Hayırlısı olsun. Sizin yazdıklarınızı görüyorum arada. Ümitliyim sizdenEvet 3 yumurtadan yalnızca 1 embriyo oluştu bu nedenle tek transfer yaptık
Benim de mesela göğüslerimde pek bişey yok, dokunmasam hassasiyet hissetmem. Normalde de regl dönemlerimde gerçi hissetmezdim göğüs hassasiyeti, herkesin vücudunda bambaşka tepkiler oluşturuyor inşallah hepsi tutunma belirtisidirBenim reglime 4 gün var kasıklarımda bi sıkıntı yok ama bugün göğüs uçlarım ağrıyor Okadar kendimde hiç belirtide aramadım aslında durduk yere farkettim umarım kötü değildir
İnşallah, allah razı olsunHayırlısı olsun. Sizin yazdıklarınızı görüyorum arada. Ümitliyim sizden
Ay iyi bari içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yine de çok uzum süre kalmadım bende ayaktaŞimdi sordum doktoruma kesinlikle oturarak önermiyor ayakta ılık su ile normal duş vaktin nekadar ise okadar kalmamı önerdi
Benim vücudum artık ilaçlardan, stresten, havalardan değişik tepkiler veriyorBenim de mesela göğüslerimde pek bişey yok, dokunmasam hassasiyet hissetmem. Normalde de regl dönemlerimde gerçi hissetmezdim göğüs hassasiyeti, herkesin vücudunda bambaşka tepkiler oluşturuyor inşallah hepsi tutunma belirtisidir
Öyle cidden hepimiz için zaten zorlu bir süreç, allah yardımcımız olsunBenim vücudum artık ilaçlardan, stresten, havalardan değişik tepkiler veriyor
Aaaminn, cümlemizinÖyle cidden hepimiz için zaten zorlu bir süreç, allah yardımcımız olsun
Benim test günüm de 16 eylül erkenden yapmayı düşünmüyorum kasık ağrısı var gibi ama yaptığım iğnelerle ilgili de olabilir çok anlayamıyorum, göğüslerimde de büyüme var gibi bugün işe başladım normal yaşantına dönebilirsin demişti doktorum zira evde olsam kendimi daha çok dinliyorum. Hepimiz için en hayırlısı kolaylıkla gerçekleşsin inşallahBenim 2. Günüm bugün günler geçmek bilmiyor inanki ayın 16 dı test günüm
Merhaba benimde 16 Eylül test günüm sizinki kaçıncı gün embriyosu acaba taze mi dondurulmuş muBenim test günüm de 16 eylül erkenden yapmayı düşünmüyorum kasık ağrısı var gibi ama yaptığım iğnelerle ilgili de olabilir çok anlayamıyorum, göğüslerimde de büyüme var gibi bugün işe başladım normal yaşantına dönebilirsin demişti doktorum zira evde olsam kendimi daha çok dinliyorum. Hepimiz için en hayırlısı kolaylıkla gerçekleşsin inşallah
Benim 5. Gün donmuş tek transfer 6 eylülde transfer oldumMerhaba benimde 16 Eylül test günüm sizinki kaçıncı gün embriyosu acaba taze mi dondurulmuş mu
Evet herkesde belirtiler farklı oluyor inşallah tutunma belirtisidir güzel haberler alalımBenim de mesela göğüslerimde pek bişey yok, dokunmasam hassasiyet hissetmem. Normalde de regl dönemlerimde gerçi hissetmezdim göğüs hassasiyeti, herkesin vücudunda bambaşka tepkiler oluşturuyor inşallah hepsi tutunma belirtisidir
İyi yaptınız ılık su ile çok kısa vakit de duş alınca bişey olmuyormuş merak etmeyinizAy iyi bari içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yine de çok uzum süre kalmadım bende ayakta
Doktorum bugün aradı test günüm 14 Eylül müş normalde heyecanlanmazdım da bugün biraz daha erkenden öğreneceğimi duyunca heyecan bastı işe başlamanız iyi oldu kafanızı dağıtın kemdinizi dinlemeyin ben transfer olduğum günden beri hiç dinlenmedim inanın ki normal yaşantıma geri döndüm inşallah güzel haberler alıcağızBenim test günüm de 16 eylül erkenden yapmayı düşünmüyorum kasık ağrısı var gibi ama yaptığım iğnelerle ilgili de olabilir çok anlayamıyorum, göğüslerimde de büyüme var gibi bugün işe başladım normal yaşantına dönebilirsin demişti doktorum zira evde olsam kendimi daha çok dinliyorum. Hepimiz için en hayırlısı kolaylıkla gerçekleşsin inşallah
Aa 5.gün ne güzel maşallah sizin kaçıncı denemenizBenim 5. Gün donmuş tek transfer 6 eylülde transfer oldum
Aa 5.gün ne güzel maşallah sizin kaçıncı denemeniz
Ahh bu beklemeler zaman ne kadar da uzunmuşEvet canım transfer sonrası 7. Günüm bugün
Evet ya gerçekten, ilk transferimde sanki daha hızlı geçmişti zaman. Bu sefer daha bi yavaş geçiyor cumartesiyi nasıl bekleyeceğim bilemiyorumAhh bu beklemeler zaman ne kadar da uzunmuş
Test gününüz c.tesi mi? Bugün 7. Gününüz. Benim bugün 6. Günüm dr cuma günü kan vermemi istedi. 10. Gün olacakEvet ya gerçekten, ilk transferimde sanki daha hızlı geçmişti zaman. Bu sefer daha bi yavaş geçiyor cumartesiyi nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Yaa çok üzüldüm Allahım inşallah bunda sağlıkla sımsıkı tutunup kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin2. Denemem ilk transferim kimyasal sonuçlanmıştı malesef
Bana 12 gün sonra kan ver dediler ama ilk denememde de 3. Gün embriyosu transfer edilmişti o zaman 10. Gün kan verdirmişlerdi. Bugün 7. Günüm evet, muhtemelen perşembe günü de kan versem çıkar ama cumartesi dedikleri için beklemeyi düşünüyorum. Belki çarşamba veya perşembe evde gebelik testi denerimTest gününüz c.tesi mi? Bugün 7. Gününüz. Benim bugün 6. Günüm dr cuma günü kan vermemi istedi. 10. Gün olacak
Hayırlı pozitif sonuçlar çıksın da inşallah ha iki gün önce ha sonraBana 12 gün sonra kan ver dediler ama ilk denememde de 3. Gün embriyosu transfer edilmişti o zaman 10. Gün kan verdirmişlerdi. Bugün 7. Günüm evet, muhtemelen perşembe günü de kan versem çıkar ama cumartesi dedikleri için beklemeyi düşünüyorum. Belki çarşamba veya perşembe evde gebelik testi denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?