Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bak tahlilde parantez içine alacagım yerlere dikkat et{>}10 dan derse tmm sorun yok katlanır. Ama [<]10 dan derse o sıkıntı... Yani bu < küçük demek buda>büyük demek
Kız bacım sen nerelerdeydin tamam bu zamana kadar sabah bir hali ter döktüm anlatana kadar kendimi onu öğrenmek istiyordum biri imkansız diyor başka birşey demiyor diğeri meslek hayatımda görmedim diyor okuyorum burda kadın önce kan veriyor negatif sonra yeniden var kan pozitif yaşayan var onla imkansız diyor daha

Birde birşey sorayım mı ben dün doktora gidince halım yoktu acilin doktoru gel bakayım kanama gözükecek mi dedi görmedi hani farkli birşey gormedi buda iyi birşey sanki

Birde birşey sorayım mı ben dün doktora gidince halım yoktu acilin doktoru gel bakayım kanama gözükecek mi dedi görmedi hani farkli birşey gormedi buda iyi birşey sanki
O kanamayı kese oluşunca bakıyolar şuan nasıl baktıki onu anlamadım.. Hani kahve lekelenmeler oluyo kese etrafında kanama varsa düşük tehlikesi oluyo... Şimdi neyine baktılar onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…