Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Faydasını gördnmü peki cayın canım bide nasıl hazırlanıyor, günde 100 ml verin diyor cok degl mi ya 100 ml
Yok ya 100 ml vermiyorum tabi
Kendime normal hazırlıyorum 200 ml ile
Ondan 3 4 çay kaşığı her seferinde veriyorum
İyi geliyor
100 ml çol tabi. O kadar süt içmiyor daha onu nası içsin çocukcağız

Çok uzun zmn oldu kızlar yaaa unuttuk birbirimiziii ses soluk cıkmıyordu kimsenin

Gecen sene bu zamanlarda burda arkadaslarla calismalar hakkinda paylasimlar yapip birbirimize destek oluyorduk. Buralara artik ugramaz oldum cunku bosanmanin esigindeyim, fakat butun diger anne adayi olmak isteyen meleklerin insaAllah dualari kabul olur ve guzel haberler alirsiniz. Selamlar.

Noldu canom hayirdir ya

Bir saniye nasil yani!! Nisankraliçesi erkek mi cikti be resmen benden daha cok sey biliyodu kadinlikla ilgili :) bu arada evet ölmedim ama sizde hiiiccc yazmiyosunuz artik :) anladik anne oldunuz, cocuk falan ama boyle olmaz canim. Ben ne guzel sizi okumaga devam ediyodum :) tedavi surecimde iyi geliyodu o oluşumu sirasinda butun evrelerini dinledigim minnaklarin simdiki hallerini dinlemek Frzee ilkinilkin burcu1888 he bide fantastik seyler yazmisligi var bana he bu cakma kralicenin :)

Selam canım nasılsın uzun zamandır ugramaz olduk buralara :) nisankraliçesi evet erkekmiş meger :) sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bi gelişme ? Bizler de cocuk büyütüyoruz annelik biraz zor ama alışıyor insan zamanla,Allah inş en kısa sürede sana da nasip etsin bu güzel duyguyu, ilkinin ve benim oğlum burcunun kızı oldu, çakma nisanında kızı olmuştu :))))

Herkese baya fantastik şeyler yazmış biraz da ondan foyası çıkmş meydana heralde sen napıypsun, nasıl gidiyo

Yazmiyodum ama takil ediyodum canim benim :) hepinizinkini biliyorum. Annelik zordur elbet ama siz zaten zoru basardiniz bence. Hamile kalkmakla basladiniz simdi eminim cok iyi birer anne olmussunuzdur :) amin canim aminn insallah olurda bende annelik zor ayaklarini yaparim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…