- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Bende Pazar günü verecegimPazar günü kan verirsin
Kaçıncı gün oluyor senin Pazar günüBende Pazar günü verecegim
Bekle bence gününde ver acele etmeKaçıncı gün oluyor senin Pazar günü
Pazar olduktan sonra carsamba da günüm zaten Çarşamba vereyimBekle bence gününde ver acele etme
Tamam öyle yapPazar olduktan sonra carsamba da günüm zaten Çarşamba vereyim
Sen yapacak mısın yarın karae verdin miTamam öyle yap
Test günümden bi gün önce olmuş oluyor eşim evde daha rahat gidip geliriz dedikKaçıncı gün oluyor senin Pazar günü
Canım ben yapacaktım ama benım test günüm 3 ekimde yani yarına yapsam çıkmazsa bide korkuyorum açıkçası ne yalan söyliyimSen yapacak mısın yarın karae verdin mi
Bence yapma günüki bekliyorum hep birlikte bence yapma gününü beklerim hep birlikteYarına yapsam test günüme 5 gün var daha çıkarımı ki
Yok yapmıcam çünkü çift çıkacağı varsada çıkmaz tek çıkar bu sefer üzülürümBence yapma günüki bekliyorum hep birlikte bence yapma gününü beklerim hep birlikte
Aa bnmde 2 si kanBana birisi sen yap çıkar dedi gaza geldim yaptım kgkg bunu düşünmüyorum o zaman yapmamış gibi davranıyorumbenim ki 2 Ekim test günü galiba
Benden bahsetin sanırım üstüme alındım hep yatan arkadaş benimbu gün aşırı bel ağrım var sizlerde de var mı kızlar ya çok yatmaktan mı oldu acaba sürekli yatan arkadaşım var mı ağrı sende de
Ay inşallahBenden bahsetin sanırım üstüme alındım hep yatan arkadaş benimbenimde bel ağrım çok fazla kuzum gezincede ağrıyor şimdide ağrıyor inşallah belirtidir
allah razı olsun bana önereceğiniz bir şeyler var mıKalbini ferah tut bır an bile kötü düşünme rabbim nasip ederse olur neden olmasın dualarımız seninle
Aa bnmde 2 si kan
Bende o da yokVala bende hiçbir belirti yokarada bır kasık agrısı var adet olacakmışım gibi o kadar
Ahahah bendede şuan hic bir belirti yok olmasn dha iyi benceee ilk transferimde çok belirti vardi kimyasal oldu ikincidede vardi negatif şimdi belirti yok bakallmmVala bende hiçbir belirti yokarada bır kasık agrısı var adet olacakmışım gibi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?