Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Onun için Çarşamba yeniden vereceğim 3 güne bir promester progesteron dex kullanıyorum sabah akşam folikasit damla
Benim kan testi bile 14. Gün nasıl dayanacağım ya. Benim 11 di beta 10. Gün sonra 23 -47 öyle falan yğkselmişti. 2 günde bir 2 katına çıkması bekleniyor . Genelde 5 üstü başlangıç kabul ediliyormuş yapay zekaya sor ben öyle yapıyorum

Evet öyle yapacağım bende inşallah sen şimdi kaçıncı Gündesin tüp Bebek mi aşılama mi
Tüp bebek 3 deneme. Ve şimdi 2 embriyo blostokis tarnsfer edildi bakalım hayırlusı.. Ben geçen sene bi kürtaj oldum8+4 kalbi durdu.. Mesela o dondurulmuş embriyoydu çatlatma iğnesi falan olmamıştım. Transferin 6 çı günü testte silik çizgi gördüm sonra kan verdim 60 çıkmıştı her 2 günde bi değer ikiye katlanmıştı herşey iyi giderken bebeğimin kalbi durdu.. Tabi bu arada ben şeker hastasıyım insülin kullanıyorum

Anladım kaç yıldır deniyorsun

Geçen sefer promester iğne falan kullanmıştım göğüslerde hassasiyet bir sürü şey vardı şuan hiç
Biri yok. Galiba promester kullanmıyorum diye.

Geçen sefer promester iğne falan kullanmıştım göğüslerde hassasiyet bir sürü şey vardı şuan hiç
Biri yok. Galiba promester kullanmıyorum diye.
Bende kullanıyorum dün onu vuruldum ondan sonra beta verdim oda yaniltabiliyormus kan sonuçlarını internette öyle diyor

Evet her 2 günde 2 ye katlanırsa herşey yolunda yok eğer katlanmıyorsa kimyasal gebelik oluyo yani beta seviyesi düşmeye başliyor. Benim ilk kan verdim 60. 2 gün sonra 199.ve yine 2 gün sonra 498 ve yine 2 gün sonra 948 fiandı beta böyle katlanırsa normal işte... Ama bazılarındada yükselmiyo aniden yükseliyo buda olabilir

Benim o zaman ki grupta bütün belirtisi olan idrarda pozitif çıkan kanda negatif olan çok oldu. Direk net çifti çizgileri vardı hatta. Ya da erken verip negatif demişlerdi bir kişide ama sonra pozitifti. Nasip işte ama benim doktor 5, gün de test yaptığımı duysa beni kovar 14 ten önce yapma dedi direk

bazıları hemen yerleşiyor. Bir kız vardı geçen 11. Di beta bende kesin kimyasal oldum falan demişti ama geç yerleşmiş pozitif oldu onun.

Ve ben erkenden yapmaya başlamıştım en son 948 benim test günüm olan betaydı hatta baya yüksek ikizmi olcak derken tekti

Benimkide sover onun için demedim hiç kgkf

Biz hastanede geçici olarak herşeye evet diyoruz ama bütün Evetlerimiz eve gelene kadar dimi

İşte sormak istediğim merakım buydu acaba birdan 30a çıkarmı veya 0dan 50ye çıkarmı onu merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…