Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende sabah 8 akşam 8 ilk transferımde iğnelerimi çok sevmıstım acıtmıyordu ama bu sefer acıtıyor bırde ıgneyi cekınce çok az dışarı akıyor pamukla bastırıyorum doktoruma sordum normal dedi

Bende sabah 8 akşam 8 ilk transferımde iğnelerimi çok sevmıstım acıtmıyordu ama bu sefer acıtıyor bırde ıgneyi cekınce çok az dışarı akıyor pamukla bastırıyorum doktoruma sordum normal dedi
Bendede aynısı oluyor pijamamim lastigiyle bastiriyom bacım pamuk aklıma gelmediydi

Ben sabah akşam
Benim tek iğne 3 hap 6 fitil yapıyorum
Yaş benim 27 eşimin 38 azospermi durumumuz var genetik değil.
5. Gün dondurulmuş embiryo antalyada devlette yapıyoruz. Hekimlerimden ekipden çok memnunum hiç üzmediler hep açıklayıcı ve güleryüzlüler.
17 eylülde tek embiryo transfer edildi bugün 11. Günüm yarından için doktor test ver demişti.
2 embiryom daha var dondurulmuş şekilde. Devlet 1 embiryo transferini uygun görüyor ilk transferlerde genelde yaş durumuyla alakalı.
1 yıldır evliyiz. Yaklaşık 1 yıldır zaten tedavi oluyoruz. İlaçlı eşimde denedik ama olmadı. Biz zaten evlenmeden önce bildiğimiz için çocuk sahibi tedavisiz olamayacağını ondan nikah yapar yapmaz işlemlere başladık.
Toplama işleminde 10 adet embiryo döllendi ama 5. Güne kadar totalde 3 tane kaldıydı. Biri şuan inşallah içimde.. diğerleri dediğim gibi donuk.
Devlet %70 ödüyor ilaçların ama sonradan ödüyor toplama işlemi bitince rapor çıkıyor ödeme yapıyor eczane. Birsürü folik asit demir d vitamini omega takviyesindeyim ben. Ama Test biraz silik çıktığı için biraz modu biraz düşürdük ister istemez

Hayır modunu düşürme her zaman yüksek tut moralını kafanı bıseylere ver dağıt telefonuna oyun indir oyna gerekırse işleride umursama her zaman evını temiz tutmak zorunda degılsın önceliğin bebegın ve sen

Eşim sağolsun zaten evde hiç birşey yapmıyorum müsade etmiyor mümkün olsa benim yerime tuvalete bile o gidecek

İdrarda negatif olan kanda pozitif çıkanlar bile var ümidim var ama sanki hissiyat işte bilemiyorum dua ediyorum bol bol neşeli şeyler dinleyip izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…