Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

korkma aşılamada hiç korkacak bişe yok rahat ol..

ben 3 aşılama oldum.üçünde de 3 kişi vardı.doktorum asistanı ve hemşire..heralde 2 yada 3 kişi olur.doktorla hemşire yeter..aşılamadan sonra yarım saat falan yatırıyolar.ondan sonrada ağır iş yapma diyolar kendini çok zorlamadan gündelik yaşantına dönebilirsin

çok teşekkürler ama ben birazda utanıyorum çıplak bi vaziyette doktorun önüne yatmaya bilmiyorum ya sadece onun için endişeliyim

gülo..........................
bades.......................
landarch....................
monalisa...................
dew..........................
safak-d.....................
fanu.........................
hayalbaz..................
bilge........................
eksik varsa yazın kızlar.beklemek çok zor hadi biriniz güzel bi haber verin yaaaaaaaaaa

slm kızlar ben 1 eylülde aşılama yaptırdım ve tuttttuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2
bu üçüncu aşılamamdı allah hepinize nasıp etsin şimdi doktorum 10 gün ropor verdi ben spor hocasıyım yatıcam işallah bebeğime bişi olmaz sabreden buluyo ilk bebeğim düşmüştü erken dönemdi allah hepinize nasıp etsin işallah benim bebişimide bişi olmaz dua edin bende hepiniz için dua ediyorum

avzen senin adına çok sevindim. aman dikkat et kendine bol bol dinlen. sen de bebeğin de sağlıkla bir hamilelik dönemi geçirirsiniz umarım. herşey dilediğin gibi olur. Eylül ayı bize de bebişlerimizi getirsin diliyorum. ben aşılama tedavisine devam ediyorum. yumurtalarım pco olduğum için yavaş büyüyor sen tedavini nerede yaptırdın?

avzen de yeni katıldı aramıza arkadaşlar. 1 Eylül'de aşılamasını yaptırmış ve tutmuş. :) hepimizi nasip etsin güzel Allah'ım.kaydirigubbakcemile2

Bende büyük ihtimalle ilk aşılamamı 29'unda yaptıracağım.. Önce o katlanılmaz rahim filmi çektirmem gerekiyor.. Hala unudum var ! Umarım hepinizin bu konuda yüzü güler :)

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam.umut oldun bize hamiş haberi duymaya çok ihtiyacım vardı.ohhhhhhhhhhh

Merhaba arkadaşım bende forma yeni katıldım ve 29'unda ilk aşılamam yapılacak ! Hepinize kocaman sevgiler ..

Bende büyük ihtimalle ilk aşılamamı 29'unda yaptıracağım.. Önce o katlanılmaz rahim filmi çektirmem gerekiyor.. Hala unudum var ! Umarım hepinizin bu konuda yüzü güler :)

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.bizi habersiz bırakma olanlardan

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.bizi habersiz bırakma olanlardan

Hiçkimseye anlatamadığım derdimi ve sevinçlerimi kesinlikle burada sizlerle _beni en iyi anlayacaklarla_ paylaşacağım.. Bir an için bile umutsuzluğa kapılmak istemiyorum artık.. Ağlamak hele hiç istemiyorum ... Çünkü gücüm kalmadı.. İlk aşılamam umudum oldu .. yinede herşeyin hayırlısı ...

aynen canım en yakınına bile anlatamıyosun zaten anlatsamda anlamıyolar.hani bi nasrettin hoca hikayesi varya.........
nasrettin hoca eşekten düşmüş herkes etrafına toplanmış bişey yok zaten küçücük yükseklikten düştün demiş nasrettin hocada bana eşekten düşen birini getirin demiş.
o hesap düşmeyen anlamaz düşenin halinden

avzen.......................... o bir hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
gülo............................
bades..........................
landarch......................
monalisa......................
dew............................
safak..........................
fanu...........................
hayalbaz....................
bilge..........................
ilk hamişimiz çıktı arkasından bizlerde gideriz inşallah.aminnnnnnnnnnnn

bende kulubte yeniyim senin gibi iyiki üye olmuşum yalnız degilmişim bunu anladım herşeyden önce

Evet Bilge aynen burda rahat rahat içimizi döküyoruz... Reel hayat o kadar zor ki!
Fakat aşılama konusunda hiç fikrim yok.. Ben bu ayın sonunda ilk aşılamamı olucam.. Ama ilaç kullanımından bahseden arkadaşlar var.. Bizde sorun eşimde 1.900.000 sperm sayısı ve ayrıca ileri hareketli %25 civarında... perşemde rahim filmi çektireceğim dr da14. günde bi aksilik çıkmazsa aşılamanı yaparız dedi.. Devlet hastanesinde yaptırıyoruz.. Aşılama ve ilk tüp bebekte devletten faydalanmak istedim .. eğer ilk tüp bebek denemem olmazsa ve tabi aşılamalarım özel bir klinikte yaptırmayı düşünüyorum.. Sizden ricam şu ilaçlar hakkında bi bilgi vermeniz .. her aşılama yaptıran kullanıyor mu?a.s.

evet canım malesef o hormon ilaçlarını ignelerini kullanıyoruz.benim ikinci aşılamam ilkinde farklı ikincisinde farklı ilaçlar kullandım(ilkinde yumurtalarım aşırı büyüdü)adetinin ikinci günü pregon 75 le başladım 6 gün göbekten yaptım 2 günde koldan orgalutran yaptım 1 gün ara verdim 2. gün çatlatma ignemi yaptırdım 36 saat sonra aşılamamı yaptılar kısaca böyle işte

Çok teşekkür ederim :)

bilgemcim yumurtanda büyüme ve çatlama sorunu yokda nedensiz gebe kalamıyosan hormon falan vermiolar, ancak mesela benim eşimin sperm hareketinde problem var evicap ve selenyum önerdi doktor. bakalım kullanıyoruz. olmasada kullanmakta zarar olmasa gerekbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…