- 13 Temmuz 2024
- 389
- 104
- 23
Bak tahlilde parantez içine alacagım yerlere dikkat et{>}10 dan derse tmm sorun yok katlanır. Ama [<]10 dan derse o sıkıntı... Yani bu < küçük demek buda>büyük demekİşte sormak istediğim merakım buydu acaba birdan 30a çıkarmı veya 0dan 50ye çıkarmı onu merak ediyordum
Bir girip bakayım mi hangisi olduğunu ama,01de de olmaz haralde o simgelerBak tahlilde parantez içine alacagım yerlere dikkat et{>}10 dan derse tmm sorun yok katlanır. Ama [<]10 dan derse o sıkıntı... Yani bu < küçük demek buda>büyük demek
Kız bacım sen nerelerdeydin tamam bu zamana kadar sabah bir hali ter döktüm anlatana kadar kendimi onu öğrenmek istiyordum biri imkansız diyor başka birşey demiyor diğeri meslek hayatımda görmedim diyor okuyorum burda kadın önce kan veriyor negatif sonra yeniden var kan pozitif yaşayan var onla imkansız diyor dahaBak tahlilde parantez içine alacagım yerlere dikkat et{>}10 dan derse tmm sorun yok katlanır. Ama [<]10 dan derse o sıkıntı... Yani bu < küçük demek buda>büyük demek
Bana eşim aldı ama yiyemedim kimisi ye dedi kimisi yeme dediKızlar transfer sonrası meyvelerden ananas yiyen var mı
Valla yicektim bende netten baktım yemeyin falan yazıyorBana eşim aldı ama yiyemedim kimisi ye dedi kimisi yeme dedi
Anam ben odadan tuvalete zor gidiyorum hemen tuvaletin geliyor o cesareti kim almış kendine gidiyor kızlar ben oturunca belim ağrıyor yatınca ağrıyor kalkınca ağrıyorKız ip almaya giden kimdiii aldın mı ipi
Ananas sakın yeme ananas yemek istersen doğuma yakın zamanlarda ye rahim açıklığı yapıyormuş ve kolay doğum oluyormuş ama tabi abartmadan az azKızlar transfer sonrası meyvelerden ananas yiyen var mı
Bendim yolda hapsırdım biraz işedimAnam ben odadan tuvalete zor gidiyorum hemen tuvaletin geliyor o cesareti kim almış kendine gidiyor kızlar ben oturunca belim ağrıyor yatınca ağrıyor kalkınca ağrıyor
O kanamayı kese oluşunca bakıyolar şuan nasıl baktıki onu anlamadım.. Hani kahve lekelenmeler oluyo kese etrafında kanama varsa düşük tehlikesi oluyo... Şimdi neyine baktılar onu anlamadımBirde birşey sorayım mı ben dün doktora gidince halım yoktu acilin doktoru gel bakayım kanama gözükecek mi dedi görmedi hani farkli birşey gormedi buda iyi birşey sanki
Valla bende anlamadım baktı UltrasanlaO kanamayı kese oluşunca bakıyolar şuan nasıl baktıki onu anlamadım.. Hani kahve lekelenmeler oluyo kese etrafında kanama varsa düşük tehlikesi oluyo... Şimdi neyine baktılar onu anlamadım
İnşallah zarari olmaz ultrasonunda olurmu yoksa zararı acabaO kanamayı kese oluşunca bakıyolar şuan nasıl baktıki onu anlamadım.. Hani kahve lekelenmeler oluyo kese etrafında kanama varsa düşük tehlikesi oluyo... Şimdi neyine baktılar onu anlamadım
Ay maşallah Rabbim kucagınada almak nasip etsin canımmm inşallah bizde pozitif olucazKızlarr idrar testim pozitif demiştim bugün kanda verdim pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?