Aaaminnn aaamiiinn , cümlemizin yavrusu sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım ❤Çok sevindim yavrularınız sımsıkı tutunsun size güzel haberler vermeniz dileğiyle
Hayırlı olsun canım baya belli oluyor aslında taze transfer mi ovitrella olmuşmuydunEki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Hayırlısı olsun inşallah evet herşeyi belirtiye bağlamayın belirti aramayın akışına bırakın rahat olun eminim güzel sonuçlar alacaksınızBenim 3. Günüm bugün 5. Gün embriyosu transfer edildi dün geceden beri ara ara ani kasılma ağrı giriyordu bugün sabahtan beri hiç geçmedi başta adet belirtilerime benziyordu ama bir iki saattir değişti ağrı tarzı kullandığımız ilaçlardan olduğunuda düşünüyorum umutluyum ama her şeyi belirtiye bağlamak istemiyorum
Yaa çok güzel haberler veriyorsunuz ama çok mutlu oldum inanın ki inşallah eşinizin bu yaşına kadar unutamayacağı en güzel doğum günü hediyesi olur çok sevindimAaaminnn aaamiiinn , cümlemizin yavrusu sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım ❤Test günü de eşimin doğum günü Sizin transfer ne zaman olduu
İnnnnşallaaahhhYaa çok güzel haberler veriyorsunuz ama çok mutlu oldum inanın ki inşallah eşinizin bu yaşına kadar unutamayacağı en güzel doğum günü hediyesi olur çok sevindim
5 Eylül de transfer oldum ben bugün 2. Günüm günler geçmek bilmiyor
Aminn inşallah teşekkür ederimİnnnnşallaaahhhİnanın Rabbiö gönlümü biliyor, çok istiyorum eşime sürpriz yapmak. Her duamda da herkese dua ediyorum Hadi inşallah kolaylıkla geçer günler, güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah, çok isterim. Size de notivasyon, umut olurAminn inşallah teşekkür ederimsizin bugün 6. Gününüz benden öndesiniz o yüzden güzel haberlerinizi bekliyorum
Yok dondurulmuş transferHayırlı olsun canım baya belli oluyor aslında taze transfer mi ovitrella olmuşmuydun
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum, benimki taze transfer 27sinde de ovitrelle vurmuştum. Günlük 2.5 lt su içiyorum, heralde 13-14 gün sonra gitmiş olur idrardan diye düşünüyorum ilacın etkisi6 günün kalmış canım belki 2 gün sonra yapsan çıkabilir
Sebepsiz inferlite bende de eşimde de bi sıkıntı yok ama olmuyor maalesefİnşallah, çok isterim. Size de notivasyon, umut olurNe için tüp bebeğe başlamıştınız
Olabilir canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorumAynen canım ben de öyle düşünüyorum, benimki taze transfer 27sinde de ovitrelle vurmuştum. Günlük 2.5 lt su içiyorum, heralde 13-14 gün sonra gitmiş olur idrardan diye düşünüyorum ilacın etkisi
Ayy hayırlı olsun o zmn gebelik gibi duruyor ilk hayırlı güzel haberi sen verdin şükürYok dondurulmuş transfer
Daha 2 günüm test yapsam net bir negatif alırım. 5inde transfer oldum test günüm 17si. Ama 15i gibi bir erken gebelik yaparım belkiS SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull @umutlubiri23Macengcans Z Zuzuzuzz @anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
Sağolasın inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızAyy hayırlı olsun o zmn gebelik gibi duruyor ilk hayırlı güzel haberi sen verdin şükür
Bende 28’de ovitrella olmuştum daha önce olduklarımda 12. Gün test yaptığımda hiç çift çizgi olmadı o yüzden genelde 11 12. Gün falan atılıyor vücuttan ki ben doğru düzgün su bile içmemAynen canım ben de öyle düşünüyorum, benimki taze transfer 27sinde de ovitrelle vurmuştum. Günlük 2.5 lt su içiyorum, heralde 13-14 gün sonra gitmiş olur idrardan diye düşünüyorum ilacın etkisi
Sen bilirsin ama ben olsaydım bende beklerdim düşük değerlerde görmek strese sokabilir çünkü ben 13’ten önce idrar ve kan testi düşünmüyorum test günümde önce idrar sonra kan yapacağımSağolasın inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızkan testi için biraz daha bekleyecegim
Günler bekleyerek geçiyor, test yapmadım henüz ama yarın transfer+7. günüm belki yarın sabah yapabilirimS SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull @umutlubiri23Macengcans Z Zuzuzuzz @anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
Bizim de öyle başladı sonra sperm ileri hızı düşük vs döndü olay, yaşımız genç sayılır Rabbim kolaylaştırsınSebepsiz inferlite bende de eşimde de bi sıkıntı yok ama olmuyor maalesef
Dinlenmeye devam hayırlısyla pozitif düşünüyorum herseyi inş güzel olcak
Cnm baya erken yapmışsın inş sonu güzel olacak iyi düşün hepBen bu sabah yaptım negatif çıktı ama moral bozmadım nedense6. Gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?