- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Aynı gün transfer olmuşuz bende lokman hekim de oldum Rabbim inşallah bu sefer hepimizin yüzüne bakar çok aşırı aminnBende 25 eylülde novafertilde oldum .
İnşallah hepimiz güzel olumlu sonuclar alırız kızlar.
Daha önce bu merkezde kızımı kucagıma almıstım bukezde yine aynı mutlulugu yasarım inşallah
Kafalarımız karışmadı kafalarımız gitti yokHee kafalarımız hep karıştı o yüzden
lokman hekimde transfer ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz?Aynı gün transfer olmuşuz bende lokman hekim de oldum Rabbim inşallah bu sefer hepimizin yüzüne bakar çok aşırı aminn
OluyorrrrrSeninde ara ara kasıklarda adet sancısı oluyomu tam pozitif düşünücem bi sancı gırıyo ben geri vites
Sen ona aldırma moralini yüksek tut çoğu yanlış çıkıyo zaten önemli olan kan testiKızlar gitmeden erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kafalarımız karışmadı kafalarımız gitti yokaklımız fikrimiz sadece test oldu
Sabah kalkıyorum göğüslerim şişmiş akşama doğru yavaş yavaş iniyo transferin ertesi gün böyle oluyorum bide çoğu akıntıdan bahsediyo bende hiç akıntı yok sade kuru sancıOluyorrrrr
Bende fitil geri akıyor vallaSabah kalkıyorum göğüslerim şişmiş akşama doğru yavaş yavaş iniyo transferin ertesi gün böyle oluyorum bide çoğu akıntıdan bahsediyo bende hiç akıntı yok sade kuru sancı
Hadi konuyu değiştirelim kızlarrrrr testten kafayı yedik
Ben 96 bin tl ye yaptırdım ama saynur hoca muhteşem bi insan doktor değilde sanki bi abla gibi tekrar denemem gerekirse yine ona gidicem 2 defa bahçeciye gittim hem çok pahalılar hemde ilgi alaka sıfırlokman hekimde transfer ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz?
Ben bunu kullanıyorum hem vitamin hem omega hem folik asit benim doktorum sen hangi vitamini ıstıyosan onu kullan dediFolikasit ne kullanıyorsunuz kızlar marka
Kanım dün 6.gündü verdim 0.1 çıktı ama hep çok erken bekle diyorlar belirtilerin hepsi var akışına bıraktım artık bugün 7.gunumSen ona aldırma moralini yüksek tut çoğu yanlış çıkıyo zaten önemli olan kan testi
Folikasit ne kullanıyorsunuz kızlar mark
ben folıdeco kullanıyorumFolikasit ne kullanıyorsunuz kızlar marka
Ama daha çok erken kanda bile negatif olup pozitife dönen var herkesin vücudu aynı eşit hormonu salgılamıyor beta hCG kana 10 günde istenen seviyeye ulaşıyormuşKanım dün 6.gündü verdim 0.1 çıktı ama hep çok erken bekle diyorlar belirtilerin hepsi var akışına bıraktım artık bugün 7.gunum
Ben hala şunu anlayamadım diyorum ki Beta 0dan kaçta yükselerek başlıyor 1 mi oluyor 10 mu oluyor 5 mi oluyor 0dan nasıl yükseliyor bilemiyorumAma daha çok erken kanda bile negatif olup pozitife dönen var herkesin vücudu aynı eşit hormonu salgılamıyor beta hCG kana 10 günde istenen seviyeye ulaşıyormuş
Onun için Çarşamba yeniden vereceğim 3 güne bir promester progesteron dex kullanıyorum sabah akşam folikasit damlaAma daha çok erken kanda bile negatif olup pozitife dönen var herkesin vücudu aynı eşit hormonu salgılamıyor beta hCG kana 10 günde istenen seviyeye ulaşıyormuş
Bak ben geçen hafta perşembe günü ovitrella ve gonapdyl çatlatma iğnesi oldum bunlar betayı yükseltiyo transfer günü testim hala pozitifti sonra transferin ertesi gün yine test yaptım baktım negatif olmuş.. Yani vücut yükselen betayı attı. Bugün yine test yaptım 5 gün oldu transfer olalı daha beta yükselmemiş buda normal aslında doktorum 10 günü bekle testi oazamn yap doğru sonuç ozaman çıkar hatta idrarda yine çıkmayabilir sen direk kan ver dediBen hala şunu anlayamadım diyorum ki Beta 0dan kaçta yükselerek başlıyor 1 mi oluyor 10 mu oluyor 5 mi oluyor 0dan nasıl yükseliyor bilemiyorum
Evet öyle yapacağım bende inşallah sen şimdi kaçıncı Gündesin tüp Bebek mi aşılama miBak ben geçen hafta perşembe günü ovitrella ve gonapdyl çatlatma iğnesi oldum bunlar betayı yükseltiyo transfer günü testim hala pozitifti sonra transferin ertesi gün yine test yaptım baktım negatif olmuş.. Yani vücut yükselen betayı attı. Bugün yine test yaptım 5 gün oldu transfer olalı daha beta yükselmemiş buda normal aslında doktorum 10 günü bekle testi oazamn yap doğru sonuç ozaman çıkar hatta idrarda yine çıkmayabilir sen direk kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?