Eylül ayında bebeğini kaybedenler sorunlarımızı duygularımızı paylaşalım

canım inşallah ya inşallah en kısa surede bebeklerimizi kucağımıza alırız bebek isteyen herkes alır inşallah çok zor ya bak ben bu bayram dışarı çıkmıyorum yine uzun süredir çıkmıyorum daha doğrusu operasyondan beri çıkmıyorum şimdide annemlerle görüştüm onlara gittik sadece insanlar çok canımı yakıyor korkuyorum annemlerin orda komşuyu gördük bayramlaştık uzun süredir tanıyorum ayak ustu konuştuk bana dedi ki geçmiş olsun ne yaptın sen öyle benmi yaptım ne diyorsun sen diyesim geldi zor tuttum kendimi ne demek bu ya ne yaptın sen belki kotu niyeti yoktu boşluğuna geldi lafı değiştirdi sonra farketti ama kotu niyetli olmasa da benim canım çok yandı ve hep bu korkuyla yaşıyorum halama gidecektim gelini yeni doğum yaptı ve orda olmaları ihtimali benim gitmemi engelledi bunu düşünmek bile çok uzdu beni gözyaşlarım yine süzüldü onları kıskanmak değil bu değişik bir duygu kendi bebeğimi düşünüyorum acaba ı doğsaydı nasıl olacaktı bu duygulara yoğunlaşıyorum ondan bebek görmek istemiyorum ve beni bu duygulardan sadece bebeğimin olması çıkaracak gibi geliyor hemen bebeğim olsun istiyorum doktorum 1 ay dedi ama ben daha tahlilleri bile yaptıramadım daha onları araştırıcam nerde ne kadara yapılır ne zaman sonuç belli olur az gibi geliyor bu zaman ama henen bebeğim de olsun istiyorum çok kararsızım çok Allah bizlere ve tüm isteyenlere en kısa surede hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah

canım bu meggie nerde anlatmış hikayesini

kısa kesıcem
1 yıl once 16 haftalık gebelıgım sonlandırıldı
plesanta priva vardı 2 aydır yogun kanamalıydım.
bebegın suyu bıtınce yasam kosulunu kaybettıgı ıcın sonlandırıldı.
ama neden hala bılmıyorum
ve hala bırsey yapmadım
ve neden patalojıye gıtmedı bılmıyorum.

Çok geçmiş olsun uzun zaman olmuş ama eminim çok üzülüyorsundur.evet acılarda bizim için sevinçlerde.ama artık mutlu olmaya çalışmalısın üstüne düşen neyse.bende kaybettim ve çok zor hala acılar içindeyim hala agrı kan sancı... ama yapacak dua dan başka bişi yok.
Bi mektup okudum bu sitede ölen bi beneği annesi rüyada görüyor ve bebek pna bir sürü güzel şey söylüyor.oku istersen

hangı sayfadaydı o yazı?,
benım ıcımı kemıren su kı bebegm vefat etmemıstı belkı belkı dıyorum bence yanı ben sona kadar gıdemedım belkı
cok cok fazla bı uzuntu duymuyorum suanda aksıne bı hıssızlık var kabul ettım gıbı.
ama yınede her bebek haberını aldıgımda Allahın gucune gıtmesın ılk oglumda tup bebek. neden herkezın kolaylıkla yaptıgını ben yapamıyorum demek gelıyor ıcımden demıyorum teslım olmuyorum vesveseye.
benım kuzenım unı hastanesıdne calsııyor bır takım testler yaptırmak ıstıyorum mesela ben oglumda coraspon ıcmıstım 20 haftaya kadar acaba bıs orunmu vardıda ıcmıstım . pıhtılasmaya baktırmak ıstıyorum esıem gen tahlılı yaptırmak ıstıyorum.
sız neler yaptıgınız ben hıc yol katetmedım

Canım tüp bebekle kayıp eminim daha zordur çünki daha çok emek..ama isyan etme vardır bi hayır de belkide sakat doğacaktı ona bakma daha mı kolay.ben araştırma yapmadım ilk hamileliğimde geçen hafta Pazartesi öğrendik perşembede düştü.bence sen güzelce araştır sıkıntını öğren duanı et Allah'a teslim ol .
Mektupta burda bi konuda konu başlığı şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/33080400/

Canim cok cok gecmis olsun Rabbim yeni bir bebekle teselli versin iinşallah o soyledigin testlerin hepsini ben yaptirdim hemde tek dusukte sonraki gebeligimde kansulandirici ignede kullandim ama bebegim yine beni birakip gitti...sonuclarimi gosterdigim her doktor farkli bisey soyledi yani ben hem testleri yaptirdim hemde eniyi denilen doktorlari gezdim sonucsa hala ayni bebegim karnimda öldü yine...hic yol katedemedim.Vermeyince mabud neylesin sultan mahmud? Bende okadar zorlaniyorum ki hamile haberi alinca yakin cevremde yada dogum haberi buda bizim imtihanimiz demekki tekrar ayni seyleri yadamamak icin elimden geleni yapicam dedim aklimca yaptim Rabbimde dediki senin elinden bisey gelmez ben vermedikce ben istersem herseye ragmen yine yasarsin ayni durumu ilk dusugumu mayis 2013 de yapmistim ogunden beri ne hikayeler okudum ve cevremde sahit oldum Allah a inanmayan tas olsun derdi ayni anda dusuk yaptigimiz arkadasim testleri oda yaptirdi benden daha agir sorunlari tespit edildi hic tedavi almadi Allah a emanet dedi ustelik onun kromozon sorunuda cikmisti dr tup bebek dedi senin 10 gebeliginde saglikli gebelik yasama sansin 2 dedi ama suan bir oglu oldu yeni dogum yapti bana telefonda anlatti doktorlar sunu dedi bunu dedi gebe kaldim tedavi almadim kan sulandirici sadece corasprin 20. Haftaya kadar kullanmis ve bebeginde sorun var diyip 20. Haftada almak istemisler doktor bunlar hayor deyince yukardakine dua et ozaman demis hic unutmuyorim olafini dedi ve simdi saatlerce izliyorum bu eller bu yuz bunu Allahtan baska kim yapabilir Allaha inanmayan tas olsun arkadasim dedi yine telefonda anlatirken bu sahit olduklarimdan sadece biri ...

Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin... Bebeğimi 15 Eylülde kaybettim çok zor zamanlar geçirdim.. Ama ümidimi kaybetmedim sadece daha temkinli planlı ve kontrollü olmak gerek... Bu da hayattaki sınavımız demekki.. Hiçbir zaman isyan etmedim sadece dua ettim sadece hayırlısı için.

yok canım yanlıs anlasıldım benım 4.5 yasında bır cocugum var kendısı tup bebek mahsulu
daha sonra normal gebelıkle olan kaybım oldu benım.
uzerınden 1 sene gectı henuız dr gıtmedım napmam gerek dıye sormadım. belkıde yapılacak bısey yok ama . aynı seylerı tekrar yasamak ıstemıyorum mektubu sımdı okuyacagım

plesanta priva baslıca kotu bır durum
bol kanamalı dıyorum ya emınım anlamıyorsunuz bacaklarımdan akan kanmalar yasadım ve zaten bu gebelıgın bır yere gıtmeyecegını ıcten ıce bılıyordum ama drlar belkıdeo n goremedıklerı ıcın buyumesıne musade ettıler.
dr teknık bır hata demıstı kanamalara ve bundan dolayı hayatı rıskım vardı
ama bebegın suyunun bıtmesı doktor muhtemelen kese tahrıp oldu acıldı ama kanamadan anlamadın suyun geldıgınıd edı,
o muhtemelen sozcugu benım ıcın sıfır ne munasebet muhtemelen
8.5 saat sunı sancıyla dogum oldu

Aaa sevindim bende ilk tüp bebek onuda kaybettiniz sandım.ne güzel allah oğlunuza tatlı kardeşler nasip etsin

Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
oglum oldugu ıcın onunla oyalandım ben halad aoyalanıyorumda
onunda kardessız kalmasını ıstemıyorum
buarada o yazıyı okudum cok cok agladım halada aglıyorum

Ama teselli olmanı istemiştim ne güzel bende Bekarken düşük yapanlar üzülünce daha oluşmamış bişeye niye üzülüyorlarki diye şaşırırdım.yaşamam gerekmiş bende üzüldüm .sanırım en çok ta anne üzülüyor

ne bılım cok uzuldum
bırde ben bebek alınsın ıstedım yanı drlar daha onceden almadılar ama bana bısey olacak oglum arkada kalacak dıye korktum sureklı ıstmeıyorum yeter alın fılan dıye bagrıyordum hastanelerde
yaklasık 5-6 kere buyuk kanamalar yasadım cok defa hastaneye yattım cıktım geldım
allah bılıyor ıcımı nedenını sebeblerımı ıcınde oldugum durumu o konuda ıcım rahatta

bana hap verırlerken sordum ,yasıyormu dedım
ebede ölmüş dedi.
ama bence yalandı cunku bır oncekı gun hastaneye yatıs yaptıracaklardı ben banyo olucam dıye eve gıdıps onrakı gun dondum. yanı tesadufu bır kontrol degıldı
halbukı demelımıydım sonuna kadar gıdelım kendı vefat etsın

doktorda esıme bu cocuktanda bır hayır gelmez evladım bak karın cok genc ve kan degerlerı duserse onuda kaybedebılırız dıyormus sureklı yanı bılmyorum
hakketten benımde bebegım benı bekleyecekmı gercekten kavusacakmıyız ınanamıyorm ben

buarada doktor bebek alınmasına kendı karar verdı sona geldık malesef suyu bıttı yasam kosularını kaybettı dedı
3 doktora gıttık hepsı aynı seyı soyleyınce sonrakı gun yatısım yapılıp gebelık solandırıldı

Tabiki kavuşacaksınız.canım zate suyu biten bi bebek sebepler açısından yaşayamazr bak belki o vefat edene kadar belki sanada zarar verecekti benimki oluşmamış bi becekti sma hala oluk oluk kan geliyor.korkuyorum kan kaybı olacak diye :) evet arkada bi evlat daha var kolay değil teslim ol Allah'a.daha beterinde var bebeği doğup kısa sürede ölen o Zaman bağ da kuruluyor bebekle dahada alışılıyor.seninki de büyük acı ama evladını düşün bi melek var cennette öyle teselli ol ve kendini hazır hissettiğinde maddi manevi hazır olunca yeni bi şans için adım at zaten allah isterse verecek.ama ahirette bi şefaatçin olacak

öylemi dıyorsun
eger oyleyse en azından bır avuntumuz olur.
benım bebek alındıktan sonra cok kanamam olmadı leke gıbı olıyordu
ben hocaya fılan gıtmeyı dusunuyorum dr gıdecegım tabıkı hazıran ayında korunmayı bırakacagız dıye dusunuyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…