Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

1 Eylül de 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 7. Gün canım. Dün yaptim negatif çıktı iste
Olabilir canım belki geç döllenmedir daha kana karışmamıştır sakın stres yapıp kendini üzme Allah büyüktür daha kan testi gününe var

Benim de öyle biliyoe musun test günümden 1 gün eksik iğnem, senin gibi yapmayı planlıyorum ben dee
Valla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurum
Belirti arama zaten canım çoğu kişinin belirtisi yok benim ilk transferimde çok belirtim vardı ama negatif oldu bunda yok mesela kendimi dinlemiyorum sende öyle yap
İkinci transfere ne zaman başladın canım, ilk reglle birlikte başlanıyor mu rahim dinlendirme mi yapılıyor

Valla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurum

İkinci transfere ne zaman başladın canım, ilk reglle birlikte başlanıyor mu rahim dinlendirme mi yapılıyor
Canım ben ilk transferimi 31 Ocak 2025 de olmuştum farklı bir doktordu sonra o doktorumu bıraktım ve yeni bi doktora gittim mayıs ayında 6 ay içinde tekrar opu yapıldı ve transfer yapıldı

Benim 3. Günüm bugün 5. Gün embriyosu transfer edildi dün geceden beri ara ara ani kasılma ağrı giriyordu bugün sabahtan beri hiç geçmedi başta adet belirtilerime benziyordu ama bir iki saattir değişti ağrı tarzı kullandığımız ilaçlardan olduğunuda düşünüyorum umutluyum ama her şeyi belirtiye bağlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…