- 4 Kasım 2017
- 1.631
- 858
- 123
- 28
Amin canım hep beraber güzel haberler verelim inşAllahİnşallah güzel sonuçlarla geliceksin buraya
Merhaba sizde mi 4 eylülde transfer oldunuzBenim 2. Günüm bugün günler geçmek bilmiyor inanki ayın 16 dı test günüm
Ben 5 Eylül transfer oldum canımMerhaba sizde mi 4 eylülde transfer oldunuz
Benim de bugün 7. günüm bende sabah yaptım ama test bozuk çıktıBugün idrar testi yaptım negatif 6. Gün
Ben burda 5. gün embriyosu olup 8. ya da 9. günde pozitifi görenleri çok okudum o yüzden modunuzu düşürmeyin benceBiraz modum düştü açıkçası
Doktorunuz Volkan turan mıAmin inş 41 yaş bnm ikinci evliliğim eşimin ilk o yüzden bebiş istiyoruz bnm iki çocuğum var ilk evlilikten 23 ve 19 yaşlarında
Bende 5. Gün yaptım negatif çıktı daha erken bence hemen mod düşürmek yokBugün idrar testi yaptım negatif 6. Gün
Kocaeli üniv emek doğerDoktorunuz Volkan turan mı
Evet ben 4 eylül de oldum 16 eylül de test tarihim bugüne kadar pek iş yapmadım açıkcası genelde dinleniyorum bugün biraz ayaklanacağım inşallah pek belirti falan da yaşamıyorum sizde durumlar nasılBen 5 Eylül transfer oldum canım
Siz 4 Eylül de oldunuz sanırsam günleriniz nasıl geçiyor neler hissediyorsunuz
Moralini sakın bozma kana geç karışıyor kaset test yaptıysan hiç çıkmazBugün idrar testi yaptım negatif 6. Gün
Benimde test tarihim 16 Eylül ben hiç dinlenmedim desem yeridir direkt günlük yaşantıma döndüm hiç bir belirtim yok önceki transferimde çok belirtim vardı ve negatif olmuştu oda bence sürekli belirti aradığımdan kendimi dinlediğimden di bu sefer ise hiç aklıma bile getirmiyorum olmamış gibi davranıyorum sizin 5. Gün embriyosu muEvet ben 4 eylül de oldum 16 eylül de test tarihim bugüne kadar pek iş yapmadım açıkcası genelde dinleniyorum bugün biraz ayaklanacağım inşallah pek belirti falan da yaşamıyorum sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini almak dileği ile yaz buraya olur mu+1 de ben diyeyim. Tahmini Eylül ortası ya da sonu gibi olurum ben de inşallah transfer :’)
Prodoctor erken gebelik testi yapmıştımMoralini sakın bozma kana geç karışıyor kaset test yaptıysan hiç çıkmaz
Transfer sonrası 6. Gün mü canımBugün idrar testi yaptım negatif 6. Gün
En güzelini yapıyorsunuz vücutu dinlememek gerekiyor benim ilk transferim yok maalesef 3.gün taze embriyo benimki özel değilse sizin tedavi olma sebebiniz nedir acabaBenimde test tarihim 16 Eylül ben hiç dinlenmedim desem yeridir direkt günlük yaşantıma döndüm hiç bir belirtim yok önceki transferimde çok belirtim vardı ve negatif olmuştu oda bence sürekli belirti aradığımdan kendimi dinlediğimden di bu sefer ise hiç aklıma bile getirmiyorum olmamış gibi davranıyorum sizin 5. Gün embriyosu mu
EvetTransfer sonrası 6. Gün mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?