Bence bir ay ara ver. hem bir önceki aşılama diğer ayda bile etkisini gösteriyormuş, öyle diyorlar. Bu zaman bana kalırsa senin için iyi bir zaman değil. bu ay kendiniz deneyin. Aşılama şansınızın %15/20 arasında değiştiğini unutma. bu ay aşılama olmadı diye kaybettiğin çokta bir zaman olmayacak. İşlerinde yoğun zamanındasınız. Sayımdı yorgunluktu stresti.Hem üzerindeki işle ilgili baskı kalksın, hem vücut bir kendine gelsin. Kafanı rahatlatmaya çalış.. hepimiz seninle aynı durumdayız biliyorsun değil mi? üst üste olmasını benim doktorlarda tavsiye etmedi. bir ay ara vermeyi uygun buluyorlar. Sende sabret bir ay daha ve ağlama lütfen. Boşuna ağlama diyorum canın ne zaman isterse o zaman ağla. Üstünde kalmasın. Allah yardımcın olsun canım senin benim hepimizin..bu sefer edirneye fakülteye kontorle gittiğim zaman sorucam rahim filmini.neden gerek görmedi diye...çalışan bayan olunca işler dahada zorlaşıyo..eylül ayında aşılamadan sonra senelik iznimin kalanını kullanmıştım..ondan önceki gümlerdede 3 günlük raporum vardı..markette çalışıyorum herkesin bildiği ucuza dolan anlarsınız ya..bu ay yıllık envanter sayımı var haftaya.tamda bugün adetim başladı...8 i gibi doktora gitsem bu ay hap vericek 5 günlük ordan haftasonu girince araya 15 i gibi yine git..ayın 18 gibi aşılama yapsa...17 sinde yıllık envanter var rapor alıp gitsem göze batarım müdür zaten burnundan kıl aldırmayan sinir küpü biri...bu ay aramı versem acaba...biliyomusunuz bugün ağlamıcam dediğim halde market içinde gördüğüm her bebekte gözlerim doldu gizli gizli ağladım..içimdeki acı sanki hiç bitmicekmiş gibi...herzaman şükrediyorum allah sabrınıda dermanınıda versin diye...bende kan pıhtılaşmasıda var tutunmada problem oluyo bebekğin rahmime...hamile kalıncada hergün iğne olucam...yeter ki canab ı rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin ben hergün değil her saat iğne vurulmaya razıyım..iğneden çok korkardım 1,5 senedir kollarım delik deşik oldu kan aldırmaktan tahlil yaptırmaktan...allah gençliğimze bağışlasın evlatlarımızı...bazen o kadar çok ağlıyorum ki kalbim sıkıştırıyor...birde insanların acır gözlerle bakması arada bir saçma sapan konuşmalarıda tuz biber oluyo...sizce aşılamaya 1 ay aramı vermeliyim...
Bence bir ay ara ver. hem bir önceki aşılama diğer ayda bile etkisini gösteriyormuş, öyle diyorlar. Bu zaman bana kalırsa senin için iyi bir zaman değil. bu ay kendiniz deneyin. Aşılama şansınızın %15/20 arasında değiştiğini unutma. bu ay aşılama olmadı diye kaybettiğin çokta bir zaman olmayacak. İşlerinde yoğun zamanındasınız. Sayımdı yorgunluktu stresti.Hem üzerindeki işle ilgili baskı kalksın, hem vücut bir kendine gelsin. Kafanı rahatlatmaya çalış.. hepimiz seninle aynı durumdayız biliyorsun değil mi? üst üste olmasını benim doktorlarda tavsiye etmedi. bir ay ara vermeyi uygun buluyorlar. Sende sabret bir ay daha ve ağlama lütfen. Boşuna ağlama diyorum canın ne zaman isterse o zaman ağla. Üstünde kalmasın. Allah yardımcın olsun canım senin benim hepimizin..
merhaba herkese, ben de eylul degıl ama 3 ekim'de 2.aşılamamı oldum.bekliyoruz bakalım
Herkese allah hayırlısını versin..
selam crımsoncum oncelıkle hayırlı ugurlu olsun asılama gunumuz yakınmıs bende 5 ekım asılama yaptırdım ınsallah son asılamamız olur gonlumuze gore versın sen nasılsın dıkkat edıyormusun kendıne ?
hayırlı olsun aysegul,sen hazıran temmuz agustos başlığını acmıştın dı mı.orada hala devam edıyoruz kızlarla konuşmaya. Hayırlı olsun aşılaman, inş. ıyı sonuclar alırız.
ben ılk 2 gun dıkkat ettım, işe gıtmedım sonra başladım calşmaya.sadece agır kaldırmıyorum ve dolaplara uzanmıyorum ama dışardayken unutuyorum mesela asılama oldugumu.bugun otobuse koşturdum.Aklımdan tamamen ucup gıtmış o an
kızlar benim de bugün aşılamamın 12.günü ve adet oldum10.günü idrar testi yapmıştım ama sonuç negatifti kendimi hazırlamıştım zaten napalım zamanı var demek kiii....allah bekleyen herkesin kucağına versin bebeğini tez zamanda....
Hanımlar merhaba ben bu ay zeynep kamilde aşılama yaptırıcaktım ama bayramdan sonraki ayki dönemde gelin dediler ilaçlarımı aldım hastalığının ikinci günü gel dediler. Kızlar hastalığımın ikinci günü gidersem kaçgün sürecek tedavi. İşlemler nasıl oluyor iğneler günde kaçkere vurulacak. Bir şey daha sorucam bende sağlık kurulu raporu var bu rapora göre 2 kere aşılama sonra tüp bebekmi yaptırabiliyorum sgk dan 2.aşılamayı yaptırmadan devletten sgk lı olarak tüpbebek yaptıramıyormuyum bilgisi olan varmı ayrıca Allah hepimize yardımcı olsun.
ben 3 asilama yaptirdim ama igne kullanmadim. hepsinde adetin 3. gunu ilk muaynem yapildi ve o gun klomen basladim toplam 5 gun 10. gun ilk kontrole cagirdi. ilk iki asilamamda 10. gun yumurtam gelismisti ve catlama ignem yapildi ve ertesi gun yani 11. gun ignenin yapildigi saatte asilama yapildi. 3. asilamada 13. gune denk geldi asilama. simdi sonuc bekliyorum. devlet hastanesinde yaptirmadigim icin net bilgim yok ancak iki asilamadan sonra tup yapiyolar okudugum kadariyla.Hanımlar merhaba ben bu ay zeynep kamilde aşılama yaptırıcaktım ama bayramdan sonraki ayki dönemde gelin dediler ilaçlarımı aldım hastalığının ikinci günü gel dediler. Kızlar hastalığımın ikinci günü gidersem kaçgün sürecek tedavi. İşlemler nasıl oluyor iğneler günde kaçkere vurulacak. Bir şey daha sorucam bende sağlık kurulu raporu var bu rapora göre 2 kere aşılama sonra tüp bebekmi yaptırabiliyorum sgk dan 2.aşılamayı yaptırmadan devletten sgk lı olarak tüpbebek yaptıramıyormuyum bilgisi olan varmı ayrıca Allah hepimize yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?