Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ya bizim gaz sıkıntımız var bi kaç gündür ,emerken hep uyuyup kalıyor uyurkende gazını bi türlü çıkaramıyorum çok rahatsız oluyor cocugum , öneriniz varmı ?

Ya bizim gaz sıkıntımız var bi kaç gündür ,emerken hep uyuyup kalıyor uyurkende gazını bi türlü çıkaramıyorum çok rahatsız oluyor cocugum , öneriniz varmı ?

Tatlı badem yağı mı elma yağı mı ne onunla ayaklarına masaj yapnca gazı kesiyomş onu bi araştr istersen. Doktoruna da danış ama her ihtimale karşı

kuzum bi damla var adı biogaia kullanabilirsiniz burda bi arkadaşım önermişti . doktorlarda öneriyormuş. gene bi sorarsın doktoruna ❤♡❥ღ❣

Frzee canım ben humana nın rezene çayından veriyorum birkaç çay kaşığı, doktor günde 3 4 kere verebilirsin dedi.
ilkinilkin biz de kanguru almıştık geldi bugün. Hanımefendi de pek sevdi hemen uyku moduna geçiyo :) alışsın diye birkaç kere evde dolaştım onla. Pek de rahat bişeymiş tavsiye ederim :)

Hadi yaaa sevdiyse nemgüzel şanslısın. Her bebek kabul etmiyomş onu. Hangi markayı aldın ergonomik mi

Faydasını gördnmü peki cayın canım bide nasıl hazırlanıyor, günde 100 ml verin diyor cok degl mi ya 100 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…