Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Nasip Hayırlı olacaksa tutsun diyorduk nasibimizde yokmuş sizlerin güzel haberlerini bekliyor olacağım

Kızlar selam. Bugün 6. Günüm transfer sonrası. Birseyi merak ettim ilk tüp bebek surecimde dr estrofem kullandirmisti fakat bu ikinci olan süreçte kullandirmadi yani hiç kullanmadim ne transfer oncesi ne sonrası. Bu arada farklı doktorlar ilk negatif olunca dr değiştirdim

Ben de ilk transferimde donuk olmuştum günde 3 estrofem kullanıyordum canım, bunda taze transfer oldum östrojenim yüksekti zaten doktor günde 1 tane verdi ikisi de farklı merkezler ve doktorlar. Taze veya donmuş olmasına göre de değişiyor ilaçlar ve kişiden kişiye

Olabilir mi acaba benimde ilk transferim dondurulmuş embriyo idi. Bu sefer taze transfer oldum. Belki de onunla ilgisi vardır. Ya da rahim kalınlığı vs iyiyse de vermeyebiliyorlarmis

Olabilir mi acaba benimde ilk transferim dondurulmuş embriyo idi. Bu sefer taze transfer oldum. Belki de onunla ilgisi vardır. Ya da rahim kalınlığı vs iyiyse de vermeyebiliyorlarmis
Evet kesinlikle bununla ilgili, dondurulmuş transferde regl ile beraber östrojeni arttırıyorlar ama taze transferde zaten yumurta büyütücü iğneler kullanıyoruz ya onlar östrojeni arttırdığı için ekstra estrofem desteğine ihtiyaç olmayabiliyor canım içini ferah tut herşey olması gerektiği gibi

Çok teşekkür ediyorum canım içim rahatladı biraz yoksa dr soracaktım merakıma yenilip. Senin transfer sonrası bekleme mi?

Kızlar duş aldınız mı aldıysanız kaçıncı gününüzde aldınız ben transfer+3 deyim ılık duşla alsam bişey olmaz değil mi yada yarın sabah mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…