Benım diger transferimde hiç lekelenme olmadı ama pozitif olmustu yani belirti bekleyip umutlanırsak olmaz nasipimizde ne varsa onu yaşıcazBenim 4.gün lekelenme şeklinde akıntım gelmişti
Ne gibi akıntıBenim 4.gün lekelenme şeklinde akıntım gelmişti
Evet canım tabi ki çoğu ilaçlardan zaten asıl belirtiler daha ileriki dönemde başlıyorBenım diger transferimde hiç lekelenme olmadı ama pozitif olmustu yani belirti bekleyip umutlanırsak olmaz nasipimizde ne varsa onu yaşıcaz
Ben yatıyorum uzanıyorum duygu değişimi oluyor sürekliBenım diger transferimde hiç lekelenme olmadı ama pozitif olmustu yani belirti bekleyip umutlanırsak olmaz nasipimizde ne varsa onu yaşıcaz
Kahverengi akıntı gelmişti çok hafif bir kerelik bir daha gelmediNe gibi akıntı
Geçmiş olsun cnm inşallah bunda güzel haberler alirizBen daha öncede gebe kalmıştım aşılama ile ondada yoğun bel ve kasık ağrım vardı pozitif olmuştu ama düşük oldu maalesef
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım test yaparım diye düşünüyorum pazartesi kan günüm zatenGeçmiş olsun cnm inşallah bunda güzel haberler aliriz
Kahverengi akıntı gelmişti çok hafif bir kerelik bir daha gelmed
Yap bizlerede umut ol canım inşallahİnşallah hepimiz güzel haberler alalım test yaparım diye düşünüyorum pazartesi kan günüm zaten
Bende bu gün biraz ev toparladım evin içinde daha aktif yürümeye başladım yatmaktan mı oldu anlamadım aşırı bel ağrım var onun haricinde iyiyimmmmBen bugün daha aktiftim evde evi falan toparladım balkondaki çiçeklerimi suladım bulaşıkları makıneye attım anacımla kahve içtim uzandım ilaçlar yemek derken bu saat oldusen ne yaptın
Olabilir alışkın degılız yatmayaBende bu gün biraz ev toparladım evin içinde daha aktif yürümeye başladım yatmaktan mı oldu anlamadım aşırı bel ağrım var onun haricinde iyiyimmmm
Hiç sorma vallah habıre bişeyler yıyorumEvet ya günlerde geçmek bilmiyor yatınca
beş çok erken en az 8 bence ya .. dayanamazsam 8 de yaparımBen yaptım 5.gün
İlk transferde 20 dk 30 dk kadar yattım. İkinci de 5 dk sonra sedyeden kalktım arabaya bindim geldim. Doktor bi fark yok vs dedi.Ya bişey soracağım size transfer olduktan sonra hemen merkezden çıktınız mı sizde yoksa yatırttılar mı süreçleriniz nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?