Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Herkese baya fantastik şeyler yazmış biraz da ondan foyası çıkmş meydana heralde sen napıypsun, nasıl gidiyo
Iyi gidiyor ya fdna degil. Tedaviye devam. Gonalf ld ovitrell kullandim bu ay. 20mm ve 17mm iki tane yumurta olusmustu. 25inde kontrolum var bakalim kan testi istedi eger o tarihe kadar regl olmazsam. Sen napiyosun oglusunla :)

Iyi gidiyor ya fdna degil. Tedaviye devam. Gonalf ld ovitrell kullandim bu ay. 20mm ve 17mm iki tane yumurta olusmustu. 25inde kontrolum var bakalim kan testi istedi eger o tarihe kadar regl olmazsam. Sen napiyosun oglusunla :)

Hadi inş olur bu sefer biz de büyütüyoruz bebişkeri işte napalım zor baya bu günlerinin kıymetini de bil benm minnoşun yağız, @Frdzkn umut, burcu1888 in de Hayat

Hadi inş olur bu sefer biz de büyütüyoruz bebişkeri işte napalım zor baya bu günlerinin kıymetini de bil benm minnoşun yağız, @Frdzkn umut, burcu1888 in de Hayat
Oy masallah minnaklarima :) allah nazarlardan saklasin kuzularimi :) bakalim. Bugun test yapcaktim ama korkudan yapamadim neyse hayirlisi o olsun ya artik. Bugunlerin kiymetini bilmez miyim biliyorumda iste biraz uzun surunce şeyi cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…