Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

En güzelini yapıyorsunuz vücutu dinlememek gerekiyor benim ilk transferim yok maalesef 3.gün taze embriyo benimki özel değilse sizin tedavi olma sebebiniz nedir acaba
Bende de eşimde de bi sıkıntı yok ama sebebsiz inferlite 3 buçuk senedir gebelik istiyorum bu 2. Transferim ilk transferimi 8 ay önce olmuştum başka bir doktorda maalesef negatif taze embironun da çok şansı varmış öyle duydum bu sefer de olmazsa öyle deneyeceğim artık sizin ne gibi probleminiz var acaba özel değilse tabi birde yaşınız kaç

Ben 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 biz de 1 yıldır istiyorduk olmadı eşimde de hızda sayıda va sorun var benim çok fazla yumurtamda toplanamadı zaten bir tanesi olgundu o döllendi sizin yaşınız kaç

Anladım daha gençmişsiniz elbet olur ben 25 yaşındayım dediğim gibi bende Herşey normaldi yumurtalarım da baya kaliteli ama bir türlü gebelik oluşmadı nasip kısmet diyelim artık

Anladım daha gençmişsiniz elbet olur ben 25 yaşındayım dediğim gibi bende Herşey normaldi yumurtalarım da baya kaliteli ama bir türlü gebelik oluşmadı nasip kısmet diyelim artık
Sizde gençsiniz sizin şansınız daha çok Allahım inşallah bunda sağlıkla ilerleyip pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini almak dileği ile yaz buraya olur mu
Tabii ki, çok incesiniz teşekkürler ikinci adetimi bekliyorum transfer hazırlıklarına başlamak için. Sadece bir tane beşinci gün embriyom var bu yüzden dualara talibim

Sizde gençsiniz sizin şansınız daha çok Allahım inşallah bunda sağlıkla ilerleyip pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim Rabbim tez vakitte inşallah size de nasip edecektir beraber pozitifi göreceğiz inanın

Tabii ki, çok incesiniz teşekkürler ikinci adetimi bekliyorum transfer hazırlıklarına başlamak için. Sadece bir tane beşinci gün embriyom var bu yüzden dualara talibim
Rica ederim nedemek Rabbim yavrunuzu size kavuştursun sımsıkı tutunsun inşallah dualarım sizinle kaç yaşındaydınız sizin probleminiz nedir özel değilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…