aynı gün transfer olmuşuz günler geçmek bilmiyor değil miDaha 2 günüm test yapsam net bir negatif alırım. 5inde transfer oldum test günüm 17si. Ama 15i gibi bir erken gebelik yaparım belki
Ayy bence yarın mutlaka yapmalısın güzel haberlerini bekliyorumGünler bekleyerek geçiyor, test yapmadım henüz ama yarın transfer+7. günüm belki yarın sabah yapabilirim
Amin inşallah kaç yıldır evlisinizBizim de öyle başladı sonra sperm ileri hızı düşük vs döndü olay, yaşımız genç sayılır Rabbim kolaylaştırsın
sizin kaçıncı gününüzDinlenmeye devam hayırlısyla pozitif düşünüyorum herseyi inş güzel olcak
Cuma transfer oldum bende ikincisizin kaçıncı gününüz
Aynı gün transfer olmuşuz hakkınızda hayırlı olsunCuma transfer oldum bende ikinci
Amin inş 41 yaş bnm ikinci evliliğim eşimin ilk o yüzden bebiş istiyoruz bnm iki çocuğum var ilk evlilikten 23 ve 19 yaşlarındaAynı gün transfer olmuşuz hakkınızda hayırlı olsun
2 siizzAmin inşallah kaç yıldır evlisiniz
İnşallah canım burda görünce 5. 6. Gün çıktı diyenleri ben de şansımı denedimCnm baya erken yapmışsın inş sonu güzel olacak iyi düşün hep
Bende 3 Eylül de oldum ama 2 Regl görelim dedi doktor size ne dedilerBen de yarın 5 Eylül de opu olacağım sonra transfer günü belirlenecek
Aynen geçmiyor ne yazıkki. Sanki çok daha önce transfer olmuşun gibi. İnşaallah hayırlısıyla pozitifi görürüz:)Sen
aynı gün transfer olmuşuz günler geçmek bilmiyor değil mi
Ay inşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeAyy bence yarın mutlaka yapmalısın güzel haberlerini bekliyorum
Maşşalah Allah bağışlasın size anladığım kadarıyla sizde sıkıntı yok eşinizde mi varAmin inş 41 yaş bnm ikinci evliliğim eşimin ilk o yüzden bebiş istiyoruz bnm iki çocuğum var ilk evlilikten 23 ve 19 yaşlarında
3 buçuk yıldır evliyim bende2 siizz
Amin inşallah benim ilk transferimde günler çok çabuk geçiyordu ama bunu çok kafama takmadığım için heralde geçmiyor yaAynen geçmiyor ne yazıkki. Sanki çok daha önce transfer olmuşun gibi. İnşaallah hayırlısıyla pozitifi görürüz:)
amin inşallah canım benimAy inşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimize
Maşallah, Rabbimin ganimeti lütfu sonsuz. Biz çiçek için dua ediyoruz ama o bize çiçek bahçesi lütfedecek. İnancınızı hiç kaybetmeyin, pozitiflerde görüşürüz inşallah3 buçuk yıldır evliyim bende
Güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım bu ay mutluluktan ağlarız bu haberi uzun zamandır bekliyorum Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah, Rabbimin ganimeti lütfu sonsuz. Biz çiçek için dua ediyoruz ama o bize çiçek bahçesi lütfedecek. İnancınızı hiç kaybetmeyin, pozitiflerde görüşürüz inşallah
Bende test günüm 13 Eylül13 eylüle verdiler canım 12 gün sonraya, ama haftaiçi bi kaç kere evde testle bakmayı düşünüyorum
Benim test günümde eşimin doğum günüAaaminnn aaamiiinn , cümlemizin yavrusu sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım ❤Test günü de eşimin doğum günü Sizin transfer ne zaman olduu
Yaaaa çok güzel denk gelişler değil miBenim test günümde eşimin doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?