- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.701
Faydasını gördnmü peki cayın canım bide nasıl hazırlanıyor, günde 100 ml verin diyor cok degl mi ya 100 ml
Abartmışlar gerci burcu 3-4 cay kaşıgı dedi amaBence de çok. Midsi ne kadr ki o kadar çay içsin çocuk. Sütü neresine içicek o zmn
Yok ya 100 ml vermiyorum tabiFaydasını gördnmü peki cayın canım bide nasıl hazırlanıyor, günde 100 ml verin diyor cok degl mi ya 100 ml
İvett :))kızlar
hiç sesiniz çıkmıyorİvett :))
Ben bende degilim çünkihiç sesiniz çıkmıyor
Herseye deger onlar iyi ki varlarhahah beyefendi anasını yoruyor belli
ay orası öyle kuzum hele ileride sen görecenHerseye deger onlar iyi ki varlar
Huuu huuuuu napıypsunuzzzay orası öyle kuzum hele ileride sen görecenerkekte çok tatlıdır eminim ama bir kırdığında bi anne dediği zaman çok fena oluyor ya :) hemen affediyorsun yok böyle sevgi
Ooo kimleri görüyorum merhabaa merhabaa nassınız inşallahHuuu huuuuu napıypsunuzzz
Noldu canom hayirdir yaGecen sene bu zamanlarda burda arkadaslarla calismalar hakkinda paylasimlar yapip birbirimize destek oluyorduk. Buralara artik ugramaz oldum cunku bosanmanin esigindeyim, fakat butun diger anne adayi olmak isteyen meleklerin insaAllah dualari kabul olur ve guzel haberler alirsiniz. Selamlar.
Hamile misin canımBenim 4 gün var adete ama ben yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim yani
Büyük beklenti içindeyim her ne kadar düşünmemeye çalışsam da sancılar hep hatırlatıyor. Kendimi ev temizliğine vurdum
Selam canım nasılsın uzun zamandır ugramaz olduk buralara :) nisankraliçesi evet erkekmiş meger :) sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bi gelişme ? Bizler de cocuk büyütüyoruz annelik biraz zor ama alışıyor insan zamanla,Allah inş en kısa sürede sana da nasip etsin bu güzel duyguyu, ilkinin ve benim oğlum burcunun kızı oldu, çakma nisanında kızı olmuştu :))))Bir saniye nasil yani!! Nisankraliçesi erkek mi cikti beresmen benden daha cok sey biliyodu kadinlikla ilgili :) bu arada evet ölmedim ama sizde hiiiccc yazmiyosunuz artik :) anladik anne oldunuz, cocuk falan ama boyle olmaz canim. Ben ne guzel sizi okumaga devam ediyodum :) tedavi surecimde iyi geliyodu o oluşumu sirasinda butun evrelerini dinledigim minnaklarin simdiki hallerini dinlemek Frzee ilkinilkin burcu1888 he bide fantastik seyler yazmisligi var bana he bu cakma kralicenin :)
Bir saniye nasil yani!! Nisankraliçesi erkek mi cikti beresmen benden daha cok sey biliyodu kadinlikla ilgili :) bu arada evet ölmedim ama sizde hiiiccc yazmiyosunuz artik :) anladik anne oldunuz, cocuk falan ama boyle olmaz canim. Ben ne guzel sizi okumaga devam ediyodum :) tedavi surecimde iyi geliyodu o oluşumu sirasinda butun evrelerini dinledigim minnaklarin simdiki hallerini dinlemek Frzee ilkinilkin burcu1888 he bide fantastik seyler yazmisligi var bana he bu cakma kralicenin :)
Yazmiyodum ama takil ediyodum canim benim :) hepinizinkini biliyorum. Annelik zordur elbet ama siz zaten zoru basardiniz bence. Hamile kalkmakla basladiniz simdi eminim cok iyi birer anne olmussunuzdur :) amin canim aminn insallah olurda bende annelik zor ayaklarini yaparim :)Selam canım nasılsın uzun zamandır ugramaz olduk buralara :) nisankraliçesi evet erkekmiş meger :) sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bi gelişme ? Bizler de cocuk büyütüyoruz annelik biraz zor ama alışıyor insan zamanla,Allah inş en kısa sürede sana da nasip etsin bu güzel duyguyu, ilkinin ve benim oğlum burcunun kızı oldu, çakma nisanında kızı olmuştu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?