Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben 5 Eylül transfer oldum canım
Siz 4 Eylül de oldunuz sanırsam günleriniz nasıl geçiyor neler hissediyorsunuz
Evet ben 4 eylül de oldum 16 eylül de test tarihim bugüne kadar pek iş yapmadım açıkcası genelde dinleniyorum bugün biraz ayaklanacağım inşallah pek belirti falan da yaşamıyorum sizde durumlar nasıl

Evet ben 4 eylül de oldum 16 eylül de test tarihim bugüne kadar pek iş yapmadım açıkcası genelde dinleniyorum bugün biraz ayaklanacağım inşallah pek belirti falan da yaşamıyorum sizde durumlar nasıl
Benimde test tarihim 16 Eylül ben hiç dinlenmedim desem yeridir direkt günlük yaşantıma döndüm hiç bir belirtim yok önceki transferimde çok belirtim vardı ve negatif olmuştu oda bence sürekli belirti aradığımdan kendimi dinlediğimden di bu sefer ise hiç aklıma bile getirmiyorum olmamış gibi davranıyorum sizin 5. Gün embriyosu mu

En güzelini yapıyorsunuz vücutu dinlememek gerekiyor benim ilk transferim yok maalesef 3.gün taze embriyo benimki özel değilse sizin tedavi olma sebebiniz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…