Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkür ederim önce iyi dileklerin için.

benim aşılamadan birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başladı. normalde adet döneminde pek olmaz göğüs ağrısı bende. daha önceki 2 aşılamamda da olmadı. en çok göğüslerim ümitlendirdi beni. son zamanlarda epey şişti. kasıklarıma arada ağrılar giriyordu. son birkaç gecedir de akşam yemeğinden sonra acayip şişkinlik oluyor, alt karnım acıyor. mide bulantısı da arada oluyor ama o psikolojiktir büyük ihtimalle.

birce çok sevindim tenrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş darısı olmayanlara ben dahil
burcucum üzülme sakın bende olmadıgını ogreneli iki gun oluyo unutmaya çalışıyorum sakın düşünüp kafana takma bi çaresi olmuyo oyalanacak bişeyler bul hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar merhaba bende 6 ekimde aşılama yaptırdım nezaman öğrenebilirim en erken, birde hamile olan arkadaşlar belirtiniz oldumu hiç. benim yumurtam sağdaydı şimdi 2 gündür sol kasığımda ağrı var

Arkadaşlar biraz geç döndüm eve ama yinede hemen yazayım dediim. Doktorum hala bir yumurtan duruyor dedi. Evet adet görmüşsün ama daha herşey bitmemiş dedi bir yumurtam hala beni bırakmamış.cuma günü tekrar gel bakalım dedi. Normal hayatına devam et ve üzülme dedi. Bugün yeterince ağladığıma göre heralde cuma günü de sonuç negatif olursa sanırım çok fazla üzülmeyeceğim.
Bu arada burcucum senin sonucun negatifmiş çok üzüldüm ama bu ay diğer arkadaşlarımız için sevinelim inşallah bidahaki ay da onlar bizim için sevinirler

sylar çok sevindim yinede bi umut var adetin devam ediyor mu benim gene pembe kana dönemedi daha bekliyorum yarın benim nasıl olacak bilmiyorum bu ay ben tekrar deneyeceğim yarını sabırsızlıkla bekliyorum

canım, sevindim valla. inşallah cuma güzel haberlerle dönersin.

saol canım cvpladığın için..umarım bende güzel haberlerimi veririm cuma günü....

aşılamadan 12 gün sonra öğrenebilirsin kan testiyle. benim göğüslerim büyüdü ve acıyor dokununca. bir de arada kasıklarıma ağrı giriyor.

birce senin sat 17 eylül aşılama tarihin ne..ne zaman doktora gitceksin karar verdin mi

sylar çok sevindim yinede bi umut var adetin devam ediyor mu benim gene pembe kana dönemedi daha bekliyorum yarın benim nasıl olacak bilmiyorum bu ay ben tekrar deneyeceğim yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Canım evet benim adetim hala devam ediyo. Zaten bende 4 yumurta vardı aşılama sırasında doktorum dediki illaki tutmayanlar atılacak vücuttan dedi. Bakalım artık bugün işe geldim. Yatma dedi bana aslında çok yatasım vardı ama olmaz dedi. Çalış ki aklından bunu atabilesin dedi. Sende de belki aynı durum vardır. Yinede umutlanma ama sende bi doktoruna görünsen yada en azından bi telefonla ulaşsan iyi olur derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…