birce3535 birkaç soru sorabilirmiyim?
herhangi bir belirtin varmıydı?adet öncesi gibi mesela.
karın bölgende şişlik,hassasiyet,bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerinde herhangi bişey??
cevaplarsan çok sevinirim..
17 eylül. internete göre 3 hafta 3günlük. senin ne zamandı?
Arkadaşlar biraz geç döndüm eve ama yinede hemen yazayım dediim. Doktorum hala bir yumurtan duruyor dedi. Evet adet görmüşsün ama daha herşey bitmemiş dedi bir yumurtam hala beni bırakmamış.cuma günü tekrar gel bakalım dedi. Normal hayatına devam et ve üzülme dedi. Bugün yeterince ağladığıma göre heralde cuma günü de sonuç negatif olursa sanırım çok fazla üzülmeyeceğim.
Bu arada burcucum senin sonucun negatifmiş çok üzüldümama bu ay diğer arkadaşlarımız için sevinelim inşallah bidahaki ay da onlar bizim için sevinirler
çok teşekkür ederim önce iyi dileklerin için.
benim aşılamadan birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başladı. normalde adet döneminde pek olmaz göğüs ağrısı bende. daha önceki 2 aşılamamda da olmadı. en çok göğüslerim ümitlendirdi beni. son zamanlarda epey şişti. kasıklarıma arada ağrılar giriyordu. son birkaç gecedir de akşam yemeğinden sonra acayip şişkinlik oluyor, alt karnım acıyor. mide bulantısı da arada oluyor ama o psikolojiktir büyük ihtimalle.
arkadaşlar merhaba bende 6 ekimde aşılama yaptırdım nezaman öğrenebilirim en erken, birde hamile olan arkadaşlar belirtiniz oldumu hiç. benim yumurtam sağdaydı şimdi 2 gündür sol kasığımda ağrı var
sylar çok sevindim yinede bi umut var adetin devam ediyor mu benim gene pembe kana dönemedi daha bekliyorum yarın benim nasıl olacak bilmiyorum bu ay ben tekrar deneyeceğim yarını sabırsızlıkla bekliyorum
birce senin sat 17 eylül aşılama tarihin ne..ne zaman doktora gitceksin karar verdin mi
29 eylül canım aşılama tarihim. dün doktorumu aradım hemen, haftaya salı gel dedi.,
aşılamadan 12 gün sonra öğrenebilirsin kan testiyle. benim göğüslerim büyüdü ve acıyor dokununca. bir de arada kasıklarıma ağrı giriyor.
Biz senle aynı gün aşılama yaptırmışız. Sende kaç yumurta vardı aşılama sırasında acaba?
3 taneydi. senin?
Bende 4 yumurta vardı ikisi çok iyi gelişmiş demişti doktor. Hep bana kendini ikize hazırla deyip durdu. Biri gitti biri kaldı bakalım. Hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?