Valla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurumBenim de öyle biliyoe musun test günümden 1 gün eksik iğnem, senin gibi yapmayı planlıyorum ben dee
Yarın 5. Günün se sende bi erken gebelik testi yap belki çıkarAslında üzülmedim çok sık tuvalete gidiyorum dün gecede çıkmayacağını bilerek yaptım ama kimi durduramadıyarın kan testi yapsam mı bilmiyorum hastaneye gideceğim Progestan kanı vereceğim
Transfer+6Kaçıncı günün canım senin
Kan testi günün Nezaman canımBenim bugün transfer sonrası 6. Günüm ama 3. Gün embriyosu olduğu için yapsam da bugün çıkmaz diye düşünüyorum. Salı veya çarşamba yapıcam. Kasıklarımda ağrı var dünden beri çekilme gerilme hissi, rahmim yanıyor gibi. Ama ilaçlardan da olabilir tabi
Yarın 6. GünYarın 5. Günün se sende bi erken gebelik testi yap belki çıkar
Kaçıncı dakikada çıktı
5. Gün embriyosu ise bence çıkar bi test yapsanTransfer+6
İnşallah vardır ve biz tekaşla iğnemizi ararızValla yoksa eğer ki öyle gibi bir gün daha erken bırakmış olurum
Var benceEvet 5. Gun
Ay çıkar ozaman bence yapmalısınYarın 6. Gün
5. Gün embriypsu, hiçbir belirtim yok o yüzden test yapmaya cesaretim de yok..5. Gün embriyosu ise bence çıkar bi test yapsan
13 eylüle verdiler canım 12 gün sonraya, ama haftaiçi bi kaç kere evde testle bakmayı düşünüyorumKan testi günün Nezaman canım
Transfer hariç 5. Günde yaptım belirti olmadı hiç ara ara kasıklarda sancı oluyor ama ignelerdendir diye düşünüyorumVar bencebenim de 3. Gün embriyosu, kaçıncı gününde yaptın testi? Bir de var mıydı belirtin
Belirti arama zaten canım çoğu kişinin belirtisi yok benim ilk transferimde çok belirtim vardı ama negatif oldu bunda yok mesela kendimi dinlemiyorum sende öyle yap5. Gün embriypsu, hiçbir belirtim yok o yüzden test yapmaya cesaretim de yok..
Yarın bir cesaret doktora diyeceğim ama sonucuna bakmaya kalbim dayanırmı bilmiyorumAy çıkar ozaman bence yapmalısın
6 günün kalmış canım belki 2 gün sonra yapsan çıkabilir13 eylüle verdiler canım 12 gün sonraya, ama haftaiçi bi kaç kere evde testle bakmayı düşünüyorum
Böyle düşünme stres yapma ben eminim ki buraya hamileyim diye geleceksinYarın bir cesaret doktora diyeceğim ama sonucuna bakmaya kalbim dayanırmı bilmiyorum
Merhaba canım benim bat Perşembe yani 11 Eylül ama dayanamadım dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.@SeymaSevgi K kivircikbimuhendis A Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans @Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
Dinlememeye çalışıyorum ama çok zorBelirti arama zaten canım çoğu kişinin belirtisi yok benim ilk transferimde çok belirtim vardı ama negatif oldu bunda yok mesela kendimi dinlemiyorum sende öyle yap
Kaçınca günün bugün canımMerhaba canım benim bat Perşembe yani 11 Eylül ama dayanamadım dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?