olabilir hiç sıkma canını daha 4 günün var test için dediğim gibi geç döllenmede olabilir hcg seviyesi daha yükselmemiştir belki moralini bozma sakınProdoctor erken gebelik testi yapmıştım
Kan versem çıkar mıolabilir hiç sıkma canını daha 4 günün var test için dediğim gibi geç döllenmede olabilir hcg seviyesi daha yükselmemiştir belki moralini bozma sakın
Bende de eşimde de bi sıkıntı yok ama sebebsiz inferlite 3 buçuk senedir gebelik istiyorum bu 2. Transferim ilk transferimi 8 ay önce olmuştum başka bir doktorda maalesef negatif taze embironun da çok şansı varmış öyle duydum bu sefer de olmazsa öyle deneyeceğim artık sizin ne gibi probleminiz var acaba özel değilse tabi birde yaşınız kaçEn güzelini yapıyorsunuz vücutu dinlememek gerekiyor benim ilk transferim yok maalesef 3.gün taze embriyo benimki özel değilse sizin tedavi olma sebebiniz nedir acaba
Üzülme bende transfer den sonra 5 veya 6. Gündü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün transfer olalı tam bir hafta oldu 1 Eylül de transfer oldum
Çıkabilir ama negatif çıkarsa şunu düşün daha 4 günün var 4 günde de bile yükselebilir bence aceleye etme doktorlar o gün tarihini boşa vermiyorlar az kalmış zaten biraz sabır canımKan versem çıkar mı
Aminn inşallah kızlar internet çekmiyor kendi internetim bile sizdede öyle miİnşallah Allahım nasip etsin hepimize güzel sonuç
Wi-Fi benim çekiyor suanAminn inşallah kızlar internet çekmiyor kendi internetim bile sizdede öyle mi
Ben 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 biz de 1 yıldır istiyorduk olmadı eşimde de hızda sayıda va sorun var benim çok fazla yumurtamda toplanamadı zaten bir tanesi olgundu o döllendi sizin yaşınız kaçBende de eşimde de bi sıkıntı yok ama sebebsiz inferlite 3 buçuk senedir gebelik istiyorum bu 2. Transferim ilk transferimi 8 ay önce olmuştum başka bir doktorda maalesef negatif taze embironun da çok şansı varmış öyle duydum bu sefer de olmazsa öyle deneyeceğim artık sizin ne gibi probleminiz var acaba özel değilse tabi birde yaşınız kaç
Anladım daha gençmişsiniz elbet olur ben 25 yaşındayım dediğim gibi bende Herşey normaldi yumurtalarım da baya kaliteli ama bir türlü gebelik oluşmadı nasip kısmet diyelim artıkBen 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 biz de 1 yıldır istiyorduk olmadı eşimde de hızda sayıda va sorun var benim çok fazla yumurtamda toplanamadı zaten bir tanesi olgundu o döllendi sizin yaşınız kaç
Sizde gençsiniz sizin şansınız daha çok Allahım inşallah bunda sağlıkla ilerleyip pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsinAnladım daha gençmişsiniz elbet olur ben 25 yaşındayım dediğim gibi bende Herşey normaldi yumurtalarım da baya kaliteli ama bir türlü gebelik oluşmadı nasip kısmet diyelim artık
Tabii ki, çok incesiniz teşekkürlerHayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini almak dileği ile yaz buraya olur mu
Amin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim Rabbim tez vakitte inşallah size de nasip edecektir beraber pozitifi göreceğiz inanınSizde gençsiniz sizin şansınız daha çok Allahım inşallah bunda sağlıkla ilerleyip pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin
Rica ederim nedemek Rabbim yavrunuzu size kavuştursun sımsıkı tutunsun inşallah dualarım sizinleTabii ki, çok incesiniz teşekkürlerikinci adetimi bekliyorum transfer hazırlıklarına başlamak için. Sadece bir tane beşinci gün embriyom var bu yüzden dualara talibim
Çok teşekkür ederim beraber mujdelenelim inşallah hayırlısıylaAmin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim Rabbim tez vakitte inşallah size de nasip edecektir beraber pozitifi göreceğiz inanın
Geçen gün hikayesi sizinle aynı olan biriyle tanıştım hastanede o yüzden sordumKocaeli üniv emek doğer
Bant daraltma var yine duymadınız galibaAminn inşallah kızlar internet çekmiyor kendi internetim bile sizdede öyle mi
Kaçıncı gündeBen elendim
Transfer +6Kaçıncı günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?