- 9 Ekim 2024
- 187
- 75
- 13
- 41
Benim transferim cuma olduGeçen gün hikayesi sizinle aynı olan biriyle tanıştım hastanede o yüzden sordum
Sizin ne zaman oldu transfer ne zaman test gününüzGeçen gün hikayesi sizinle aynı olan biriyle tanıştım hastanede o yüzden sordum
Yaaa çok üzüldüm yükselmez mi acaba çoğu gördüklerimde son 2-3 günde yükselen bile oluyormuş ama sizin çok düşük 3.5 vs olsa yükselir diye düşünüyorum 0.2 çok düşük bilemedim yinede allahtan ümit kesilmezBen elendim
doktoruna haber verdin mi canım bence test gününde bi daha test ister ilaçlarını bırakıcakmısın pekiNasip Hayırlı olacaksa tutsun diyorduk nasibimizde yokmuş sizlerin güzel haberlerini bekliyor olacağım
Progesteron kan sonucumuzda çıkmasını bekliyorum ikisini birlikte atacağımdoktoruna haber verdin mi canım bence test gününde bi daha test ister ilaçlarını bırakıcakmısın peki
Doktorunuz mu istemişti benden sadece test istedilerProgesteron kan sonucumuzda çıkmasını bekliyorum ikisini birlikte atacağım
Evet progesterona bakım demişti bugünDoktorunuz mu istemişti benden sadece test istediler
kaçıncı gün embriyosuBugün idrar testi yaptım negatif 6. Gün
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEvet progesterona bakım demişti bugün
Ben de ilk transferimde donuk olmuştum günde 3 estrofem kullanıyordum canım, bunda taze transfer oldum östrojenim yüksekti zaten doktor günde 1 tane verdi ikisi de farklı merkezler ve doktorlar. Taze veya donmuş olmasına göre de değişiyor ilaçlar ve kişiden kişiyeKızlar selam. Bugün 6. Günüm transfer sonrası. Birseyi merak ettim ilk tüp bebek surecimde dr estrofem kullandirmisti fakat bu ikinci olan süreçte kullandirmadi yani hiç kullanmadim ne transfer oncesi ne sonrası. Bu arada farklı doktorlar ilk negatif olunca dr değiştirdim
Olabilir mi acaba benimde ilk transferim dondurulmuş embriyo idi. Bu sefer taze transfer oldum. Belki de onunla ilgisi vardır. Ya da rahim kalınlığı vs iyiyse de vermeyebiliyorlarmisBen de ilk transferimde donuk olmuştum günde 3 estrofem kullanıyordum canım, bunda taze transfer oldum östrojenim yüksekti zaten doktor günde 1 tane verdi ikisi de farklı merkezler ve doktorlar. Taze veya donmuş olmasına göre de değişiyor ilaçlar ve kişiden kişiye
Evet kesinlikle bununla ilgili, dondurulmuş transferde regl ile beraber östrojeni arttırıyorlar ama taze transferde zaten yumurta büyütücü iğneler kullanıyoruz ya onlar östrojeni arttırdığı için ekstra estrofem desteğine ihtiyaç olmayabiliyor canımOlabilir mi acaba benimde ilk transferim dondurulmuş embriyo idi. Bu sefer taze transfer oldum. Belki de onunla ilgisi vardır. Ya da rahim kalınlığı vs iyiyse de vermeyebiliyorlarmis
Çok teşekkür ediyorum canım içim rahatladı biraz yoksa dr soracaktım merakıma yenilip.Evet kesinlikle bununla ilgili, dondurulmuş transferde regl ile beraber östrojeni arttırıyorlar ama taze transferde zaten yumurta büyütücü iğneler kullanıyoruz ya onlar östrojeni arttırdığı için ekstra estrofem desteğine ihtiyaç olmayabiliyor canımiçini ferah tut herşey olması gerektiği gibi
Çok sevindim inşallah bi mucize olur da pozitifi görürsünüzHemşireye yazdım çok erken bakmışsınız dedi iğne ekledi bakalım ne olacak
Bana ilk gün ılık duş alabilirsiniz demişlerdiKızlar duş aldınız mı aldıysanız kaçıncı gününüzde aldınız ben transfer+3 deyim ılık duşla alsam bişey olmaz değil mi yada yarın sabah mı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?