Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Hayırlısı olsun inşallah evet herşeyi belirtiye bağlamayın belirti aramayın akışına bırakın rahat olun eminim güzel sonuçlar alacaksınız

Aaaminnn aaamiiinn , cümlemizin yavrusu sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım ❤ Test günü de eşimin doğum günü Sizin transfer ne zaman olduu
Yaa çok güzel haberler veriyorsunuz ama çok mutlu oldum inanın ki inşallah eşinizin bu yaşına kadar unutamayacağı en güzel doğum günü hediyesi olur çok sevindim
5 Eylül de transfer oldum ben bugün 2. Günüm günler geçmek bilmiyor

İnnnnşallaaahhh İnanın Rabbiö gönlümü biliyor, çok istiyorum eşime sürpriz yapmak. Her duamda da herkese dua ediyorum Hadi inşallah kolaylıkla geçer günler, güzel haberler veririz birbirimize

İnnnnşallaaahhh İnanın Rabbiö gönlümü biliyor, çok istiyorum eşime sürpriz yapmak. Her duamda da herkese dua ediyorum Hadi inşallah kolaylıkla geçer günler, güzel haberler veririz birbirimize
Aminn inşallah teşekkür ederim sizin bugün 6. Gününüz benden öndesiniz o yüzden güzel haberlerinizi bekliyorum

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum, benimki taze transfer 27sinde de ovitrelle vurmuştum. Günlük 2.5 lt su içiyorum, heralde 13-14 gün sonra gitmiş olur idrardan diye düşünüyorum ilacın etkisi
Olabilir canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum, benimki taze transfer 27sinde de ovitrelle vurmuştum. Günlük 2.5 lt su içiyorum, heralde 13-14 gün sonra gitmiş olur idrardan diye düşünüyorum ilacın etkisi
Bende 28’de ovitrella olmuştum daha önce olduklarımda 12. Gün test yaptığımda hiç çift çizgi olmadı o yüzden genelde 11 12. Gün falan atılıyor vücuttan ki ben doğru düzgün su bile içmem

Sağolasın inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kan testi için biraz daha bekleyecegim
Sen bilirsin ama ben olsaydım bende beklerdim düşük değerlerde görmek strese sokabilir çünkü ben 13’ten önce idrar ve kan testi düşünmüyorum test günümde önce idrar sonra kan yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…