- 13 Temmuz 2024
- 389
- 104
- 23
Benimde bugün öyle oldu sonra uzandım ayaklarım buz gibiydi ayaklarım ısınınca geçti adet olcam diye çok korktum kaçıncı gün senin benim bugün 8.gune girdimYa şuan adet olacakmışım gibi sıcak basması karnımda ağrı var stres oldum
Çok erken AmaBen yaptım 5.gün
Sende yarın yapacaktın ya kim birisi 5.gün çıkmıştı diyeÇok erken Ama
5. Gün embrıyosunda bende çıkmıştı evet ama 6. Gün embırıyosu transfer edildi banaSende yarın yapacaktın ya kim birisi 5.gün çıkmıştı diye
Yok hayır cıkmayabılır cunkuCumartesi yapmayacak mısın
Hayır erken daha pazartesi test günü olan vardı onun çıkar dedım benBana birisi sen yap çıkar dedi gaza geldim yaptım kgkg bunu düşünmüyorum o zaman yapmamış gibi davranıyorumbenim ki 2 Ekim test günü galiba
Yok hayır cıkmayabılır cv
Bende ben sandım fkkfkf galibaHayır erken daha pazartesi test günü olan vardı onun çıkar dedım ben
Günaydın duramadin sonunda yani demi neyse dediğin gibi bunu yapmamış say inşallah güzel sonuçlar alicazzBen yaptım 5.gün
Valla duramadim çıkar dediler pazar günü iğnem var birde Çarşamba günü var hangisinde kan vereyim sizceGünaydın duramadin sonunda yani demi neyse dediğin gibi bunu yapmamış say inşallah güzel sonuçlar alicazz
Pazar günü kan verirsinValla duramadim çıkar dediler pazar günü iğnem var birde Çarşamba günü var hangisinde kan vereyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?