- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Canım ben korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalınca şok oldum sonrada tedirgin acaba iyi bi anne olacak mıyım çok mu acele ettik diye sonrada pişman oldum hamile olmak için kaç ay bekleyenler olmayanlar var diye.bence hocaya gitmekten ziyade sen manevi olarak kendini gözden geçir bilmiyorum bunlar biraz kişiye özel şeyler ve nefse agır gelen şeyler ama bebek düşünce bende az şükrettiğimi anladım.bu inş beni ibadetlerinde daha hassas yapar ve Allah'a yaklaşırım bi kere acüzliği ve güçsüzlüğü hissediyorsun.ve buda duanın tam vakti bence namaz kılmıyorsam bu vesile ile namaza başla dua etmiyorsan duaya yani Allah'a yakınlığını kontrol et allah sevdiği kula sıkıntı verirmiş ki onu hatırladın isyan etmediğin müddet yaşadığın sıkıntı sancı agrı hepsi sevap olacak ki bu dünya bi bekleme salonu.hepimiz rabbe döneceğiz ve o anda yavrun elinden tutacak. İnş.hocaya da git ağzı dualı insanlardan kendine ismen dua iste..ama sen bu bebek hayatında seni Allah'a yaklaştırsan sebep olsun.kusura bakma böyle mevzulara daldım ama içinden geldi yazmaköylemi dıyorsun
eger oyleyse en azından bır avuntumuz olur.
benım bebek alındıktan sonra cok kanamam olmadı leke gıbı olıyordu
ben hocaya fılan gıtmeyı dusunuyorum dr gıdecegım tabıkı hazıran ayında korunmayı bırakacagız dıye dusunuyorum bakalım
yokyok estafurullahCanım ben korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalınca şok oldum sonrada tedirgin acaba iyi bi anne olacak mıyım çok mu acele ettik diye sonrada pişman oldum hamile olmak için kaç ay bekleyenler olmayanlar var diye.bence hocaya gitmekten ziyade sen manevi olarak kendini gözden geçir bilmiyorum bunlar biraz kişiye özel şeyler ve nefse agır gelen şeyler ama bebek düşünce bende az şükrettiğimi anladım.bu inş beni ibadetlerinde daha hassas yapar ve Allah'a yaklaşırım bi kere acüzliği ve güçsüzlüğü hissediyorsun.ve buda duanın tam vakti bence namaz kılmıyorsam bu vesile ile namaza başla dua etmiyorsan duaya yani Allah'a yakınlığını kontrol et allah sevdiği kula sıkıntı verirmiş ki onu hatırladın isyan etmediğin müddet yaşadığın sıkıntı sancı agrı hepsi sevap olacak ki bu dünya bi bekleme salonu.hepimiz rabbe döneceğiz ve o anda yavrun elinden tutacak. İnş.hocaya da git ağzı dualı insanlardan kendine ismen dua iste..ama sen bu bebek hayatında seni Allah'a yaklaştırsan sebep olsun.kusura bakma böyle mevzulara daldım ama içinden geldi yazmak
Canım işte bu giden meleğin senin bu vesile işe elinden tutuyor cennete götürmek içn.çok basit öğrenirsin yeterli iste internet büyük nimet hemde manen rahatlatsın.çevrende sana yardım edecek arkadaşların vardır mutlaka.bende ederim her konuda.yaz bana inş .insan Allah'a bi yönelse aslında güzellikleri görecek zorluklar daha kolay aşılacakyokyok estafurullah
senden once mektuptan sonra baska bır arkadaslada bu mevzuyu konusmustuk
ben namaz kılmayı bılmıyorum yanı oturup kalkarken ne dıcemı bılmıyorum ama dualarımı bılıyorm
belkıde haklısın
zaten bu konuda kendimi cok sorguluyorum ben evladıam ne bırakacagım dıye.
cok cok haklısın
ıınsallah guzel haberlerımı ozel mesajla vereegım sana
Eylül' ün bir suçu yok ama artık hiç sevmiyorum Eylül ayını , 24 Eylül dü tarih , bugün 2 hafta bitti , ben 24 Eylül den beri bitiğim.kızım canım kızım canımdan can gitti , hayat 24 Eylül de bitti. Kavuşmamıza 18 hafta kalmıştı oysaki. Kızım meleğim , ruhum , canım seni çok seviyorum annecim, sensiz hayat anlamsız ve bomboş ...[/QUOT
Canım geçmiş olsun allah şifa versin ne desek boş ama bi mektup var onu oku çok teselli olur ne bılım cok uzuldum
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin benim bebeğim patolojiye gitti ama sonuçsuz zaten doktor baştan demişti patolojide birşey çıkmaz diye nitekim de öyle oldu olumsuz düşüncelerden kurtar kendini tatlım geçmişte yapmadıklarını düşünme bence bundan sonra ne yapabilirsin onu düşün mesela bazı tahliller varmış onları yaptırmakla başlayabilirsin bence bende öyle yapmayı düşünüyorum bunları akıl vermek gibi algılama sakın canım sadece tavsiye canım umarım bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur biz tedbirimizi alalım duamızı edelim gerisini Allah bilir artık inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olurkısa kesıcem
1 yıl once 16 haftalık gebelıgım sonlandırıldı
plesanta priva vardı 2 aydır yogun kanamalıydım.
bebegın suyu bıtınce yasam kosulunu kaybettıgı ıcın sonlandırıldı.
ama neden hala bılmıyorum
ve hala bırsey yapmadım
ve neden patalojıye gıtmedı bılmıyorum.
hangı sayfadaydı o yazı?,
benım ıcımı kemıren su kı bebegm vefat etmemıstı belkı belkı dıyorum bence yanı ben sona kadar gıdemedım belkı
cok cok fazla bı uzuntu duymuyorum suanda aksıne bı hıssızlık var kabul ettım gıbı.
ama yınede her bebek haberını aldıgımda Allahın gucune gıtmesın ılk oglumda tup bebek. neden herkezın kolaylıkla yaptıgını ben yapamıyorum demek gelıyor ıcımden demıyorum teslım olmuyorum vesveseye.
benım kuzenım unı hastanesıdne calsııyor bır takım testler yaptırmak ıstıyorum mesela ben oglumda coraspon ıcmıstım 20 haftaya kadar acaba bıs orunmu vardıda ıcmıstım . pıhtılasmaya baktırmak ıstıyorum esıem gen tahlılı yaptırmak ıstıyorum.
sız neler yaptıgınız ben hıc yol katetmedımdesr
canım sende yazmışsın evet o tahlilleri yaptır bende istiyorum ama hep 3 kayıptan önce olmaz dediler bana zaten bulunduğum şehirde olmuyormuş kan alıp dışarı gönderiliyormuş en son araştırma hast.aradım onlarda 3 kayıp tan önce yapmıyoruz dediler büyük şehirlerde yapılan merkezler varmış zaten senin akraban varmış araşt.hast. Belki orda yaptırman daha kolay olur bende araştıracağım bakalım nerde nasıl yaptırabilirim hadi canım harekete geçelim bundan sonrası için neler yapabiliriz ona bakalım gobişlerşmizi bebişle dolduralımhangı sayfadaydı o yazı?,
benım ıcımı kemıren su kı bebegm vefat etmemıstı belkı belkı dıyorum bence yanı ben sona kadar gıdemedım belkı
cok cok fazla bı uzuntu duymuyorum suanda aksıne bı hıssızlık var kabul ettım gıbı.
ama yınede her bebek haberını aldıgımda Allahın gucune gıtmesın ılk oglumda tup bebek. neden herkezın kolaylıkla yaptıgını ben yapamıyorum demek gelıyor ıcımden demıyorum teslım olmuyorum vesveseye.
benım kuzenım unı hastanesıdne calsııyor bır takım testler yaptırmak ıstıyorum mesela ben oglumda coraspon ıcmıstım 20 haftaya kadar acaba bıs orunmu vardıda ıcmıstım . pıhtılasmaya baktırmak ıstıyorum esıem gen tahlılı yaptırmak ıstıyorum.
sız neler yaptıgınız ben hıc yol katetmedım
canım geçmiş olsun tekrardan nadıl oldun gerçekleştimi duşuk doktora gşttinmi sonra ağrılar benimde çoktu yenş yeni hafiflemeye başladı normal demişti bana doktorum ağrılarımda var eskiye nazaran azda olsa boyle boyle geçecek artık kendine dikkat wt tatlumÇok geçmiş olsun uzun zaman olmuş ama eminim çok üzülüyorsundur.evet acılarda bizim için sevinçlerde.ama artık mutlu olmaya çalışmalısın üstüne düşen neyse.bende kaybettim ve çok zor hala acılar içindeyim hala agrı kan sancı... ama yapacak dua dan başka bişi yok.
Bi mektup okudum bu sitede ölen bi beneği annesi rüyada görüyor ve bebek pna bir sürü güzel şey söylüyor.oku istersen
plesanta priva baslıca kotu bır durum
bol kanamalı dıyorum ya emınım anlamıyorsunuz bacaklarımdan akan kanmalar yasadım ve zaten bu gebelıgın bır yere gıtmeyecegını ıcten ıce bılıyordum ama drlar belkıdeo n goremedıklerı ıcın buyumesıne musade ettıler.
dr teknık bır hata demıstı kanamalara ve bundan dolayı hayatı rıskım vardı
ama bebegın suyunun bıtmesı doktor muhtemelen kese tahrıp oldu acıldı ama kanamadan anlamadın suyun geldıgınıd edı,
o muhtemelen sozcugu benım ıcın sıfır ne munasebet muhtemelen
8.5 saat sunı sancıyla dogum oldu
canım zor bir durum gerçekten Allah sabır versin her türlüsü zor ya alışıyorsun bebişe sonuçta ama dediğin gibi insan hissediyor sanki bende çok korkuyordum ya beni bırakıp gidrse diye hep dua ediyordum ellerim gobeğimde bebeğime dokunarakplesanta priva baslıca kotu bır durum
bol kanamalı dıyorum ya emınım anlamıyorsunuz bacaklarımdan akan kanmalar yasadım ve zaten bu gebelıgın bır yere gıtmeyecegını ıcten ıce bılıyordum ama drlar belkıdeo n goremedıklerı ıcın buyumesıne musade ettıler.
dr teknık bır hata demıstı kanamalara ve bundan dolayı hayatı rıskım vardı
ama bebegın suyunun bıtmesı doktor muhtemelen kese tahrıp oldu acıldı ama kanamadan anlamadın suyun geldıgınıd edı,
o muhtemelen sozcugu benım ıcın sıfır ne munasebet muhtemelen
8.5 saat sunı sancıyla dogum oldu
canımçok geçmiş olsun Allah sabır versin bende ptsi cuma günlerini ve eylül ayını sevmiyorum umarım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olurda bizlerde biraz olsun teselli buluruzEylül' ün bir suçu yok ama artık hiç sevmiyorum Eylül ayını , 24 Eylül dü tarih , bugün 2 hafta bitti , ben 24 Eylül den beri bitiğim.kızım canım kızım canımdan can gitti , hayat 24 Eylül de bitti. Kavuşmamıza 18 hafta kalmıştı oysaki. Kızım meleğim , ruhum , canım seni çok seviyorum annecim, sensiz hayat anlamsız ve bomboş ...
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin biliyormuşum aynı gün uçmuşlar meleklerimiz ne guzel yazmışsın ben her zaman bu kadar kararlı olamıyorum birgun kararlı bir an önce tahlilleri yaptırayım iyi bir doktor bulayım diyorum ertesi gün tamamen bitik isteksiz anlayacağın bir günüm diğerini tutmuyor birbirimize nurdan destek olup atlatırız inşallah bu günleri bebişlerimizin olacağı günleri de yazarız inşallah burdanAllah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin... Bebeğimi 15 Eylülde kaybettim çok zor zamanlar geçirdim.. Ama ümidimi kaybetmedim sadece daha temkinli planlı ve kontrollü olmak gerek... Bu da hayattaki sınavımız demekki.. Hiçbir zaman isyan etmedim sadece dua ettim sadece hayırlısı için.
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin biliyormuşum aynı gün uçmuşlar meleklerimiz ne guzel yazmışsın ben her zaman bu kadar kararlı olamıyorum birgun kararlı bir an önce tahlilleri yaptırayım iyi bir doktor bulayım diyorum ertesi gün tamamen bitik isteksiz anlayacağın bir günüm diğerini tutmuyor birbirimize nurdan destek olup atlatırız inşallah bu günleri bebişlerimizin olacağı günleri de yazarız inşallah burdanAllah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin... Bebeğimi 15 Eylülde kaybettim çok zor zamanlar geçirdim.. Ama ümidimi kaybetmedim sadece daha temkinli planlı ve kontrollü olmak gerek... Bu da hayattaki sınavımız demekki.. Hiçbir zaman isyan etmedim sadece dua ettim sadece hayırlısı için.
bi ara kanama durur gibi oldu Pazartesi aklam gene bişiler çıktı şimdi de yoğun geçiyor tekrar gideceğim Dr acanım geçmiş olsun tekrardan nadıl oldun gerçekleştimi duşuk doktora gşttinmi sonra ağrılar benimde çoktu yenş yeni hafiflemeye başladı normal demişti bana doktorum ağrılarımda var eskiye nazaran azda olsa boyle boyle geçecek artık kendine dikkat wt tatlum
Amin canım amin sen nerde yaşıyorsun? Bebeğin kaç haftalıktıcanım çok geçmiş olsun Allah sabır versin biliyormuşum aynı gün uçmuşlar meleklerimiz ne guzel yazmışsın ben her zaman bu kadar kararlı olamıyorum birgun kararlı bir an önce tahlilleri yaptırayım iyi bir doktor bulayım diyorum ertesi gün tamamen bitik isteksiz anlayacağın bir günüm diğerini tutmuyor birbirimize nurdan destek olup atlatırız inşallah bu günleri bebişlerimizin olacağı günleri de yazarız inşallah burdan
İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuştursun tatlım dikkat et kendine ihmal etmeSaol canım
bi ara kanama durur gibi oldu Pazartesi aklam gene bişiler çıktı şimdigeçiyor tekrar gideceğim Dr a
bilmiyorum canım ama düşükten sonra toparlanmak daha kolaymış bir arkadaşa hiç korunma demiş doktor tabi kontrol etmiş rahimi bişi var mı diye temizmiş benim saçlarım çok dökülüyordu cildiye doktoruna gitmiştim vitamin ve kan değerime baktı normal herşey dedi stresten dökülüyor saçların dedi ve yine de vitamin verdi bana değerlerimiz iyi olduğu halde b vitamini b1 b6 b12 vitamini sinirlere de iyi geliyor sadede folik asit alıyorsanız dozu azaltın yazıyor prospektüste zaten ben folik asite başlamadım daha en az 2 ay beklemek istiyorum doktorum her ne kadar 1 ay dse de gerçi folik asite 2veya 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş ama nette okudum hamile kaldığın an kullanıyor olman çok önemli imiş bebek duşununce hemen alın diyor yani 3 ay önce alınması çokta önemli değil diyor çünkü vücutta depo edilmiyor muşDüşükten sonra vücudu nasıl toparlıycam bide bu alan kan kan degerlerini etkiler mi ya .vitamin alalım mı filin asit devam edelim mi ben ikinci adetten sonra isyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?