- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.681
kuzum hadi her şey güzel olur inşallah❤♡❥ღ❣sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın❤♡❥ღ❣ haber etmeyi unutma
Hahah şükür gündüz pek sıkıntı olusturmuyorlar :))Seni takdir ediyorm valla hee bi tanesi yemi doğmş iki çocğn var ama rahatlkla foruma girebiliyosuntuhaflık bende mi anlamadım
kızlar ne yapıyorsunuz?
hayırdır kuzum neyi var :/ iyi gidiyor kuzum ah şu sıcaklar olmasa :/ perşembe kırkımız çıkıyor :)Biraz xor şuan yaa zorluyo bebişim beni azcık 2-3 gündür falan. Senin masıl gidiyo. Giremedk hiç bıraya ya ne zamandır
hayırdır kuzum neyi var :/ iyi gidiyor kuzum ah şu sıcaklar olmasa :/ perşembe kırkımız çıkıyor :)
Kızlaarrrrr
Ne yapıyonuz bakiiimmm :)))
hayırdır kuzum neyi var :/ iyi gidiyor kuzum ah şu sıcaklar olmasa :/ perşembe kırkımız çıkıyor :)
Ya bizim gaz sıkıntımız var bi kaç gündür ,emerken hep uyuyup kalıyor uyurkende gazını bi türlü çıkaramıyorum çok rahatsız oluyor cocugum , öneriniz varmı ?
MaşallahBiz de cuma 1 aylık oluyoruz40ımıx bi çıksa atıcaz sokaklara kendimizi oğlumla
hahah ne güzel :):):)Biz de cuma 1 aylık oluyoruz40ımıx bi çıksa atıcaz sokaklara kendimizi oğlumla
kuzum bi damla var adı biogaia kullanabilirsinizYa bizim gaz sıkıntımız var bi kaç gündür ,emerken hep uyuyup kalıyor uyurkende gazını bi türlü çıkaramıyorum çok rahatsız oluyor cocugum , öneriniz varmı ?
Frzee canım ben humana nın rezene çayından veriyorum birkaç çay kaşığı, doktor günde 3 4 kere verebilirsin dedi.
ilkinilkin biz de kanguru almıştık geldi bugün. Hanımefendi de pek sevdi hemen uyku moduna geçiyo :) alışsın diye birkaç kere evde dolaştım onla. Pek de rahat bişeymiş tavsiye ederim :)
Solomonbaby diye bişey instagramda çok övmüşler kullananlar. Gerçekten de çok ergonomik çocuk yok sankiHadi yaaa sevdiyse nemgüzel şanslısın. Her bebek kabul etmiyomş onu. Hangi markayı aldın ergonomik mi
Hee evet duymştm onun adını. Güle güle kullanınSolomonbaby diye bişey instagramda çok övmüşler kullananlar. Gerçekten de çok ergonomik çocuk yok sanki
Faydasını gördnmü peki cayın canım bide nasıl hazırlanıyor, günde 100 ml verin diyor cok degl mi ya 100 mlFrzee canım ben humana nın rezene çayından veriyorum birkaç çay kaşığı, doktor günde 3 4 kere verebilirsin dedi.
ilkinilkin biz de kanguru almıştık geldi bugün. Hanımefendi de pek sevdi hemen uyku moduna geçiyo :) alışsın diye birkaç kere evde dolaştım onla. Pek de rahat bişeymiş tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?