İlk transferin tutmuşmuydu canımDinlememeye çalışıyorum ama çok zorilkinde 8. Gün lekelenmem olmuştu o yüzden bunda da çok tedirginim
1 Eylül de 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 7. Gün canım. Dün yaptim negatif çıktı isteKaçınca günün bugün canım
İnşallah Rabbim göstersin içim içime sığmıyor ne zor derseniz transfer sonrası beklemek derimBöyle düşünme stres yapma ben eminim ki buraya hamileyim diye geleceksin
Olabilir canım belki geç döllenmedir daha kana karışmamıştır sakın stres yapıp kendini üzme Allah büyüktür daha kan testi gününe var1 Eylül de 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 7. Gün canım. Dün yaptim negatif çıktı iste
İlk transferin mi canım benimİnşallah Rabbim göstersin içim içime sığmıyor ne zor derseniz transfer sonrası beklemek derim
inşAllah canım aynen bekleyecem bakalım 11 Eylül de kan testim kaç çıkacakOlabilir canım belki geç döllenmedir daha kana karışmamıştır sakın stres yapıp kendini üzme Allah büyüktür daha kan testi gününe var
2. İlki 2023 teyid zor bela bir embriyo elde ettik oda kalitesizdi tutmayacaktı ama yinede istemiştik transferİlk transferin mi canım benim
Valla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurumBenim de öyle biliyoe musun test günümden 1 gün eksik iğnem, senin gibi yapmayı planlıyorum ben dee
İkinci transfere ne zaman başladın canım, ilk reglle birlikte başlanıyor mu rahim dinlendirme mi yapılıyorBelirti arama zaten canım çoğu kişinin belirtisi yok benim ilk transferimde çok belirtim vardı ama negatif oldu bunda yok mesela kendimi dinlemiyorum sende öyle yap
İnşallah güzel sonuçlarla geliceksin burayainşAllah canım aynen bekleyecem bakalım 11 Eylül de kan testim kaç çıkacak
Yok hayır, tutmadı maalesefİlk transferin tutmuşmuydu canım
Bu şuan 5. Gün embriyosu mu canım2. İlki 2023 teyid zor bela bir embriyo elde ettik oda kalitesizdi tutmayacaktı ama yinede istemiştik transfer
Benimde tutmamıştı çok iyi anlıyorum seni Nezaman olmuştun ilk transferiniYok hayır, tutmadı maalesef
Evet 5. Gün 2 adetBu şuan 5. Gün embriyosu mu canım
Canım ben ilk transferimi 31 Ocak 2025 de olmuştum farklı bir doktordu sonra o doktorumu bıraktım ve yeni bi doktora gittim mayıs ayında 6 ay içinde tekrar opu yapıldı ve transfer yapıldıValla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurum
İkinci transfere ne zaman başladın canım, ilk reglle birlikte başlanıyor mu rahim dinlendirme mi yapılıyor
Maşşalah inşallah tutunur güzel haberlerini bekliyorumEvet 5. Gün 2 adet
Haziran sonunda, ağustosta sonuç aldım. Şimdi 1 eylülde oldum, doğum günümdeBenimde tutmamıştı çok iyi anlıyorum seni Nezaman olmuştun ilk transferini
Yaa çok güzel umarım en güzel doğum günü hediyeniz olur sizin için doğum gününüz kutlu olsunHaziran sonunda, ağustosta sonuç aldım. Şimdi 1 eylülde oldum, doğum günümde
Allah razı olsuunn teşekkür ederimm, inşallahYaa çok güzel umarım en güzel doğum günü hediyeniz olur sizin için doğum gününüz kutlu olsun
Çok sevindim yavrularınız sımsıkı tutunsun size güzel haberler vermeniz dileğiyleAllah razı olsuunn teşekkür ederimm, inşallahBenim çift embriyo
Benim 3. Günüm bugün 5. Gün embriyosu transfer edildi dün geceden beri ara ara ani kasılma ağrı giriyordu bugün sabahtan beri hiç geçmedi başta adet belirtilerime benziyordu ama bir iki saattir değişti ağrı tarzı kullandığımız ilaçlardan olduğunuda düşünüyorum umutluyum ama her şeyi belirtiye bağlamak istemiyorum@SeymaSevgi @kivircikbimuhendis A Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans Z Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?