Benımde ilk transferımde gece sıtma tutmustu uykudan uyanmıştım onu hatırlıyorumAhahah bendede şuan hic bir belirti yok olmasn dha iyi benceee ilk transferimde çok belirti vardi kimyasal oldu ikincidede vardi negatif şimdi belirti yok bakallmm
Benimde ikinci günde belimin agrisina uyanmistm resmenBenımde ilk transferımde gece sıtma tutmustu uykudan uyanmıştım onu hatırlıyorum
Hımm ama işte bunda sadece kasık agrısı varBenimde ikinci günde belimin agrisina uyanmistm resmen
Benimde boğazım ağrıyor burnum tıkalı kaptım şifayıAyy ben hasta olacağım galiba
Meyve tüketinAyy ben hasta olacağım galiba
Yok diğer türlü hasta(regl) bir an öyle sancı geldiMeyve tüketin
İgne kullaniyrsn imknsz canm olmz onlar olmamasini saglar zatn 4 cü günde deglmsn çok erken durYok diğer türlü hasta(regl) bir an öyle sancı geldi
Kızlarrr bende aranıza katılayım 19 Eylül'de oldum bende transferBu gün neler yaptınız
Regl olmazsınız kullandığımız ilaçlar engelliyor regl ve gebelik belirtileri aynı benceYok diğer türlü hasta(regl) bir an öyle sancı geldi
Ay bizden öndesin canm varmi belirtin felan bugün kaçıncı günün seninKızlarrr bende aranıza katılayım 19 Eylül'de oldum bende transfer
Bugün transfer hariç 7.günüm canım belim ağrıyor birde kasık ağrılarım var sizlerin kaçıncı günüAy bizden öndesin canm varmi belirtin felan bugün kaçıncı günün senin
4. Gün deyim canım bende fitilden kaynaklı kasik agrisi olduğunu düşünüyorumBugün transfer hariç 7.günüm canım belim ağrıyor birde kasık ağrılarım var sizlerin kaçıncı günü
Benim sadece kasık ağrım var 4. Günüm ben belirti aramıyorum ama erken dahaBugün transfer hariç 7.günüm canım belim ağrıyor birde kasık ağrılarım var sizlerin kaçıncı günü
Ben daha öncede gebe kalmıştım aşılama ile ondada yoğun bel ve kasık ağrım vardı pozitif olmuştu ama düşük oldu maalesef4. Gün deyim canım bende fitilden kaynaklı kasik agrisi olduğunu düşünüyorum
Ben bugün daha aktiftim evde evi falan toparladım balkondaki çiçeklerimi suladım bulaşıkları makıneye attım anacımla kahve içtim uzandım ilaçlar yemek derken bu saat olduBu gün neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?