- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Niçin pekiLimon ananmas mandalina nar hep yasak
Ayyy bende bugün temizledim 2-3 tane yedimLimon ananmas mandalina nar hep yasak
Eee zararı var mıdır ki yaBu gün limon yemeğime bende sıkmıştım
Kızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktıYap bizlerede umut ol canım inşallah
Ayyy çok sevındımmmmKızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktı
Niçin peki
Ayyy bende bugün temizledim 2-3 tane yedim
Valla kan sulandirdigi için ekşi bide hiç bir zmaan adetliyken felan bile iyi değil der büyükler o yüzden ben bu dönemde hep dikkat etim balığa bile limon sıkmadım yaniBu gün limon yemeğime bende sıkmıştım
Yaa maşallah darısı bizlerKızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktı
5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günümYaa maşallah darısı bizlerkaçıncı gün embriyosuydu ve bu gün + kaçıncı gün transferi sonrası
Ben coraspırın de içiyorum akşamları doktorum verdiValla kan sulandirdigi için ekşi bide hiç bir zmaan adetliyken felan bile iyi değil der büyükler o yüzden ben bu dönemde hep dikkat etim balığa bile limon sıkmadım yani
Maşallah maşallah5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günüm
Bende istiyorum ecopirin ama işte fazlası zarar demekki bilmiyorum sorgulamadim yani niye yalan söylim yemedim hiçBen coraspırın de içiyorum akşamları doktorum verdi
Çatlatma iğnesi yapmışmıyıdınız acaba5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günüm
Hayır kullanmadımÇatlatma iğnesi yapmışmıyıdınız acaba
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizeHayır kullanmadım
İnşallah güzel haberlerinizi alalım hepinizinYaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bize
Kan testi verecek misiniiizzzHayır kullanmadım
Pazartesi kan günüm o zaman veririmKan testi verecek misiniiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?