic ihtiyacin olmadan sonuc alirsin:))) simdiden hayirli olsun tedavin guzel haberlerini paylas.

bu arada kimseden ses yok topic sahibi medne sen bile yoksun umarim guzel haberlerin vardir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…