benim fsh lh çok düşük 00 nerdeyse bugun doktoruma gittim 7 günlük 150lik göbekten merionalın sonucu sağlı sollu 3 _4 yumişlerim olmuş en büyüğü 11cmyle 13 cm doktorum iğnemin dozunu yarıya indirdi 3 kutu daha verdi perşembe gittcem inş istenilen boyuta gelirde aşılamama geçeriz gerçi çok korkuyorum ama zor bi işlem değildir inş
sizlerin aşılamanıza kaç doktor girdi benim ilk aşılamam olduğu için nasıl bi ortam olacağını bilemiyorum aşılamadan sonra yatmak dinlenmek gerekiyomu abimin nişanı varda yorucu geçecek benm için bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
gülo..........................gülo 2 eylülde aşılaması yapıldı
bades 4 eylülde aşılaması yapıldı
landarch 8 eylülde aşılaması yapıldı
monalisa 11 eylülde aşılaması yapıldı
dew 12 eylülde aşılaması yapıldı
safak_d 15 eylülde aşılaması yapıldı
hayalbaz 18 eylülde aşılaması yapıldı
hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız
gülnihal
fanu
burcubaby
sabalak
bilge aşılamaya hazırlanıyorlar
arkadaşlar toplam 12 kişiyiz
sonuçları yazın arkadaşlar bizi merakta bırakmayın.pozitifse beraber sevinelim negatif olursada beraber üzülelim.bide ben liste yapmayı bilmiyom bu kadar becerdim yanlışsa düzeltin
slm kızlar ben 1 eylülde aşılama yaptırdım ve tuttttuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2
bu üçüncu aşılamamdı allah hepinize nasıp etsin şimdi doktorum 10 gün ropor verdi ben spor hocasıyım yatıcam işallah bebeğime bişi olmaz sabreden buluyo ilk bebeğim düşmüştü erken dönemdi allah hepinize nasıp etsin işallah benim bebişimide bişi olmaz dua edin bende hepiniz için dua ediyorum
gülo..........................
bades.......................
landarch....................
monalisa...................
dew..........................
safak-d.....................
fanu.........................
hayalbaz..................
bilge........................
eksik varsa yazın kızlar.beklemek çok zor hadi biriniz güzel bi haber verin yaaaaaaaaaa
slm kızlar ben 1 eylülde aşılama yaptırdım ve tuttttuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2
bu üçüncu aşılamamdı allah hepinize nasıp etsin şimdi doktorum 10 gün ropor verdi ben spor hocasıyım yatıcam işallah bebeğime bişi olmaz sabreden buluyo ilk bebeğim düşmüştü erken dönemdi allah hepinize nasıp etsin işallah benim bebişimide bişi olmaz dua edin bende hepiniz için dua ediyorum
Bende büyük ihtimalle ilk aşılamamı 29'unda yaptıracağım.. Önce o katlanılmaz rahim filmi çektirmem gerekiyor.. Hala unudum var ! Umarım hepinizin bu konuda yüzü güler :)
inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.bizi habersiz bırakma olanlardan
gülo..........................
bades.......................
landarch....................
monalisa...................
dew..........................
safak-d.....................
fanu.........................
hayalbaz..................
bilge........................
eksik varsa yazın kızlar.beklemek çok zor hadi biriniz güzel bi haber verin yaaaaaaaaaa
bende kulubte yeniyim senin gibi iyiki üye olmuşum yalnız degilmişim bunu anladım herşeyden önce
Evet Bilge aynen burda rahat rahat içimizi döküyoruz... Reel hayat o kadar zor ki!
Fakat aşılama konusunda hiç fikrim yok.. Ben bu ayın sonunda ilk aşılamamı olucam.. Ama ilaç kullanımından bahseden arkadaşlar var.. Bizde sorun eşimde 1.900.000 sperm sayısı ve ayrıca ileri hareketli %25 civarında... perşemde rahim filmi çektireceğim dr da14. günde bi aksilik çıkmazsa aşılamanı yaparız dedi.. Devlet hastanesinde yaptırıyoruz.. Aşılama ve ilk tüp bebekte devletten faydalanmak istedim .. eğer ilk tüp bebek denemem olmazsa ve tabi aşılamalarım özel bir klinikte yaptırmayı düşünüyorum.. Sizden ricam şu ilaçlar hakkında bi bilgi vermeniz .. her aşılama yaptıran kullanıyor mu?a.s.
evet canım malesef o hormon ilaçlarını ignelerini kullanıyoruz.benim ikinci aşılamam ilkinde farklı ikincisinde farklı ilaçlar kullandım(ilkinde yumurtalarım aşırı büyüdü)adetinin ikinci günü pregon 75 le başladım 6 gün göbekten yaptım 2 günde koldan orgalutran yaptım 1 gün ara verdim 2. gün çatlatma ignemi yaptırdım 36 saat sonra aşılamamı yaptılar kısaca böyle işte
Fakat aşılama konusunda hiç fikrim yok.. Ben bu ayın sonunda ilk aşılamamı olucam.. Ama ilaç kullanımından bahseden arkadaşlar var.. Bizde sorun eşimde 1.900.000 sperm sayısı ve ayrıca ileri hareketli %25 civarında... perşemde rahim filmi çektireceğim dr da14. günde bi aksilik çıkmazsa aşılamanı yaparız dedi.. Devlet hastanesinde yaptırıyoruz.. Aşılama ve ilk tüp bebekte devletten faydalanmak istedim .. eğer ilk tüp bebek denemem olmazsa ve tabi aşılamalarım özel bir klinikte yaptırmayı düşünüyorum.. Sizden ricam şu ilaçlar hakkında bi bilgi vermeniz .. her aşılama yaptıran kullanıyor mu?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?